Köpt lägenhet!

Allmänt
God morgon kära läsare! Idag är det måndag, ny vecka och en ny regering. Det mest tragiska och sorgligaste med valet är hur SD lyckades få så många röster. De har mer dubblat sina röster i år jämfört med år 2010. Nästan 13% av Sveriges befolkning rösta på SD, ALLTSÅ 13!!! Men men, ska bli spännande och se hur Sverige kommer utvecklas under dessa fyra år.
 
Vad har hänt i mitt liv och hur går det för mig?? Jo, allt går så sjukt bra just nu. Om vi börjar prata om jobbet så rullar det på jättebra där och förra veckan fick jag besked att jag får fast tjänst på Hägersten/Sätra stationen. Har varit fasttjänst sedan jag börja i själva ambulansföretaget, Samariten, men inte något station. Har under sommaren jobbat på Hägersten/Sätra stationen och det är en station jag verkligen trivs och har kul på. På den stationen jobbar jag med en otrolig duktig kollega, som jag även jobbade ihop med på Huddinge akuten. Så det var kul att få höra att jag fick tjänsten jag sökte i mitten av sommaren.
Att jobba på ambulansen är det bästa jag vet i mitt liv, är sjukt nöjd och stolt över mig själv. Jag bara älskar mitt jobb, varje morgon vaknar jag och tänker "Åh, ska till jobbet". Har även på mina lediga dagar ibland saknat att jobba så pass är det och det är just det här jag säger alltid, plugga något du verkligen vill jobba med där du varje morgon vaknar och längtar att få gå till jobbet än att tänka bara på lönen. Men tacka Gud så har jag sjukt grym lön på ambulansen, får mycket mycket mer här än på akuten! Så jobblivet rullar på.. :)
 
 
 
 
Livet går annars framåt, har nyligen köpt en ny produktion lägenhet. Kan ni gissa vart?? Joo, på Liljeholmskajen!! Ett ställe jag haft mina ögon på ganska länge och nu slog jag till när jag fick läge. Lägenheten blir inte klar på ett tag vilket jag tycker är ganska bra för då kan jag spara ännu mer pengar så jag inte behöver ta så mycket lån.
Det blev en tvåa och billigt var det inte men LÄTT värt det. Jag längtar jättemycket att få börja inreda lägenheten och allt det. Åh, är så j*vla glad att allt går framåt och bra för mig nu. Ännu en gång tackar jag Gud för allt!
 
Liljeholmskajen!!
 
Angående narkosutbildningen så väntar jag med det ett tag för nu kom lägenheten in i bilden och lite annat vilket gör att jag prioterar. Samtidigt känns det skönt att jobba något år till och få lite mer erfarenhet innan jag sätter min fot i ett hel annat område inom vården. Ibland går inte allt som man vill och då gäller det att priotera, som jag man gör med patienterna ;).
 
Den här veckan blir det en lååång vecka. Ska jobba natt på ambulansen och två dagspass på Huddinge akuten. Har precis tagit en anställning på Dedicare så kommer bli ibland några pass på Huddinge akuten för att inte glömma bort hur man jobbar på akuten och följa deras utveckling. Sen vill man ju jobba mer med patienterna, för det gör man inte så mycket på ambulansen om de inte är riktigt sjuka förstås.
 
Nu la jag inte upp så många bilder för jag hinner inte, ska nämligen iväg och jobba nu. Får kanske göra ett bild-inlägg istället en vacker dag. Men vi hörs snart igen, ta hand om er!! Glöm inte att följa mig på Instagram, heter FerhatRobin där :)
 
 
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!