Upside & Down!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon! Nu är jag äntligen här och har lite tid för att skriva ett inlägg....ett inlägg som ni har väntat på!

Sommaren är äntligen här och vi är snart i juni månad, shit vad tiden går! Det är fortfarande varmt ute vilket jag är glad över för då kan man hitta på och göra mycket. De senaste dagarna har jag varit ledig och spenderat hela dagen på att vara bara ute och ta det lugnt med vänner och med andra människor.

Mitt liv går just nu både upp och ner, precis som ett EKG! Det är mycket som har hänt och händer vilket jag egentligen är glad för. Varje dag som går så inser man bara mer och mer saker och ting. Nej men sen har det hänt mycket bra saker i mitt liv. Bl.a har jag fått jobb på Södertälje akutmottagning och väljer att ta mig dit pga närmare hem, högre lön och privata skäl. Ser verkligen framemot det!
Vill gratta alla mammor där ute för Mors dag! Jag måste säga att jag har världens bästa och underbaraste mamma, älskar dig sjuuukt mycket!!
 
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva. Kan bara berätta att det kan bli lite dålig uppdatering på bloggen nu när sommaren är här. Har mycket annat att priotera nu faktiskt, så vi hörs när vi väl hörs! :) Följ min blogg via bloglovin, för där får du ett meddelande på e-posten som säger att jag har skrivit ett inlägg. Vi hörs, ha en trevlig dag alla! :)
 
Bjuder på några bilder! Jag finns på Instagram, FerhatRobin heter jag!
 


I'm alive!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Varit off på bloggen ganska länge, men tänkte försöka blogga imon kväll. Om jag inte hinner så gör jag det under helgen när jag är ledig :)


Friends ❤

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God midnatt, är bara några minuter sen med inlägget! Men iaf...Det har hänt mycket i mitt liv just nu, både positivt och negativt, att jag inte orkat blogga. Och det lär faktiskt vara så lite framöver då jag går igenom en jobbig period just nu. Kan tyvärr inte dela med mig det här på bloggen, då jag tycker det är för privat!

Iaf, annars rullar livet på och våren är äntligen är. Det har varit sjukt fint väder de senaste dagarna och man försöker göra allt för att vara ute och ha kul. Det lär bli många fikadagar nu hela sommaren. Älskar värme!!

Idag var jag och träffade Bella, en av mina kompisar från gymnasiet, hennes bröder och Diana (som är tsm med Bellas ena bror). Vi var på Gömman och fiskade vilket var roligt. I början gick det segt, solen försvann och det kom aldrig fiskar men sen helt plötsligt var det sol och vi nappade 8 laxar. Helt sjukt!! Så det var rolig upplevelse.
 
Daniel (Bellas bror), Bella och Diana (Daniels tjej)

Efter fisketuren åkte jag hem för att fira mamma en stund. Hon fyllde nämligen 46 år och ja, hon är ung! Blev blommor och tårta, med en gammal bild från när hon var 20år. I present fick hon önska sig vilken diskmaskin hon vill. Den hemma gick sönder för inte så länge sen, så jag o bröderna tyckte att diskmaskin passa bra som present :)
 
 
Efter födelsedagsfirandet åkte jag till stan och mötte upp Ioanna (också en vän från gymnasiet), hennes pojkvän och hennes brosha. Blev fika, som vanligt, och bara snack om allt mellan himmel och jord. Hade det sjukt trevligt med de också. Är så glad att jag har så bra vänner omkring mig, de är helt underbara!! Vilken stöd de ger och ja, utan de vet jag inte vad jag hade gjort!! Tack ni!

Nu ser jag framemot veckan som kommer. Veckan består bl.a av jobb men också lite viktigare och intressanta grejer. Mer om det kommer ni få veta senare, ni kommer inte vela missa det! På återseende.....


Bloggar imon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Varit mkt senaste tiden, tänkte blogga någon gång imon (lördag). Är nämligen ledig imon också, så jag ska försöka blogga iaf imon! Hörs då!


1 maj

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Om exakt 2 månader, 1 juli, börjar mitt första pass på nya jobbet. För er som har missat det så ska jag börja jobba på akutmottagningen på Danderyd sjukhus. Fanns några anledningar till varför jag valde att säga upp mig på Huddinge och gå vidare, bl.a var det lönen.

Är ganska nervös inför det nya jobbet. Igår fick jag hem schemat över hur jag ska jobba under sommaren. Helt okej schema, inget att klaga över men skulle gärna vela byta några kvällspass till dagpass. Tycker att jag har fått lite för många kvällspass. Får kanske ringa bemaningen imon och se om jag kan få till det


Får 2 veckors inskolning!

När jag ändå pratar om jobbet så kan jag berätta att jag kom med i Karolinskas egna tidning, "Karolina", angående Harlem Shake dansen vi gjorde på jobbet. Kul att det har blivit så stor snack om det. Var inte så länge sen vi var med i Dagens Medicin hemsida och även tidning.

Idag var det skönt och varmt väder ute att jag och två vänner gick till Liljeholmstorget och tog en fika. Var faktiskt skönt att bara sitta i solen och ta det lugnt. Vill bara ha mer sol och jag hoppas att det blir en bra sommar i år här i Sverige!!
 Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0