Ny design nästa vecka!

Allmänt
Ska kanske börja med att berätta att jag har en sjuksköterskestudent som går runt med mig den är veckan. Igår var jag på medicin och vid hade mycket att göra vilket var bra för studenten att se. Däremot var det en lång och tråkig dag idag på jobbet eftersom jag var på ÖNH-akuten där vi hade få patienter. Så i stort sett satt vi bara där och inte gjorde något, stackars studenten! Men hon var glad över att få vara på ÖNH ändå.
Imorgon ska vi vara på neurologen, där jag känner mig mer hemma, och då ska jag se till att lära henne allt jag kan om neurologin. 

Annars rullar jobbet på och jag har faktiskt jobbat rätt mycket de senaste veckorna. Jobbade extra i söndag och nu på lördag blir det heldagspass. Tyvärr älskar jag jobbet så mycket att jag vill jobba mer än vad jag behöver ;).


I lördags var jag på SHM (Swedish House Mafia) one last tour konsert och det var mäktigt. Hade jätteroligt och träffade även på några arbetskamrater. Jag, som i vanligt fall inte dansar, dansade sjukt mycket att jag hade ont i bena dagen efter. Inte nog med bena så kändes det som att jag hade lock för öronen men även lite tinitus. 

Bjuder på lite bilderNästa vecka får jag äntligen, FÖRHOPPNINGSVIS, en ny design på bloggen. Den kommer vara ganska enkel och lätt. Vill inte ha så avancerad blogg nu utan det ska bli lättare för er att läsa och hitta runt i bloggen. Nu måste ni hålla tummarna så det sker!!! :)

Dags att sova, ska jobba tidigt imon bitti sen är jag ledig på torsdag. Jobbar även hela helgen, så vi hörs väl någon gång under den här vecka :). God natt!
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!