Grekland, bokat & klart!

Allmänt
God midnatt kära läsare! Hur är det med er? Jag hoppas att ni mår lika bra som mig trots sommarvädret här i Sverige. Det har varit skit väder hittills. Vi som har saknat till sommaren så får vi det här istället, regn... Det har regnat speciellt de dagarna jag varit ledig. Så imon är jag ledig och vi får se om det är fint väder :)

Vad har hänt i mitt liv på senaste tiden då? Jo, jag jobbar fortfarande på akutmottagningen och tycker att jag har lärt mig otroligt mycket. Har hört från många nya kollegor att de har läst min blogg vilket är kul att höra. Har även fått förlägning på avtalet, så jag är kvar på akutmottagningen efter sommaren. Är så jävla glad över det, trivs så bra där! :)

Allt jag längtar till nu är just nu semestern. Jag bokade precis resan till Kreta i Grekland. Har aldrig varit där så ska bli min första gång att vara där. Vi ska bo på en femstjärning hotell med privat pool, lyx lyx. Men hur ofta får man leva lyxigt? Ja, så nu ska vi för en gångs skull passa på leva lite lyxigt :). Här bjuder jag på några bilder på hotellet
 
 
 
 
Det var det, ska som sagt bli bättre på att blogga. Har liksom inte bloggat nu på en vecka men ska försöka blogga så gott jag kan :).
 
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!