Ny design nästa vecka!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Ska kanske börja med att berätta att jag har en sjuksköterskestudent som går runt med mig den är veckan. Igår var jag på medicin och vid hade mycket att göra vilket var bra för studenten att se. Däremot var det en lång och tråkig dag idag på jobbet eftersom jag var på ÖNH-akuten där vi hade få patienter. Så i stort sett satt vi bara där och inte gjorde något, stackars studenten! Men hon var glad över att få vara på ÖNH ändå.
Imorgon ska vi vara på neurologen, där jag känner mig mer hemma, och då ska jag se till att lära henne allt jag kan om neurologin. 

Annars rullar jobbet på och jag har faktiskt jobbat rätt mycket de senaste veckorna. Jobbade extra i söndag och nu på lördag blir det heldagspass. Tyvärr älskar jag jobbet så mycket att jag vill jobba mer än vad jag behöver ;).


I lördags var jag på SHM (Swedish House Mafia) one last tour konsert och det var mäktigt. Hade jätteroligt och träffade även på några arbetskamrater. Jag, som i vanligt fall inte dansar, dansade sjukt mycket att jag hade ont i bena dagen efter. Inte nog med bena så kändes det som att jag hade lock för öronen men även lite tinitus. 

Bjuder på lite bilderNästa vecka får jag äntligen, FÖRHOPPNINGSVIS, en ny design på bloggen. Den kommer vara ganska enkel och lätt. Vill inte ha så avancerad blogg nu utan det ska bli lättare för er att läsa och hitta runt i bloggen. Nu måste ni hålla tummarna så det sker!!! :)

Dags att sova, ska jobba tidigt imon bitti sen är jag ledig på torsdag. Jobbar även hela helgen, så vi hörs väl någon gång under den här vecka :). God natt!


See you tonight

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tänkte blogga idag men hinner tyvärr inte, vaknade för sent. Men får blogga ikväll efter jobbet och då har jag en del saker och berätta :) Vi hörs!


Modell

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon mina kära och trogna läsare! Det är så kul att se att ni fortfarande klickar in på min blogg dagligen fastän att jag inte hinner blogga så mkt nu för tiden. Tänkte blogga häromdan om något jag varit med om på jobbet men då var det något som kom i mellan som gjorde att jag inte kunde. Men vi får ta allt på det här inlägget då vad som har hänt senaste veckan. Ni som följer mig på Instagram (FerhatRobin) har nog hört dessa nyheter men kanske inte så mycket då man lägger endast ut en bild och lite kort text.

Det går bara bättre på jobbet och som jag sagt tidigare så är jag otrolig nöjd med mitt yrke, d.v.s sjuksköterska. Har planerat med chefen att jag ska inskolas på infektionsakuten om ca 3 månader. Ska bli jättekul, vill utvecklas! Så vi håller just nu på att lägga schema 3 månader framöver och jag måste se när det är bäst att ha inskolningen.

I fredags var jag med om något stort nämligen jag fick vara fotomodell tsm med 6 andra kollegor. I början fick veta att vi skulle publiceras på Inuti, Karolinskas jobb hemsida som man kommer in endast från jobbet. Men när vi var på fotograferingen fick vi veta att vi kommer representera Karolinska.se's hemsida där människor från hela världen kan se oss. Helt otroligt! Det var en rolig upplevelse och jag väntar med spänt på resultatet, berättar såklart till er när bilderna har kommit ut :)Igår fick jag en glad besked om att jag ska få gå på Swedish House Mafia konsert på lördag. Beskedet kom inte från vem som helst utan från KAROLINSKA, alltså jobbet. De delade ut 300 biljetter där varje person får 2 biljetter, vilket menas att endast 150 personer hade chansen att få biljetterna. Men tydligen var jag en av de!! Var helt sjukt när jag så mailet att jag fått två biljetter, så det ska bli sjukt nice att gå på det. Woop Woop!!
 
 
Nu ska jag jobba kvällpass på jobbet och imorgon jobbar jag heldag så kommer vara slutkörd imorgon. Sen jobbar jag 7 på fredag, så kommer bli lite tufft tror jag men jag klarar det! Får se när jag bloggar nästa gång, måste ju svara på en massa kommentarer via inlägg så vi hörs nog de här närmaste dagarna. Ha en trevlig dag alla ni underbar


Snart inlägg

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Jobbar kväll idag, onsdag, så tänkte att jag ska blogga typ vid lunchtiden innan jag drar till jobbet. Har lite saker och berätta, vi hörs då :)


Patientflöde på akuten

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Gud vad det rullar in med patienter nu för tiden, helt sjukt vad folk blir sjuka. Tycker faktiskt synd om patienterna, för ibland händer det att de ligger länge just pga att det är så många patienter och få läkare. Känns som att sjukhuset måste öka på vårdplatser och även läkare. Men vi sjuksköterskor och undersköterskor gör ändå allt vi kan, speciellt för våra äldre patienter. Snart så kommer allt bli bra igen hoppas man :)


Som ni kanske har förstått så har det varit mycket på jobbet idag. Från när jag började passet, kl.13, till ca kl.19 så var det mycket att göra och även en massa patienter som bara rullade in efter varandra. Men jag är iaf stolt över att jag och mina kollegor jobbade så bra ihop att vi minskade på patienter innan natten kom. Många av de som var här på em blev inlagd just för att de var i dålig skick. 

Imorgon jobbar man 10 pass och ska vara på ÖNH akuten, länge sen man var på den kliniken. Ska nog gå så bra :). Tänkte sova nu så man orkar klara av passet men innan det måste jag berätta att blocket.se har en cool tema på hemsidan just nu nämligen sjukvården som tema ;)Därmed säger jag god natt! :)


Fast tjänst!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Har varit ledig i 4 dagar streck och under de dagarna har jag i stort sett sovit ut och träffa vänner man inte har träffat på länge. Därför har man inte haft riktigt tid med bloggen då. Kändes skönt med så lång ledighet, typ som att det var semester. Men tiden gick ju fort vilket är tråkigt!

Jobbade har rullat på och jag har de senaste veckorna varit på medicinakuten vilket jag tycker är otroligt roligt och intressant. Älskar mitt jobb! Idag fick jag besked om något som gjorde mig otrolig glad och ni som har mig på Facebook har nog inte missat det. Men berättar det förstås till er läsare och det är att jag har fått fast tjänst på akutmottagningen nu, äntligen säger jag bara. Efter 10månader som sjuksköterska så räckte det nog för att få en fast tjänst på världens bästa arbetsplats. I just love it! :)


Så var det med mitt liv! :) Innan jag avslutar tänkte jag berätta om att man nu kan beställa hem VårdVäskan.se's egna katalog. Finns en knapp på deras hemsida, typ högra sidan av designen. Är en katalog knapp, du skriver bara in namn och adress så skickas det. De har även fått in namnskyltar som man kan beställa, se mer på deras hemsida vardvaskan.se :)Grattis!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Då var tävlingen avslutad och jag tackar er alla för era kommentarer och mail (då många inte kunde på något viss kommentera på bloggen). Jag har läst förstås igenom era kommentarer och mail och det är otroligt kul att höra hur inspirerande min blogg är och inte bara det att ni tycker att det är kul att läsa :). Som jag alltid har sagt, oavsett hur det går med en kurs så ska man ALDRIG ge upp, utan det är bara att kämpa på. I slutändan lönar det sig ;)

Men men, till vinnaren nu. Jag fick skriva ner alla på ett papper och lotta fram tio stycken, av de valde jag en och vinnaren blev..... *trumvirvel* ....... En tjej som pluggar på Mälardalens högskola och går i termin 3 och hennes namn är ELIN NILSSON! Stort grattis! :) All t du behöver göra just nu är att kontakta Vårdväskan.Se på info@vardvaskan.se och skriv "Ferhat Tävling" som ämnet på mailet. Grattis ännu en gång men ni som inte har vunnit, fler tävlingar kommer inom kort :)

Btw Elin, skulle vara kul om du skickade en bild med produkterna du får som jag sedan kan lägga upp här på bloggen :)Imon får ni veta vinnaren!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Imorgon kväll berättar jag ÄNTLIGEN vem som blir vinnaren av vårdväskan.se-tävlingen där man kunde vinna vårdprylar ;). Vi ses då, god natt! :)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0