Fick jobbet!

Allmänt
God kväll! Sa att jag kommer blogga någon gång idag vilket också blev så, fast sent blev det. Har bara haft mycket att göra idag på min lediga dag. Har bl. a klippt håret, var ett tag sedan. Sen har jag lärt mig att montera vindrutetorkare på bilen, haha. Har aldrig gjort det förut, försökte fixa det själv men gick aldrig. Tillslut bad jag hjälp av en man som stod själv och böt bilens vindrutetorkare. Hjälpsamma människor det finns!

Ni minns väl att jag pratade om att jag hade sökt extra jobb på Fittja vårdcentral och varit på intervju? I fredags fick jag beskedet om att jag fick jobbet och jag tackade såklart ja. Så nu lär det bli mycket jobb under denna sommar, har ju fasttjänst samt jobbar heltid på akuten. Nu kommer många av er undra om jag kommer verkligen vara ledig och svaret är ja, jag kommer kunna vara ledig på helgerna. Jobbar nämligen varannan helg på akuten och då är jag oftast ledig nån vardag den veckan. Så ledighet kommer jag såklart kunna ha :).


Tittar igenom akutcykeln och testar deffarna, vanlig morgonrutin på jobbet!
 
Om allt går som det ska så åker jag iväg till BARCELONA, igen, fast med marbetskollegor för att se på staden samt match, Barcelona mot Levante. Ser verkligen framemot det men hoppas det går bara ihop med schemat, annars får vi se hur vi ska lyckas få ledigheten de dagarna. Längtar!!
 
Imorgon väntar ett eftermiddagspass på jobbet. Jobbet rullar på som vanligt och allt blir bara bättre och bättre. Snart blir det kirurginskolning och det ska bli trevligt och kul att ha nu till sommaren. Lär vara med om en massa traumalarm och inte nog med det ska jag även på ATLS och traumateamträning. I mars är det dags!!

Btw, funderar kanske snart börja köra igång tävlingen tillsammans med vårdväskan. Den här gången kommer man vinna en valfri stödstrumpa. Mer om det får vi ta när jag har bestämt mig när vi ska starta tävlingen :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Hörs imon, tisdag!

Allmänt
Är ledig imon, tisdag, så kommer bli ett blogginlägg någon gång under dagen. Finns en del att berätta, hörs då ;)
Ingen har kommenterat än bli den första!