I'm back!

Allmänt
God kväll! Det var länge sedan jag var här inne och skrev något. Jag har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn och blogga. Ni som bloggar själva förstår nog mig, det tar nämligen tid att skriva ihop ett inlägg och det är inte alltid jag vet vad jag ska skriva. På grund av sekretess får jag inte skriva så mycket om ärenden jag har haft på jobbet fastän jag vill så gärna göra det för att ni ska få en bättre bild på hur det är i verkligheten. Men jag ska i alla fall försöka så gott jag kan! :)
 
Sista inlägget jag skrev här var den 20 maj, så ja..vad har hänt efter det?? Vart ska jag börja...hmm vi tar jobbet. Jag är fortfarande kvar på ambulansen och jobbar 150%. Det kanske låter konstigt men det är sant. Jag jobbar mer än heltid och anledningen är att jag sparar ihop pengar till min lägenhet jag får nästa år på Liljeholmskajen. Det är inte så att jag jobbar alla dagar i veckan utan blir några bara några enstaka extra pass i månaden. 
 
Jag tycker fortfarande om mitt jobb och trivs riktigt bra. Det bästa med jobbet är friheten vi har, att vi kan i stort sett göra vad vi vill under arbetstid om vi inte har ett jobb. Vi kan gå ut och shoppa, fika, äta, sola, dansa...ja, i stort sett vad som helst. Min plan är att jobba kvar på ambulansen i minst ett år till innan jag pluggar vidare och specialisera mig inom anestesi, narkos! Framtida mål jag har idag är att jobba på ambulanshelikoptern :)
 
 
 
Lägenheten går framåt. De har hittills byggt garaget, bottenvåningen och första våningen. Det är kul att se utvecklingen och jag längtar otroligt mycket till den dagen jag får flytta in. Jag har idag väntat i 1,5 år så jag kan lika gärna bita ihop i ett halvår till. Just nu är tillträdesdatumet i början av juni, men man vet aldrig vad som händer på vägen! :)
 
 
I sommar har jag haft totalt 3 veckors semester. 2 veckor i juni spenderades i Florida, USA. Det var första gången jag var där och det var helt underbart. Miljön, värmen, maten, shoppingen, sällskapet och allt som hade med USA var grym!! Jag ska lätt åka dit igen nästa år ;)
Min sista vecka tog jag ut i augusti och besökte då släkten i Turkiet. Där gjorde jag ingenting annat än bara åt och umgicks med släkten. Det var skönt att få träffa alla kusiner och släktingar men värmen var inte lika roligt! 
 
USA:
  
 
 
 
Turkiet:
 
 
Jag kommer inte kunna blogga så ofta utan kommer göra det när jag har gått om tid att kunna sitta vid datorn och skriva. Men annars finns jag på instagram (FerhatRobin), KIK (Cordibus) där ni kan ställa frågor ni undrar och även på Snap (FerhatRobin) där jag delar med mig live bilder och video från jobbet och livet! :)
 
Nu måste jag avsluta detta inlägg, imorgon väntar jobb. Sköt om er så hörs vi snart igen. Här bjuder på några bilder, som ni annars hittar på instagram :)
 
 
 
 
 
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!