Ny design nästa vecka!

Allmänt
Ska kanske börja med att berätta att jag har en sjuksköterskestudent som går runt med mig den är veckan. Igår var jag på medicin och vid hade mycket att göra vilket var bra för studenten att se. Däremot var det en lång och tråkig dag idag på jobbet eftersom jag var på ÖNH-akuten där vi hade få patienter. Så i stort sett satt vi bara där och inte gjorde något, stackars studenten! Men hon var glad över att få vara på ÖNH ändå.
Imorgon ska vi vara på neurologen, där jag känner mig mer hemma, och då ska jag se till att lära henne allt jag kan om neurologin. 

Annars rullar jobbet på och jag har faktiskt jobbat rätt mycket de senaste veckorna. Jobbade extra i söndag och nu på lördag blir det heldagspass. Tyvärr älskar jag jobbet så mycket att jag vill jobba mer än vad jag behöver ;).


I lördags var jag på SHM (Swedish House Mafia) one last tour konsert och det var mäktigt. Hade jätteroligt och träffade även på några arbetskamrater. Jag, som i vanligt fall inte dansar, dansade sjukt mycket att jag hade ont i bena dagen efter. Inte nog med bena så kändes det som att jag hade lock för öronen men även lite tinitus. 

Bjuder på lite bilderNästa vecka får jag äntligen, FÖRHOPPNINGSVIS, en ny design på bloggen. Den kommer vara ganska enkel och lätt. Vill inte ha så avancerad blogg nu utan det ska bli lättare för er att läsa och hitta runt i bloggen. Nu måste ni hålla tummarna så det sker!!! :)

Dags att sova, ska jobba tidigt imon bitti sen är jag ledig på torsdag. Jobbar även hela helgen, så vi hörs väl någon gång under den här vecka :). God natt!
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

See you tonight

Allmänt
Tänkte blogga idag men hinner tyvärr inte, vaknade för sent. Men får blogga ikväll efter jobbet och då har jag en del saker och berätta :) Vi hörs!
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Modell

Allmänt
God morgon mina kära och trogna läsare! Det är så kul att se att ni fortfarande klickar in på min blogg dagligen fastän att jag inte hinner blogga så mkt nu för tiden. Tänkte blogga häromdan om något jag varit med om på jobbet men då var det något som kom i mellan som gjorde att jag inte kunde. Men vi får ta allt på det här inlägget då vad som har hänt senaste veckan. Ni som följer mig på Instagram (FerhatRobin) har nog hört dessa nyheter men kanske inte så mycket då man lägger endast ut en bild och lite kort text.

Det går bara bättre på jobbet och som jag sagt tidigare så är jag otrolig nöjd med mitt yrke, d.v.s sjuksköterska. Har planerat med chefen att jag ska inskolas på infektionsakuten om ca 3 månader. Ska bli jättekul, vill utvecklas! Så vi håller just nu på att lägga schema 3 månader framöver och jag måste se när det är bäst att ha inskolningen.

I fredags var jag med om något stort nämligen jag fick vara fotomodell tsm med 6 andra kollegor. I början fick veta att vi skulle publiceras på Inuti, Karolinskas jobb hemsida som man kommer in endast från jobbet. Men när vi var på fotograferingen fick vi veta att vi kommer representera Karolinska.se's hemsida där människor från hela världen kan se oss. Helt otroligt! Det var en rolig upplevelse och jag väntar med spänt på resultatet, berättar såklart till er när bilderna har kommit ut :)Igår fick jag en glad besked om att jag ska få gå på Swedish House Mafia konsert på lördag. Beskedet kom inte från vem som helst utan från KAROLINSKA, alltså jobbet. De delade ut 300 biljetter där varje person får 2 biljetter, vilket menas att endast 150 personer hade chansen att få biljetterna. Men tydligen var jag en av de!! Var helt sjukt när jag så mailet att jag fått två biljetter, så det ska bli sjukt nice att gå på det. Woop Woop!!
 
 
Nu ska jag jobba kvällpass på jobbet och imorgon jobbar jag heldag så kommer vara slutkörd imorgon. Sen jobbar jag 7 på fredag, så kommer bli lite tufft tror jag men jag klarar det! Får se när jag bloggar nästa gång, måste ju svara på en massa kommentarer via inlägg så vi hörs nog de här närmaste dagarna. Ha en trevlig dag alla ni underbar
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!