Välkommen till min nya blogg!

Såg den nya Harry Potter-filmen men Camilla och hennes kille, Fredrik. Jag försöka att diskutera filmen utan att avslöja ngt.

Den va bra, satt i sort sett på spänn enda ifrån början till slutet. Filmen va nästan 2,5 timme men kände som typ 10 min. Va även nära på att få tårar i slutet, vilket resulterar i att filmen va bra. Om jag inte får tårer så har jag inte kommit in i filmen tillräckligt = en B-film. 

Det tråkiga va att filmen aldrig utspelade sig i skolan, vilket det gjort i alla tidigare filmer. kan inte medge om det var negativt eller positivt, men grejen va att man inte fick samma känsla som jag brukar få under alla de tidigare filmerna. 

Det enda jag inte hoppades på va att slutet skulle ställa för många frågor än vad man hade innan man kollade på filmen. jag hoppades på att det skulle bli ett bra slut trots allt denna film är första delen, men jag blev ändå nöjd med slutet. Man fick svar på det frågor som dom tog upp, men den största frågan: Vem är det som överlever? har man ingen aning om. 

Denna film får 5 av 5 tummar :)

Kommentarer

Om du tycker om detta inlägget, eller vill du kanske kritisera mitt sätt att skriva? Kommentera då gärna! Men tänk på detta!
Frågor om design besvaras inte, har du någon fråga kan du besöka http://www.designadinblogg.se, där finns många guider hur du fixar din blogg.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0