Svar på era frågor!

Dagens fråga
Dåså, dags att svara på några frågor. Förlåt att det tog lite tid innan ni fick svar på era frågor, men förr eller senare får man ju alltid svar ;)



SVAR: Hejsan! Kul att min blogg och jag inspirerar er där ute att plugga till sjuksköterska, det är exakt vad jag vill med min blogg.

Jag rekommenderar stort att plugga i MittUniversitetet då det är bra lärare och en bra pluggstad. Lärarna är jätte hjälpsamma och trevliga, eller vissa. Stämningen i skolan är bra och allt det. Så det är en bra universitetet tycker jag i alla fall och rekommenderar dig/er att söka dit :)



SVAR: Ja, du kan blir sjuksköterska via omvårdnadsprogrammet men då måste du plugga på universitetet i 3 år och se till att du är minst godkänd i de ämnen som krävs för att komma in på sjuksköterskeprogrammet.



SVAR: Du kan söka till läkare innan sjuksköterskeutbildningen också. Men vill du bli läkare efter att du har läst sjuksköterskeprogrammet kommer du behöva läsa några ämnen till som krävs för att komma in i läkarlinjen. Du får ändå läsa 5-6 år på läkarlinjen, så det blir alltså inte mindre år att plugga när man är sjuksköterska :).



SVAR: Det är inte riktigt vanligt att man får gallbesvär i unga åldern men det kan hända. Det är oftast samma orsaker man har då som vuxna. Övervikt och att äta mycket fet mat ger hög risk till att få gallbesvär.


SVAR: Nej, det var inte jag för då var jag i Tallinn :)


SVAR: Det var nog min farbror eftersom min pappa är ordningsvakt och mina andra farbröder är väktare.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Har man läst natur innan man säker sig till ssk så behöver man inte läsa in flera ämnen innan man söker läkare.

2 Anonym

skriven

Hej jag har också några frågor! :) Jag undrar om ni hade långa dagar när du gick utbildningen och om det var mycket plugg efter skolan?



Sen undrar jag lite om hur skolan hade lagt upp de hela...var det mest teori och praktik, många prov och redovisningar mm? :)