Jobb och sen fest

Allmänt
10 minuter efter att jag bloggade senaste inlägget fick jag samtal från jobbet. De såg säkert inlägget och ringde. Men i alla fall, de sa att jag ska börjar kl.20 så jag ska bara snart byta om och sedan åka iväg till jobbet.
Jag ska jobba ett par timmar, får skjuts hem, fixar mig och sedan åker till Collage med några kompisar. Resten går tidigare men jag kommer möta upp alla där. Så det ska bli faktiskt kul och festa loss lite :). Jag hoppas att jag träffar många av er läsare där ;). Vad jag har hört kommer det vara många där borta.

Aja, jag hinner inte blogga mer nu, måste byta om och åka iväg. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, vi hörs imorgon =).
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Jobb, fest eller bio ikväll?

Allmänt
Chefen har fortfarande inte ringt så frågan är bara om jag kommer jobba idag. Jag vill ju ha ett svar nu så jag vet vad jag ska göra ikväll.
Jag har några kompisar och kusiner som vill att jag ska följa med de till Collage där bland annat Kenza och Citty håller i Summer Nights på fredagar under sommaren. Skulle verkligen bli kul om jag åkte dit med de men grejen är att de vill ha ett svar från mig så snart som möjligt så de kan planera allt men jag väntar som sagt på chefens svar.
Inte nog med det så fråga min farbror mig om jag ville följa med han och några kusiner till bio. Så nu har jag tre grejer att välja mellan, jobb, fest eller bio.
Jag orkar verkligen inte vänta nu, ska ringa chefen. Svarar han inte så får han glömma att jag jobbar ikväll om han ringer senare.


Ska ni till Collage ikväll? :)

*Ringer* .... näää han svara inte. Om han inte ringer upp tillbaka till mig innan 18.00 åker jag då till Collage med kompisarna och får ha roligt där :). Behöver ringa några samtal nu så vi får höras senare innan jag åker till Collage eller jobbet.
Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!

Jobbhelg

Allmänt
God morgon! Har ni sovit bra inatt? Själv har jag verkligen sovit bra. Vet ni vilken tid jag la mig? Haha, kl.04 eftersom att jag kunde sova, var pigg som vanligt. Det kanske beror på att jag tog en promenad sent på kvällen. Har märkt att jag nu börjar promenera mycket, det kanske är dags och ändra det till löpning istället? Har ju dålig kondition så det skulle ju vara bra och träna konditionen nu =).
Annars så kör jag daligen, morgon och kväll, situps, armhävningar och lite andra övningar.

Idag är det fredag och det är äntligen helg. För mig blir det inte en skön helg utan jobbhelg, eftersom jag ska jobba under helgen. Skulle egentligen vara ledig men jag ringde chefen själv och ville jobba denna helg. Jag vet inte än vilken tid jag börjar men jobbet skulle ringa senare men jag kommer säkert jobba mellan kl.20-03 eller 21-04. Det får vi väl se senare.

Ska äta frukost nu och efter frukost ska jag kanske åka in till stan med Alpay. Han skulle köpa mjukis eller något sånt så jag tänkte att jag kan följa med och se om jag hittar ett par chinos byxor till mig =).
Vädret ser ut att bli fint idag och jag hoppas att solen verkligen tittar fram senare när jag är i stan, ifall jag åker dit. Blir ju tråkigt om det regnar =). Vi hörs nu
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!