Bråk i Skärholmen

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tjenare alla läsare, då var man tillbaka :) hehe...

Idag var det så stressigt, jag åkte till Skärholmen för att köpa ett par skor, men jag hittade aldrig så jag åkte hem direkt. Sedan bestämde jag mig för att försöka åka till Nacka brandstation för att se om jag kan vägen, och det var inte så svårt, utan den låg nära busshållsplatsen.

Efter att jag kom hem från Nacka åkte jag ännu en gång till Skärholmen, för att min kusin från Örebro ville köpa skor så jag följde med honom. Han hittade inte heller några skor, så vi tänker gå till stan på fredag och köpa.

Men vet ni vad som hände i Skärholmen?? Jo, när vi kom till tunnelbanan så var det så att en svensk man kallade för en tjej, som jag känner, för hora. Tjejen blev arg och skrek och spottade på honom sedan. Efter att hon spotta gick mannen upp och slog till tjejen, då kom en annan kille och stoppade bråket. Sen kom väktare och de gjorde ingenting, de gick därifrån efter att hon lugnade ner sig.
Men så fortsatte mannen att prata, och det han sa nu var ''Jävla blatte'', och kille som tidigare stoppade bråket blev så rasande att han gick fram till mannen. Han var så j*vla nära på att slå mannen men killen's flickvän hann komma och stoppa. Därefter tog väktarna mannen och sen vet jag inte vad som hände därefter.

Detta var alltså min stressiga dag haha, fick gå hit och dit, så jobbigt haha :).

Nu sitter jag här och chattar, har tänkt och lägga mig tidigt idag för jag ska vakna imorgon kl.04.45 för efter en timme ska jag ta tåget. Som kanske vissa av er vet så ska jag ju praoa på Ambulans imorgon i Nacka kl.7 till kl.21.00 :D

Men nu får ni ha det bra, ska gå till farmor nu och sedan komma hem och lägga mig om ca 2 timmar så vi ses alla....ha en bra kväll =)


God Morgon :)

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Hej alla :)

Hur mår ni idag? Själv mår man bra. Har precis vaknat, ska snart äta frukost och sedan ska jag till skärholmen och köpa skor och lite annat. Därefter ska jag till Nacka för att ifall min kusin inte kan ta mig imorgon så borde jag åtminstonde veta vägen till brandstationen :). Men ni får veta det senare ikväll då hur det gick men nu ska ja gå och fixa frukost, sen äta och gå till skärholmen, så vi ses sen.

// Ferhat


Hej igen :) Kl.22.30

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Oj vad klockan går...idag har jag varit så lat eftersom att jag inte har gjort något speciellt, var nästan bara hemma. Men jag åkte till Alby och handlade lite, sen kom jag hem och varit hemma sedan dess :). Ni kanske tror nu att jag hade tråkigt men jag kan berätta att jag hade det sk*t roligt. Spelade TV-spel, chattade, sen fick vi lite gäster så hade jag roligt med de med :).

Men ska jag berätta för er vad som ska hända nu på torsdag?? Jo, det är så att jag ska nämligen praoa på ambulans i Nacka brandstation, så jag har suttit framför datan och försökt hitta hur man kommer fram dit. Men det var inte lätt, efter flera timmars sökande gav jag upp och ringde istället till en kusin och frågade om han kunde köra mig dit på torsdag, och han var så snäll så han sa okej, hehe.
Så imorgon ska jag, min kusin och min farbror åka till Nacka brandstation, för att min farbror ska visa för min kusin hur man åker till Nacka brandstation, så min kusin vet vägen.

Så det som kommer att hända på torsdag är att jag kommer åka ambulans i hela 14 timmar, från 7 på morgonen till 21 på kvällen, så det ska bli roligt :). Men ni får lycka mig till....

Men nu har jag inget mer och säga, utan ska stänga datan och börja plugga till religion lite, för jag har prov nästa vecka, USCH...

Ni får ha de bra.....go natt :)


// Ferhat


Halloj alla läsare :)

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Hm, jaa, efter att jag såg min kompis, Bella, skriva blogg så blev jag också lite sugen på att göra det eftersom att det såg ut roligt att skriva vad man har gjort dag för dag som sedan andra läser :).

Men iaf, jag heter Ferhat och är 18år :). Jag pluggar på omvårdnadslinjen i Tullinge Gymnasium, skit bra skola :), och just nu läser jag sista året dvs att jag tar student år 2008 :). Detta var en kortfakta om mig :).

Nu kan jag berätta vad som hände igår :o :).

Igår började lovet äntligen och jag är så glad, och förutom det så kom jag också med i Dagens Nyheter's Gymnasieguide tidning. På den första sidan var det en stor bild på mig, som ni ser här nedan.
(klicka på bilden för större bild)

Jag kan lova er att det inte var bara morsan som ringde och ''grattade'' mig, utan det var kompisar, släktingar och folk jag inte känner O.o. Vissa jag såg på gatan kom till mig och sa att de hade sett mig på tidning, så då blev man ännu en gång känd :) haha. Sedan från ettan har jag alltid varit med på tidning, broschyrer och reklam.

Om ni missade gymnasieguiden, kan ni gå in på:
http://www.dn.se/content/1/c6/70/92/07/Gymnasieguiden_2007.pdf för att läsa där, det är en PDF fil.

Men det var allt

Så vi ses antingen sen eller imorgon, ha det bra :).

MVH FerhatFerhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0