Älskar mitt jobb..

Allmänt
God kväll! Helt otroligt att ni fortfarande håller er här på bloggen trots att jag inte har bloggat på flera veckor, ni är helt enkelt bäst!! Hoppas ni förstår att jag har mycket att göra i livet. Har liksom inte lika mycket tid för bloggen eller datorn men det är klart jag alltid tänker på bloggen och jag kommer inte sluta blogga utan kommer bara blogga när jag kan och har tid :)
 
Vart ska jag börja? Hmm, jobbet.. Med jobbet går det otroligt bra. Har nu jobbat på ambulansen i 3 månader och jag älskar verkligen mitt jobb. Jag tvivlar inte en sekund på att jag valde denna väg sedan jag bestämde mig för att jobba inom ambulansen när jag var ca 7 år. Har under mina tre månader träffat på många roliga, intressanta, sjuka och tyvärr döende patienter. Det är ett tufft jobb och man behöver vara ganska psykisk stark för att kunna klara av detta jobb. Hittills har det gått bra för mig och det tackar jag Gud för!
Att jag har nått mitt mål sedan barnsben, d.v.s jobba inom ambulansen, betyder det inte att jag inte har fler mål utan nu sätter jag upp nya mål. Bl.a bli narkossköterska och sedan jobba inom akutbilen och förhoppningsvis på ambulanshelikopter i framtiden! Det är bara att kämpa och en vacker dag hoppas jag på att nå de målen också.
 
På tal om narkosen så har jag faktiskt kommit in på specialistssjuksköterskeprogrammet inom anestesi/narkos på Örebro Universitetet. Sökte dit för jag har planen att flytta dit då jag har bl.a min faster och kusin i Örebro men också för att jag vill gärna flytta och bo utanför Stockholm ett tag igen. Flyttar jag dit blir det bara kort tid då utbildningen är på ett år.
 
Men jag står i en dilema mellan att tacka ja och flytta nu i höst eller tacka nej och vänta till nästa år. Det jag hittills gjort är att jag har tackat ja och nu ska jag istället försöka skjuta upp min plats och börja plugga nästa år istället. Anledningen till att det skulle vara bäst att börja plugga nästa år är pga att jag har en massa planer nu till hösten och vill koncenterar mig på det istället. Men vad det gäller håller jag det tyvärr utanför bloggen, berättar kanske lite senare i framtiden. Så vi får se hur det blir med utbildningen, det får jag återkomma med :)
 

Annars rullar livet på som det ska. Har verkligen ingenting att klaga på, jag är bara tacksam för det jag har och alla vänner, nära och kära jag har omkring mig. Det är det viktigaste för mig. Man ska vara helt enkelt tacksam för det man har, se bara på dessa människor som lever i Gaza, Irak och Syrien. Usch, lider verkligen med de!!
 
Vilken sommar det har varit i Sverige i år, helt sjukt!! Vissa dagar höll man på att dö och framförallt när jag jobbade, då var det inte alls kul kan jag ju tala om. Men så fort man var ledig passade man på att njuta av solen så mycket som möjligt. Tyvärr klagade man mycket på vädret och det lär man ångra när vintern kommer... saknar lite snön faktiskt om jag ska vara helt ärlig haha.
 
Oj, nu blev det en otrolig låååångt inlägg men det får ni leva med ett tag innan nästa inlägg kommer. Bjuder väl på några bilder här innan jag går och lägger mig för imon är det en NY vecka med nya möjligheter. Btw, inte så långt kvar till att jag blir 25 år...fyller nämligen år nu på fredag woop woop!


Åh Liljeholmskajen...bästa, mysigaste och finaste stället att bo på ska ni bara veta

Promenad runt Fittja, Masmo och Slagsta början av sommaren!
 
Nacka en tidig morgon, se bara på utskiten...

Årsta! Båt tänker jag skaffa mig i framtiden, det är det bästa man kan ha på sommaren!
 
Älskar mitt jobb!!!!

 
Har mobilen på laddning och därför inte kunnat bjuda på fler bilder. Får försöka ha snart en så kallad bild-inlägg där jag lägger bara en massa bilder och korta texter..får se. Men glöm inte att följa mig på instagram där jag heter FerhatRobin :)
 
Dags att sova, ni får ta hand om er så hörs vi snart igen och glöm inte, GE ALDRIG UPP!! Ciaoo
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!