HARLEM SHAKE - Huddinge akuten

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
HARLEM SHAKE - Huddinge akutmottagning
 
 


Fick jobbet!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll! Sa att jag kommer blogga någon gång idag vilket också blev så, fast sent blev det. Har bara haft mycket att göra idag på min lediga dag. Har bl. a klippt håret, var ett tag sedan. Sen har jag lärt mig att montera vindrutetorkare på bilen, haha. Har aldrig gjort det förut, försökte fixa det själv men gick aldrig. Tillslut bad jag hjälp av en man som stod själv och böt bilens vindrutetorkare. Hjälpsamma människor det finns!

Ni minns väl att jag pratade om att jag hade sökt extra jobb på Fittja vårdcentral och varit på intervju? I fredags fick jag beskedet om att jag fick jobbet och jag tackade såklart ja. Så nu lär det bli mycket jobb under denna sommar, har ju fasttjänst samt jobbar heltid på akuten. Nu kommer många av er undra om jag kommer verkligen vara ledig och svaret är ja, jag kommer kunna vara ledig på helgerna. Jobbar nämligen varannan helg på akuten och då är jag oftast ledig nån vardag den veckan. Så ledighet kommer jag såklart kunna ha :).


Tittar igenom akutcykeln och testar deffarna, vanlig morgonrutin på jobbet!
 
Om allt går som det ska så åker jag iväg till BARCELONA, igen, fast med marbetskollegor för att se på staden samt match, Barcelona mot Levante. Ser verkligen framemot det men hoppas det går bara ihop med schemat, annars får vi se hur vi ska lyckas få ledigheten de dagarna. Längtar!!
 
Imorgon väntar ett eftermiddagspass på jobbet. Jobbet rullar på som vanligt och allt blir bara bättre och bättre. Snart blir det kirurginskolning och det ska bli trevligt och kul att ha nu till sommaren. Lär vara med om en massa traumalarm och inte nog med det ska jag även på ATLS och traumateamträning. I mars är det dags!!

Btw, funderar kanske snart börja köra igång tävlingen tillsammans med vårdväskan. Den här gången kommer man vinna en valfri stödstrumpa. Mer om det får vi ta när jag har bestämt mig när vi ska starta tävlingen :)


Hörs imon, tisdag!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Är ledig imon, tisdag, så kommer bli ett blogginlägg någon gång under dagen. Finns en del att berätta, hörs då ;)


Inskolning snart...

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Glömde faktiskt helt bort att jag skulle blogga i torsdags. Vet inte riktigt varför, jobbade iofs kväll och hade då annat för mig. Men nu har jag lite tid innan jag far iväg till jobbet för att jobba första natten den här veckan.

Det var länge sen sist vi hördes här på bloggen, typ 2 veckor sen. Under de två veckorna har det väl inte hänt så myket speciellt egentligen, förutom att jag har varit på arbetsintervju i torsdags då. Japp, det är sant. Nu undrar ni säkert om jag kommer sluta på akuten och mitt svar är såklart NEJ, kommer aldrig lämna akuten. Om jag nu lämnar Huddinge akuten så går jag vidare till en annan akutmottagning.
Men jag gick arbetsintervju för timanställningstjänst på Fittja vårdcentral. Vill testa och se hur det är att jobbat på vårdcentral, tror jag kommer gilla det. Så nu väntar jag bara att de ska höra av sig och berätta om jag får jobbet eller inte :).

Berättade för ett tag sedan att jag ska inskolas på infektionsakuten? Nu blir det inte så, pratade med cheferna och de tyckte att det var bättre att ta kirurg sidan då det är större klinik och bra att kunna. Så i mars får jag 5 dagars inskolningar på kirurgakuten. Jag har alltid velat jobba på kirurgen, sedan jag började så nu får jag äntligen gör det. Sen har jag bara infektion, ortoped och barn kvar. Ska bli sjukt kul!!! :)

Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram, heter FerhatRobin ;)
 
Har varit ledig i helgen och nu väntar två nattpass på mig innan jag är ledig två dagar igen. Sen blir det några kvällspass under helgen. Jobbar inte natt igen förrän om några veckor. Det är ganska skönt att jobba natt lite då och då. Får se hur dessa två nätter kommer se ut, förra veckan var det KAOS. Dålig med vårdplatser att patienterna fick ligga kvar på akuten. Ni som läser DN, Dagens nyheter, missade nog inte det. Det var sjukt jobbigt!!!

Aja, dags att hoppa i duschen och sedan göra sig i ordning för första nattpasset. Hoppas ni får en trevlig kväll samt bra start på veckan :).

FerhatRobin @ Instagram


snart

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Glömde faktiskt helt bort att jag skulle blogga i torsdags, men snart kommer inlägget. Blir nog lite lång inlägg, se här igen om ca 30min :D


Hörs ikväll, torsdag!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Ska försöka blogga ikväll och då har jag en massa saker att berätta :)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0