SEMESTER

Allmänt
Varit borta nu ett tag från bloggen pga att jag har jobbat hela veckan och gjort lite andra grejer. Nu är jag hemma och har SEMESTER, i en vecka. Under den här veckan har jag planerat en massa grejer att göras.
Först ska jag till Eskilstuna idag, på söndag ska jag åka till Kolmården och vara där två dagar. Sedan på Onsdag ska jag åka till Tallinn och vara där tre dagar. När jag är tillbaka så har jag bara två dagar kvar av min semester, vad som händer där får vi ta det då.

Men ville bara säga att jag kommer försöka blogga så gott jag kan nu under veckan, annars hittar ni mig på instagram (FerhatRobin) där jag kommer lägga upp en massa bilder :).

Nu har jag inte mer tid, ska åka till Eskilstuna vi hörs ikväll :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Who is F?

Allmänt
God morgon! Har haft så mycket att göra de här senaste dagarna. Har jobbat kvällar, haft inskolningar, jobbat heldagar och allt, jag har helt enkelt haft mycket att göra de senaste dagarna och inte haft tid för datorn eller något annat. Men jag lever! :) Btw, alla som undrar vem F är så kan jag säga att jag inte vill dela så mycket av mitt privata liv här på bloggen. Men det är INTE Filip som många tror, hur skulle jag kunna umgås med honom när han är i Sundsvall och jag här? Så nej, F är en tjej och hon börjar inte ens på F utan jag valde det bokstaven just för att vägleda er fel! 

Annars har livet rullat på för min del, jobbar och tjänar in pengar. Tycker om mitt jobb, det är så lärorikt och intressant. Som jag skrev för några dagar sedan så är det sjukt hur mycket man lär sig där. Jag jobbade på akutmottagningen i somras och sedan nu från februari och varje dag som går så lär jag mig alltid något nytt. Men det är mycket kvar att lära sig vilket jag tycker är kul!! 
Sen har jag börjat träna och kört på så gott jag har haft tid och kunnat. Även det känns skönt att ha kommit igång med.

Men nu tänkte jag faktiskt inte skriva så mycket mer eftersom jag ska äta och sedan åka iväg och jobba kväll. Men det var trevligt att skriva ett inlägg som många av er har väntat på :).
Btw vann 2kg Toblerone igår på Heron City ;)
FerhatRobin @ Instagram
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Onsdag

Allmänt
Var rätt mycket att göra under helgen på jobbet, konstig nog. Har aldrig varit med om så mycket under nå helg men det är bra, desto mer jobb vi har och desto mer lär vi oss. Men det är tråkigt att man ska behöva vara sjuk, skulle hellre vilja ha denna värld sjukdomsfri men kommer nog aldrig bli så.

Igår var jag ledig och det var skönt. Jag vaknade tidigt för att träna, tränade i ca 2 timmar, sedan drog jag och F vidare till en jättefin och mysig café och åt paj.. vet, lite onyttigt men ni ska bara veta hur duktig jag har varit på att inte äta onyttigt och så ;). Men sen blev det hemgång för solen försvann och det började bli kallt, typisk väder! 

Se vad jag såg på trafikljuset vid Hallunda igår..

Längtar så mycket till fredag nästa vecka för då har jag semester i 10dagar och ska då åka iväg. Blev varken Paris eller Italien utan tänkte spara det till augusti när jag har semester i två veckor. Men iaf, nästa vecka på min semester vecka ska jag först åka till Kolmården som jag aldrig har varit där. Blir övernattning och sedan se på alla djur de har där. När vi sedan kommer hem så åker vi dagen efter på kryssning till Tallinn, ska bli hur nice som helst. Längtar verkligen!!! 

Idag blir det kvällspass och lika så imorgon, så det är bara att köra på och jobba hårt. Jag önskar er en trevlig dag och hoppas ni får dåligt väder, för jag vill inte jobba när det är sol ute hehe ;).

Btw, fått en massa frågor nu så tänkte svara på de idag eller imorgon via ett inlägg.
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!