1 vecka kvar..

Allmänt
Ibland förstår jag inte hur fort dagarna går, jag har nu varit här i Tromsö i exakt 8 veckor och nästa vecka flyttar jag hem igen till Sverige...för gott...eller än så länge har jag inga planer än om att komma tillbaka. Det har varit 8 roliga och mycket mycket lärorika veckor. Inte bara att jag har lärt mig att prata och FÖRSTÅ norska utan att ha träffat så trevliga människor.
Jag är helt övertygad om att jag kommer att komma tillbaka till Tromsö, Norge, och jobba men som sagt så vet jag inte när. För nu när jag kommer tillbaka till Sverige är det mycket som kommer att hända och framförallt väntar ett nytt jobb för mig vilket jag berättar lite senare när allting är klar!
 
Jag har de senaste dagarna jobbat natt där 2 av nätterna varit ganska mycket och svårsjuka patienter. Men de senaste två har varit mycket lugnt där vi ibland bara haft 2 patienter hela natten. Så idag hoppar jag på min sista natt för den här gången och jag hoppas att det blir en lugn natt. Kan även tala om att detta är mitt 16 pass i rad och än så länge har jag ingen ledig dag de närmaste dagarna utan bara en massa extra pass!
 
Kan berätta att detta kommer bli en riktigt bra och rolig sommar för min del, hoppas för eran del också förstås! Mycket som kommer att hända och det ser jag verkligen framemot. Mer om det får ni såklart när tiden närmar sig haha, nu ska jag laga mat och sedan gå mot jobbet och det är typ snöSTORM ute just nu! Det har snöat hela dan idag, helt sjukt! 
 
Våfflor häromdan på jobbet!!
 
På väg hem häromdan från jobbet..
 
Vardagsrummet och utsikten mot berget!
 
Så här ser det ut just nu utanför min lägenhet...
 
Haha märker nu att jag har i stort sett bilder på bara snön och berg, ska se till att skaffa lite bilder på akuten och så ;)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

8 veckor...

Allmänt
Idag, söndag, är det exakt 8 veckor sedan (2 månader) jag flyttade hit till Tromsö. Jag kan inte riktigt fatta att tiden har gått så fort men samtidigt är jag tacksam för det då jag börjar sakna hem till alla mina nära och kära och staden, STOCKHOLM!
 
Sedan jag kom hit tillbaka från Stockholm, vilket var i fredags, har jag bara jobbat och inte haft nå ledig dag. Hade denna vecka tre nätter som gick jättebra, sista natten var sjukt lugnt att vi inte hade några patienter alls på hela natten. Slösade mina timmar på att se på Breaking bad och sedan lyckades jag somna en stund.
Skulle vara ledig nu i helgen men blev inte så, fick istället extra pass hela helgen och det är jag sjukt glad över haha. Jag vill jobba alla dagar som går så imorgon är jag inne på min 10:e pass i rad på akuten och fler dagar i rad ska det bli!!
 
Livet rullar annars på här i Tromsö, lyckats träffa en massa roliga och trevliga människor. Har även fått en ny rumskompis, mycket trevlig är hon, men hon blir kvar bara i 10 dagar så jag lär hinna få en rumskompis till innan jag flyttar tillbaka till Stockholm. På tal om det, så är det exakt två veckor kvar till att jag flyttar tillbaka och jag längtar. När jag flyttar tillbaka är det ytterliggare en vecka utbildning, denna gång i Eskilstuna, och veckan därpå ska jag och lillebrorsan resa utomlands i en vecka innan jag börjar på det nya jobbet!
 
Har äntligen skickat in skisset på den nya designen till bloggen, det är som sagt en vän som ska fixa det. Han var den som bl.a gjorde denna design och även den innan. Så han är grym och denna gång kommer designen verkligen visa att detta är en sjukvårdsblogg. Ser framemot till att designen blir kvar!!
 
Bjuder på några bilder
 
 
 
Tidigt på morgonen...
 
 
Höger bild: från gården, vänster bild: påväg hem från jobbet
 
Nu ska jag chilla en stund vid datorn och sedan blir det sängen. Börjar 14.30 imorgon så har sovmorgon men måste upp för att handla lite och laga middag. Men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll och hoppas ni får en bra start på den kommande veckan. Vi hörs snart igen! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!

Övertid

Allmänt
God morgon! Herregud vad dagarna går, det har redan gått två veckor och jag är nu tillbaka i Tromsö! Det känns roligt att vara här igen men samtidigt tråkigt för jag saknar Stockholm. Hade två roliga veckor med vänner och även på utbildningen jag var på. Man brukar ju säga, har man roligt så går tiden fort och det kan jag verkligen hålla med.
 
Jag kom hit i fredags kväll och jobbade igår kväll. Idag blir det heldag på jobbet och det är jag såklart glad för, jag tar gärna alla pass som finns haha. Fick häromdan min norska lön och ja, vad ska jag säga.... förväntade mig verkligen inte att jag skulle få så mycket men jo, det fick jag! Jag har nu bestämt mig att jag kommer åka tillbaka till Tromsö i perioder efter sommaren för att jobba om det inte finns något annat som sätter stopp för det. Behöver som sagt pengar till en massa grejer nu!
 
 
Har inga bilder att bjuda på just nu då jag inte har så mycket tid på mig utan det får vi ta antingen senare ikväll eller imorgon. Men nu måste jag byta om och iväg till jobbet. Jag hoppas att ni får en bra söndag, hörs!
 
Blev en tråkig och kort inlägg, men ibland blir det såna inlägg! ;)
Ingen har kommenterat än bli den första!