1 vecka kvar..

Allmänt
Ibland förstår jag inte hur fort dagarna går, jag har nu varit här i Tromsö i exakt 8 veckor och nästa vecka flyttar jag hem igen till Sverige...för gott...eller än så länge har jag inga planer än om att komma tillbaka. Det har varit 8 roliga och mycket mycket lärorika veckor. Inte bara att jag har lärt mig att prata och FÖRSTÅ norska utan att ha träffat så trevliga människor.
Jag är helt övertygad om att jag kommer att komma tillbaka till Tromsö, Norge, och jobba men som sagt så vet jag inte när. För nu när jag kommer tillbaka till Sverige är det mycket som kommer att hända och framförallt väntar ett nytt jobb för mig vilket jag berättar lite senare när allting är klar!
 
Jag har de senaste dagarna jobbat natt där 2 av nätterna varit ganska mycket och svårsjuka patienter. Men de senaste två har varit mycket lugnt där vi ibland bara haft 2 patienter hela natten. Så idag hoppar jag på min sista natt för den här gången och jag hoppas att det blir en lugn natt. Kan även tala om att detta är mitt 16 pass i rad och än så länge har jag ingen ledig dag de närmaste dagarna utan bara en massa extra pass!
 
Kan berätta att detta kommer bli en riktigt bra och rolig sommar för min del, hoppas för eran del också förstås! Mycket som kommer att hända och det ser jag verkligen framemot. Mer om det får ni såklart när tiden närmar sig haha, nu ska jag laga mat och sedan gå mot jobbet och det är typ snöSTORM ute just nu! Det har snöat hela dan idag, helt sjukt! 
 
Våfflor häromdan på jobbet!!
 
På väg hem häromdan från jobbet..
 
Vardagsrummet och utsikten mot berget!
 
Så här ser det ut just nu utanför min lägenhet...
 
Haha märker nu att jag har i stort sett bilder på bara snön och berg, ska se till att skaffa lite bilder på akuten och så ;)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!