Ramla

Allmänt
Kom för en stund sen från frisören efter att jag och lillebroshan klippte oss. Har just nu jätteont i handen för på vägen till frisören så ramlade jag haha. Jag sprang, vet inte ens varför jag gjorde det, men sen råka jag springa på en is och halkade framåt. Nu har jag sår på händerna samt så gick jackan lite sönder. Önskade att jag hade koktsalt hemma så jag kan göra rent såren men tyvärr har jag inte det här utan har det i Sundsvall. Men sen måste jag be morsan sy ihop ''hålet'' på jackan.
Tog bilder på mina händer och jackan:
Klicka på bilderna för att se bättreNi ser dessutom hur min tumme har svullnat upp haha. Shit, det gör så j*vla ont just nu i händerna. Aja, ska försöka göra något åt det här haha.

Nu är det klart att jag ska åka imorgon från Stockholm kl.18.30 och då är jag i Sundsvall kl.22.00, så då hinner jag duscha och plugga för sista gången innan jag lägger mig. Alltså jag snackar nu om imorgon när jag åker tillbaka hem i Sundsvall.

Aja nu ska jag äta, gå till farbror och sedan plugga ;). Men vi ses ikväll.
Läs 9 kommentarer eller kommentera du också!

Panik?

Allmänt
Har inte orkat göra något idag, verkligen inget. Jag satt och pluggade i några timmar och tillslut så orkade jag inte och bestämde mig att vila en stund istället. Så jag sov i ett par timmar och vaknade precis och känner mig lite stressad över plugget. Jag sammanfattade typ allt med hjälp av mina anteckningar och sammanlagt blev det 20 sidor. Nu behöver jag bara sitta och läsa igenom anteckningar men problemet är att det är otroligt mycket. Ska som sagt försöka och inte ge upp eller jag SKA INTE ge upp.

Hade ju tänkt åka in till Skärholmen idag men som ni ser hade jag inte ens tid för det heller. Så frågan är bara nu om jag hinner åka dit imorgon innan jag åker till Sundsvall. Måste ju köpa diskställ och lite andra saker som jag behöver då det inte finns i Sundsvall typ.

Aja, jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering på bloggen denna helg. Hoppas ni förstår typ hur stressad jag känner mig o.s.v. Men vi ses nu. Bloggar senare ikväll...
Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!

Plugg

Allmänt
Idag är det lördag och jag har inte planerat så mycket förutom att jag ska försöka plugga mycket idag. Jag kanske ska dessutom åka in till Skärholmen för att se om jag hittar en diskställ som passar mitt kök haha. Juste, måste dessutom köpa lite nötter och sånt eftersom jag aldrig har hittat det i Sundsvall.

Imorgon åker jag tillbaka hem till Sundsvall. Hade tänkt ta en tidigare tåg den här gången så jag kommer hem tidigare. För annars brukar jag ta ett tåg från Stockholm C kl.19.30 och då är jag i Sundsvall runt kl.23.15

Men nu har jag inget mer och skriva just nu så jag ska upp och äta frukost men vi ses senare på eftermiddag.
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!