Fredag!

Allmänt
I know I know, har inte bloggat på 7 timmar men det är för att jag har haft otroligt mycket att göra idag. Så jag klev precis in, har liksom inte varit hemma under dessa 7 timmar. Men jag ber om ursäkt över att jag har varit så dålig på att uppdatera. Ska inte hända igen, inte på länge i alla fall ;).

Dagen började med att jag åkte till Skärholmen, hade ett par grejer att göra. Sedan gick jag och klippte mig, eller det var iofs igår jag gjorde det haha. Vadå jag har guldfisk minne :P. Vid kl.17 åkte jag till Huddinge där Chrille hade träning. Jag var där i en timme och tittade. Fick mycket flashback som gjorde att jag saknade mitt gamla lag jag var sjukvårdare för. Fan vilket lag det var och kul hade vi förstås. Men men, tur att man har kontakt med vissa av de. Speciellt favoriterna ;).



Bjuder på två bilder på mig med kort hår och rakad :P

Efter träningen gick jag, mamma och storebror till en släkting och hälsade på de. Vi satt där i en timme och jag höll på att dö, tycker inte om att sitta helt tyst eller något sånt haha. Med andra ord så hade jag det tråkigt. Så nu är jag hemma och äter lite godis men väntar på att farbror ska ringa. Ska sedan iväg och träffa honom. Ja ni, det var så min dag så ut. Stressigt var det! Aja, ska chilla en stund här framför datorn innan jag far iväg. Men vi hörs senare ikväll :)

Läs 6 kommentarer eller kommentera du också!