God morgon

Allmänt
Nu är jag hemma igen och kan skriva i blogget :) hehe. Jag var alltså inte hemma i två dagar då jag sov över en kusin inne i stan. Det var ganska fint ställe så vi var typ i stan varje dag haha. Så roligt hade vi iaf.

Kan inte fatta att det är nyår IDAG, shit. Imorgon är det 2008 :o, va året har gått snabbt. År 2008 kommer troligen vara en av de åren som jag kommer minnas mest för det är då jag tar STUDENTEN :) hehe. Det är många som säger till mig ''Ferhat, va skönt nu slipper du skolan'' o.s.v men det kommer jag tyvärr inte göra det haha, för jag ska plugga vidare 4 år till för att få min drömjobb, ambulans. De 4 åren kommer att gå snabbt.
Undra om jag kommer fortfarande skriva i blogg när jag pluggar i Universitetet. Det skulle ju vara bra om jag gjorde det så ni visste ungefär hur det går för mig o.s.v, va tycker ni???? haha

Min kusin, Fethi, som har åkt till Danmark snackade jag med honom på msn i lördags. Han berättade att han inte ville komma tillbaka för han tyckte om Danmark och ville bo där också O.o, men jag vet att han kommer sakna Sverige de sista dagarna :P. Men igår skulle han logga in på msn men han gjorde det aldrig och han skicka heller inte sms varför men aja, han får göra som han vill för jag kommer inte kunna vara inne nu hela veckan.

Men nä, nu räcker det. Har skrivit kanske lite för mycket haha, får skriva lite mer senare ikväll innan NYÅR ifall jag är hemma då så vi ses ikväll eller imorgon. Men innan jag drar så vill jag bara säga, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR :)

image42

// Ferhat.B
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!