Fredag!

Allmänt
I know I know, har inte bloggat på 7 timmar men det är för att jag har haft otroligt mycket att göra idag. Så jag klev precis in, har liksom inte varit hemma under dessa 7 timmar. Men jag ber om ursäkt över att jag har varit så dålig på att uppdatera. Ska inte hända igen, inte på länge i alla fall ;).

Dagen började med att jag åkte till Skärholmen, hade ett par grejer att göra. Sedan gick jag och klippte mig, eller det var iofs igår jag gjorde det haha. Vadå jag har guldfisk minne :P. Vid kl.17 åkte jag till Huddinge där Chrille hade träning. Jag var där i en timme och tittade. Fick mycket flashback som gjorde att jag saknade mitt gamla lag jag var sjukvårdare för. Fan vilket lag det var och kul hade vi förstås. Men men, tur att man har kontakt med vissa av de. Speciellt favoriterna ;).Bjuder på två bilder på mig med kort hår och rakad :P

Efter träningen gick jag, mamma och storebror till en släkting och hälsade på de. Vi satt där i en timme och jag höll på att dö, tycker inte om att sitta helt tyst eller något sånt haha. Med andra ord så hade jag det tråkigt. Så nu är jag hemma och äter lite godis men väntar på att farbror ska ringa. Ska sedan iväg och träffa honom. Ja ni, det var så min dag så ut. Stressigt var det! Aja, ska chilla en stund här framför datorn innan jag far iväg. Men vi hörs senare ikväll :)

Läs 6 kommentarer eller kommentera du också!

Gothia Cup 2010

Allmänt
Måste bara först svara på en kommentar från en anonym person :)


SVAR: Såklart att den inte liknar mig när jag la upp en bild på mig igår där jag hade skägg. Det är inte så ofta jag har skägg och tar då inte heller bilder på mig med skägg. Men igår tog Alpay bilder på mig att jag la upp en av. Men rakar jag mig så kommer jag se ut som på headern ;).

Lite gamla bilder där jag är utan skägg
Sedan jag vakna så har jag ringt runt till olika ställen angående att bli sjukvårdare på Gothia Cupen i Göteborg mellan 19-24juli. Varje gång jag kom någonstans så skickade de mig bara vidare och vidare. Tillslut kom jag till arrangören eller vad man ska kalla det för. Så jag fick presentera mig och allt och han tog mina uppgifter o.s.v. Egentligen måste man ha första hjälpen utbildning från Röda korset men eftersom att jag har varit med om så många första hjälpen kurser och pluggar till sjuksköterska kanske jag inte behöver gå på deras. Men jag ska ändå försöka gå på det, så jag lär mig lite mer ;).
I alla fall, nu får vi hålla tummarna om att jag ska få vara sjukårdare där borta under sommaren, skulle bli nice om jag fick det :).

Lite bilder från Gothia Cup invidningNu ska jag inte göra så mycket, ska bara chilla. Jag ska inte köpa converse skor än eftersom jag har lite dålig med pengar, får helt enkelt vänta till nästa månad. Så istället ska jag iväg och se på en match borta i Huddinge. Sen blir det att vara hemma med familjen och chilla med de. Har inte riktigt suttit med de på kvällarna då alla går och lägger sig tidigt för de jobbar dagen efter. Men nu är det helg, skönt det!
Läs 10 kommentarer eller kommentera du också!

....

Allmänt
God morgon god morgon! Jag är redan vaken, fastän att jag inte sov förrän kl.03 inatt. Så jag har alltså sovit bara i 7 timmar men känner mig ändå en aning pigg.

Angående förändringen jag pratade om så ska jag försöka börja under denna vecka. Jag håller på och planerar lite vad det ska bli för mer inlägg, förutom om skolan och min vardag. Jag funderar på att ha en fråga varje vecka eller som en gåta, och den som svarar rätt får en länk till sin blogg. Men det är bara något jag kom på nu. I alla fall, det blir en massa förändringar på bloggen så ni bara vet det. Tror jag ska byta design också. Så håll kik!

Jag har en ny magic trick på väg, så den får ni verkligen inte missa. Måste förberedda mig och sedan be lillebrorsa eller någon att filma åt mig. Annars blir det svårt, som senaste magic tricken jag gjorde. Men men, så det får ni inte heller missa.

Vad mer finns det och säga? Jo, att jag ska iväg och köpa svarta converse skor med tjock sula. Samtidigt vet jag inte om jag ska göra det då jag inte har så mycket pengar kvar på kontot. Hmm, får väl tänka lite extra. För de får inte nästa leverans förrän juli :P.Nej, nu har jag faktiskt inget mer och skriva. Har inte riktigt lust med bloggen just nu. Ska istället sitta och chilla, kanske fundera på vad mer jag ska göra på bloggen. Det blir lite mer ovanliga saker och inte såna inlägg som redan skrivs hos andra storbloggare o.s.v. Men men, vi hörs lite senare ;)
Läs 8 kommentarer eller kommentera du också!