Grekland, bokat & klart!

Allmänt
God midnatt kära läsare! Hur är det med er? Jag hoppas att ni mår lika bra som mig trots sommarvädret här i Sverige. Det har varit skit väder hittills. Vi som har saknat till sommaren så får vi det här istället, regn... Det har regnat speciellt de dagarna jag varit ledig. Så imon är jag ledig och vi får se om det är fint väder :)

Vad har hänt i mitt liv på senaste tiden då? Jo, jag jobbar fortfarande på akutmottagningen och tycker att jag har lärt mig otroligt mycket. Har hört från många nya kollegor att de har läst min blogg vilket är kul att höra. Har även fått förlägning på avtalet, så jag är kvar på akutmottagningen efter sommaren. Är så jävla glad över det, trivs så bra där! :)

Allt jag längtar till nu är just nu semestern. Jag bokade precis resan till Kreta i Grekland. Har aldrig varit där så ska bli min första gång att vara där. Vi ska bo på en femstjärning hotell med privat pool, lyx lyx. Men hur ofta får man leva lyxigt? Ja, så nu ska vi för en gångs skull passa på leva lite lyxigt :). Här bjuder jag på några bilder på hotellet
 
 
 
 
Det var det, ska som sagt bli bättre på att blogga. Har liksom inte bloggat nu på en vecka men ska försöka blogga så gott jag kan :).
 
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

See you soon

Allmänt
Oj vad de har ändrat mycket på blogg.se, hittar typ nästan ingenting hehe. Men men, tänkte bara berätta att det blir ett inlägg senare ikväll. Förstår att ni är besvikna att jag inte bloggar lika mycket som förr men pga jobbet och vädret så orkar man ju inte vara hemma och blogga. Därför blir det typ några inlägg per vecka. Ska försöka bli bättre på att blogga jag lovar, men måste hitta nån som kan hjälpa mig att byta design också :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Akuten

Allmänt
God morgon! Blev aldrig något inlägg igår kväll pga mitt internet inte funkade, det visade sig senare på morgonen att modemet var avstängd. Lillebrorsan hade tydligen tänkt starta om den men glömde öppna den, men nu är den på :).

Hur är det med er? Själv mår jag fruktansvärt bra, bokstavligen. Har jobbat under veckan och sedan varit ledig hela helgen. Det rulla bra på jobbet och jag fick i onsdags veta att jag får stanna kvar på akuten efter sommaren vilket känns skönt. Nu behöver jag inte oroa mig längre eller leta efter nytt jobb, blir som sagt kvar ett tag till där borta :). Efter sommaren ska jag då börja inskola mig på nya kliniker, det står emellan medicin och kirurg. Får se vad jag väljer, har iaf hela sommaren på mig att tänka.


Man gör ju allt för att barnen ska tycka att det är kul på akuten :)

Vädret här i Sverige har väl varit lite uppe och ner, vilket är deprimerande. Ena dagen kan det vara sol och jättevarmt sen kan det plötsligt vara skit dålig väder dagen efter. Men jag hoppas att det blir fint väder under sommaren annars får jag längta till semestern och hoppas på att jag får bättre väder där borta :).


Igår var det regn!

Så har jag haft det under veckan iaf, nu blri det som vanligt att jobba. Det är kul att jobba, speciellt när man har längtat till att bli sjuksköterska och börja jobba :). Idag är jag ledig och ska ta det lugnt, hoppas ni får en trevlig dag idag. Vi hörs! :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!