TÄVLING, vinn studentpaket!

Allmänt
Äntligen var det dags att starta tävlingen här på bloggen som är i samarbete med Vårdväskan.se
Eftersom att många av er läsare inte har blogg så har jag därför valt att göra denna tävling ganska enkelt för att så många som möjlig ska få chansen att delta.

Tävlingen går ut på att du ska bara kommentera på den här inlägget om att du vill vara med i tävlingen och om ni vill kan ni ju också skriva om ni är student, undersköterska, sjuksköterska, läkare m.m så jag vet på ett ungefär vilka som läser min blogg :). Så som sagt, det enda du behöver göra är typ "Jag är med! Jag är sjuksköterskestudent termin 3 på MittUniversitetet". 

Nu över till vad PRISET är. Det är alltså Vårdväskan.se som står för priset och även de som skickar priset till vinnaren. Jag kommer välja ut en vinnare som sedan kontaktar vårdväskan för att få priset hemskickat.

Det kan man vinna i denna tävling ser ni här nedan på bilden (ni väljer själv färgen på klockan):
Du kan alltså vinna en klocka, sprutpennor (bläckpenna och överstryckspenna), postitlapp (plåster design), gem, USB minne, vårdVÄSKAN och även pillerhörlurar. Allt detta är värd 548 kr.

Btw, jag kommer göra så att era kommenterar inte publiceras förrän jag har accepterat, detta pga att det finns risk för en massa reklamspam i kommentarsfältet. Så därför godkänner jag endast de som deltar i tävlingen och inte de som gör reklam för sin blogg eller annat :).

Den här tävlingen kommer hålla på till 19 oktober. Så LYCKA TILL!! :)
Läs 54 kommentarer eller kommentera du också!