Da Vinci

Allmänt
Varit en hektiskt start på denna vecka att jag fick jobba över 2 timmar i måndags och 3 timmar i tisdag. Det var sjukt mycket patienter och som jag har sagt tidigare så är det endast svår sjuka patienter som kommer till oss. Men allt gick bra och det kändes skönt, jag gjorde det jag kunde göra och sen var det bara att skicka vidare patienten till avdelning.
 
Igår var det däremot mycket lugnare dag, hade under hela min kvällspass bara 2 patienter vilket inte har skett tidigare. Då hann jag och några kollegor se på champions league matchen mellan Milan och Atletico Madrid.
 
 
 
Idag jobbade jag dag och det var en helt okej, var varken för lite eller för många patienter men tyckte timmarna gick segt. Så efter jobbet åkte jag hem och sedan gjorde mig i ordning inför kvällen. Det var nämligen så att min släkting hade invigning av sin nyöppnade restaurang så jag var där tillsammans med min resevän Arieth.
Vi blev bjudna på entrecote, somt var SJUUUKT gott, och eftersom vi var så hungriga blev vi inte mätta och fick pizza också haha. Nu sitter jag här hemma och är illamående för att jag är så mätt!
Så imorgon öppnar restaurangen för allmänheten och det ska bli intressant hur det ska gå!
 
 
 
 
 
 
Imorgon blir ingen rolig dag alls för min del eftersom min resekompis/rumskompis har bestämt sig för att åka tillbaka till Sverige och jobba på en av sina drömavdelning i Stockholm! Jag har haft ett sjukt roligt tid med henne och hon gjorde verkligen att jag trivdes ännu mer här, har aldrig skrattat så mycket som jag har gjort de senaste tre veckorna.
För er som inte vet så är det en gammal vän från Sundsvall, hon pluggade till sjuksköterska en termin innan mig och vi var grannar.
 
Så nu blir jag kvar här själv i Tromsö och det känns jättetråkigt. Som tur åker jag till Stockholm nästa söndag och blir kvar i två veckor för jag ska på utbildning inför min framtida jobb (mer om det en annan gång). Därefter åker jag tillbaka upp hit och blir kvar i 3 veckor innan jag flyttar hem till Stockholm för gott.
Jo, tanken var att jag skulle flytta tillbaka i maj men om allt ska gå som enligt mina planer inför nya jobbet o.s.v så måste jag vara tillbaka redan i april.
 
Klockan är mycket nu och jag ska upp om 5 timmar, god natt för min del så hörs vi i veckan! :)

Kommentera inlägget här: