Ny design snart

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll alla läsare, både gamla och nya. Ni som är ny här, hoppas ni gillar bloggen och blir kvar här ;).

Har egentligen inget och skriva men jag vill bara berätta att jag håller på och rita fram en ny design som sedan ska kodas av en kille s.k iErik (på Habforum). Om han inte kodar så bra så ska en annan tjej testa och se om jag gillar hennes kodning. Hon finns på Habforum också och heter fr1da.
Den nya designen kommer jag lägga upp så fort jag har ritat klart designen och fått hjälp med att koda den.

Aja, det var typ det jag ville säga så ni vet om det. Nu ska jag fixa te och sitta vid TV. Blir inga mer inlägg för ikväll så istället ses vi imon, börjar 8.30 iaf ;).


Träning

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Puh, har så ont i mina armar. Jag gick ju ner till Helex med Fille för att träna. Han lovade att det inte skulle göra ont om jag fortsatte och träna men istället blev det bara värre. Så jag har typ värsta smärtan och kan typ inte ens skriva haha. Jag ska aldrig gå ner för att träna, inte nu iaf. Får göra det när jag har lust :).
Dessutom så cyklade vi till Helex, var hur kul som helst haha. Här ser ni Filip cykla medan jag sitter bakom honom :)

Jag hann aldrig gå till clas ohlson eftersom när jag kom hem från Fille så lagade jag fiskpinnar med pommes. När jag hade ätit klart så ringde Fille på dörren och tvingade mig att gå ut för att träna med honom haha. Så jag hann aldrig gå ner till clas ohlson, får istället göra det imon =).

Nu orkar jag inte skriva mer, får typ ont bara jag håller armarna uppe. Men aja, får väl försöka blogga senare haha. Ciaooo ;)


Farmakologi

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
EDIT: Ska gå och träna nu. Är hemma runt kl.19 så jag bloggar då. Vi ses...

Då var man äntligen hemma från skolan och det gick jättebra. Kursen är rätt intressant, läraren pratade mycket om vad vi sjuksköterskor ska göra när vi ger läkemedel till patienten, hur vi skriver in det i journalen och en massa annat. Dessa saker kommer vi redan göra på vår första praktik som vi har efter sommaren, så det ska bli kul :).
Vi fick dessutom titta på en kort klipp där de visar hur de gör läkemedel, vad de testar på innan den kan användas o.s.v. Men som sagt så är den här kursen, farmakologi, rätt intressant.
Jag bloggade inte på lunchen eftersom att jag inte hade tid. Jag gick istället till Sibylla och åt hamburgare med pomme och cola, otroligt gott. Skulle egentligen till McDonalds med Fille och Hanna men de orkade inte så då gick jag till Sibylla själv :).
Ska nu sitta och vila en stund och om ca halv timme ska jag till Fille och hämta mina grejer som jag glömde hos de igår och därefter ska jag till clas ohlson för att köpa en liten resväska. Har egentligen en resväska hemma men den är så stor och det är jobbigt och åka med den så jag behöver en mindre.

Men vi ses senare, måste snart iväg. Jag bloggar sen när jag har kommit hem från Fille samt efter att jag har varit i clas ohlson.


Sol

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon. Har ni sovit bra inatt?? Det gjorde jag iaf men skulle vilja helst sova en timme till :).

Idag börjar som sagt en ny kurs, Farmakologi och Mikrobiologi. Jag börjar kl.10.15 och slutar kl.15. Men efter skolan måste jag åka hem till Filip och de för att hämta mina saker jag handlade igår och som jag glömde hos de. Efter det måste jag till clas ohlson också för att köpa en liten resväska som jag ska ha med mig när jag åker till Stockholm.  Ska bli otroligt kul och åka till Stockholm nu på fredag.

Dessutom skiner solen idag och snön är nästan borta, äntligen. Nu känns det som om att våren är här, wohooo :). Men tyvärr är det inte så varmt än utan det är bara 0 grader men jag hoppas att det blir plus snart :). Så här ser det utanför mig:
Storebroshan smsa mig igår och berättade att han har tagit bilder och videoklipp på när de firar över morfars seger för två dagar sedan, alltså när han blev borgmästare. Så på lördag kommer han hem och då hoppas jag att jag kan visa er bilderna och klipp på lördag kväll :).

NU hinner jag inte blogga mer utan måste hinna äta frukost och sedan gå till skolan. Men jag kanske bloggar under lunchen men om jag inte hinner så ses vi när jag har kommit hem från Fille och de. Blir runt kl.16 då, ciaoo


Snö

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll. Kom precis hem från Hanna och Filip. Kan berätta att fattiga riddaren, som Hanna bjöd, var otroligt gott. Det är andra gången i mitt liv jag äter det haha. Första gången var då när jag sov över Hanna och de efter att jag hade låst ut mig :). Jag vet inte riktigt hur man lagar fattiga riddare men Hanna har lovat att lära mig göra det. Hon ska dessutom lära mig att laga Tacos också, mums.
Måste bara säga att mina vänner är bara så söta och schyssta, speciellt Hanna och Fille. Man bara älskar och vara med de haha. Här får ni en bild på Hanna och Fille:

Ibland undrar jag om våren kommer nånsin ens komma till Sundsvall. Det är snart april och det finns fortfarande snö här i Sundsvall. I Stockholm skiner solen och det finns inte snö längre medan här så snöar det nästan varje dag :S. Börjar bli less på det här faktiskt.
När jag bodde i Stockholm så saknade man efter snö men här vill man bli av med det och saknar istället efter SOLEN. Men men, får väl hoppas att våren kommer snart till S-vall.
Den här bilden tog jag för 2 dagar sen och då såg det ut så här utanför Hanna och Fille's lägenhet:

Ska nu sitta och titta på TV en stund och därefter lägga mig. Börjar imon kl.10.15 så jag kommer blogga runt kl.9. Vi ses då =)


Fattig riddare

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Är fortfarande hos Filip eftersom det tog typ 1 timme och 30 min för att göra matte uppgiften. Vi gjorde allt förutom en fråga.
Filip och Eric gjorde matte uppgiften som om att de räknade plus och minus medan jag räknade som om att det var gånger, delad och allt möjligt. Det tog lite längre tid för mig än Fille och de haha. Men det är för att de har läst Matte A, B, C och D mena jag bara A och B.

Mamma ringde tidigare idag och berättade att de fortfarande firar för segern igår. Men idag fick de räkna om rösterna idag för att många klagade om att handikappades röster borde inte gällas då många av de gav sina röster till min morfar. Så de räknade idag igen och min morfar var fortfarande vinnare. Med 24 röster mer, igår var det 20. Så det var ju skönt :).

Imorgon börjar den nya kursen och det ska bli intressant. Sägs att det inte kommer vara så jobbigt och det hoppas jag faktiskt. Vill helst att denna kurs ska vara mycket lugnare än tidigare. Tex på anatomi kursen, man hade typ aldrig fritid eftersom man bara satt vid boken och försökte fatta allt haha. Men nu är det som tur över.

Just nu lagar Hanna fattig riddare åt oss och efter det ska jag troligen hem, om jag lyckas gå ifrån de haha. De vägrar ju släppa mig :P. Men aja, nu ska jag äta, vi ses ikväll när jag har kommit hem,


Matte

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God eftermiddag mina läsare.

Är just nu hos Filip och vi ska plugga med Eric som har redan gjort klart matten. Vi ska alltså inte fuska utan han ska bara vara med oss och typ ge oss tips på hur man kan räkna fram svaret på ett bra sätt. Så nu kommer vi säkert göra klart matte uppgiften på bara en timme typ då vi har nån vid oss som är bra på matte. Han har ju läste matte A, B, C och D medan jag har bara läst matte A och B haha.
Kan samtidigt berätta att det inte är vanliga matte tal utan det har mer med läkemedel att göra, ska bli intressant.

Efter att jag har gjort klart matte uppgiften kommer jag åka hem eller kanske gå ner till Ica först för att stor handla. Därefter kommer jag gå hem och inte göra någonting speciellt för jag har fortfarande träningsvärk från igår haha. Filip döda mig fan :). 

Aja nu vill Filip att jag ska sluta och blogga och istället börja med matten. Haha, han hatar när jag bloggar precis innan vi ska plugga. Dessutom så väntar Eric också på mig. Vi ses senare istället, ciaooo =)


Måndag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God förmiddag alla glada läsare. Allt bra med er idag??? =)

Idag är det måndag och är som sagt ledigt men detta innebär inte att jag kan bara vara hemma och chilla. Utan jag måste snart gå till skolan, skriva ut matte uppgiften och sedan göra den innan onsdag. Har hört från många att matte uppgiften är rätt jobbigt så jag kommer då troligen sitta hela dan framför den men jag kommer klara av och göra den iaf.........hoppas jag.

Jag beställde för en stund sen två nya böcker till den kursen som börjar imorgon. Klinisk mikrobiologi och infektionsjukdomar och sedan illustrerad farmakologi, som handlar om läkemedel o.s.v om jag inte minns fel :P. Men i alla fall, det ska bli kul och börja läsa den här kursen.
Vi kommer ha en tenta på läkemedelsberäkning och för att bli godkänt på den delen måste vi ha 9 av 10 rätt. Det kommer vara rätt jobbigt men jag ska klara av det :).

Nu har jag tänkt äta klart frukosten och sedan måste jag gå till skolan. Därefter måste jag till migrationsverket för att hämta några papper angående militärtjänsten. Så vi ses senare ;)


Fest

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Morsan ringde mig nyss och ville att jag skulle lyssna på hur kul de har där just nu. Man hörde musik, folk skrika, vissla och allt möjligt. Önskar att jag var i Turkiet nu och firade med alla nu när min morfar blev till borgmästare i byn mina föräldrar kommer ifrån. Hoppas hon kommer med nån DVD-film på allt det här eller åtminstone om de lägger upp några klipp på youtube. Aja, får väl sitta här själv och fira haha. Nån som vill komma över och fira med??? =)
Här får ni en bild på min morfar =)
Imorgon är jag ledig så det är ju skönt. Men å andra sidan så vet jag inte vad jag ska göra imorgon ens...eller jo, måste sitta med matte uppgiften som måste lämnas in innan onsdag. Men det är säkert inte så svårt och kommer göras på en timme kanske :).

Nu ska jag ta det lugnt för jag har fortfarande lite ont i mina armar så vi ses imorgon istället. Bloggar när jag har vaknat, ciaooo =)
Firar

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vill börja med säga att det är en jädrans liv i Tavsancali nu. Efter att min morfar vann valet och blev borgmästare firar nu typ hela byn. Mamma ringde mig för ett tag sedan och man hörde inte ens vad hon sa typ eftersom att alla skrek och fira. Jag önskar att jag var där.
De kommer säkert finnas folk som kommer lägga upp imon videoklipp på youtube när de firar den här dan så då kan jag visa er hur det var. Önskar att jag var bara där. Mamma, storebroshan och lillebroshan är iaf där. Skönt för de.

Kom precis hem från styrketräningen med Filip. Har så j*vla ont i mina armar att jag inte ens kan hålla upp de. Känns som om att jag bär något tungt. Det är lite jobbigt och skriva nu också haha så jag ska försöka och inte skriva så mycket.
Men träningen gick rätt bra och jag tror jag ska börja träna nu för det behöver jag verkligen göra. Ska försöka bli större än Fille haha. Här får ni två bilder på honom när han tränar. Jag tog inga bilder på mig då de blev inga bra bilder :). Men nästa gång:

Nu ska jag ta och äta därefter vila mina armar haha. Men jag ska försöka blogga senare ikväll ;)


Morfar vann valet

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!

Min stiliga morfar :)

YYYYYYEEEEEEEEEEEESSSSSSSS är så jäkla glad och ni förstår säkert varför. Min morfar vann nämligen valet i Tavsancali (en by i Turkiet) och är nu BORGMÄSTARE wohoooo. Jag visste att han skulle vinna. Nu måste detta firas både här i Sverige och Turkiet. Önskar att jag var i Turkiet nu också för det är jädrans liv nu där, alla firar o de. Jaja, får väl fira själv här hemma haha. Tililili, lyssna på den här låten och dansa med mig tililililili. Låten är om min morfarStan

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom precis hem efter att ha varit i stan och letat efter en liten diskställ. Men tyvärr hitta jag inget fastän att jag gick till Duka, Lagerhaus och alla såna där ställen. Jag får troligen åka till Birsta och titta i IKEA och ÖoB eller så kan jag titta när jag åker till Stockholm på fredag :). Jag gick dessutom till Clas ohlson och där fanns det bara stora. SÅ jag kom hem utan nån diskställ men jag köpte iaf en rengörings duk för min bärbar för 39kr.
Nu väntar jag bara på att storebroshan eller mamma ska smsa/ringa och berätta om morfar vann valet eller inte. Men för en stund sedan smsa broshan mig och berättade att folk säger att han har garanterat vunnit och det hoppas jag. Så jag ska som sagt bara sitta ner nu och vänta på smset hehe. När jag har fått svaret så skriver jag genast det på bloggen eftersom jag vet att det är många kurder som läser min blogg och skulle vilja veta svaret också haha.
Aja vi ses om en stund. Bloggar så fort jag har fått svar =).


Val

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon bloggen. Har ni sovit bra i natt? Själv gjorde jag det men vet ni vad? Jag la mig igår på sängen för att bara vila i nån minut men istället somnade jag och vaknade 4 på morgonen haha. Men sen sov jag igen och vaknade för nån timma sedan. Så jag har alltså sovit rätt bra inatt :).

Idag är det söndag och då vet ni vad som gäller?? Det är ju val i Tavsancali (Turkiet), där mina föräldrar kommer ifrån. Alltså idag ska de utse en ny borgmästare och min morfar är partiledare för en parti som sägs kommer vinna. Om partin vinner så blir min morfar borgmästare för den byn mina föräldrar kommer ifrån.
Just nu har byn redan valt och senare på eftermiddag kommer jag få svar om han vann eller inte :). Gör han det så kommer jag fira här hemma själv haha. Men nu får vi bara hålla tummarna och hoppas att han vinner :).

Jag vet om att jag har varit otroligt inaktiv med bloggen men det är på grund av plugget och att det var en stor kurs så jag behövde verkligen lägga mycket tid på det. Men nästa kurs, som börjar den här veckan, verkar inte vara lika jobbigt som den här.

Så jag tror jag blir bara hemma idag tills jag har fått svaret om valet :). Men vad som händer senare på kvällen får vi väl se.

Nu ska jag äta frukost, vi ses senare istället. Under tiden får ni ta en titt på den här bilden nedanför jag gjorde förrigår när jag hade tråkigt haha:


Ljus överallt

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom hem precis efter att ha varit hos Filip och Hanna. Det var rätt kul och vara där eller rättare sagt, det är ju alltid kul och vara där. Jag bara älskar och vara med de eftersom de är både roliga och sköna haha.

Idag kl.20.30 skulle man släcka alla lampor, tv och allt som har med el att göra eftersom det är earth hour idag. Hanna var med det i alla fall så hon stängde allt och tände ljus istället. Eftersom att de hade ljus överallt så blev det typ ljust i rummet iaf haha. Men det var mysig.
Här får ni tre bilder men tyvärr ser man inte så bra eftersom att jag tog bilderna med min iPhone. Som jag sa för ett par dagar sedan så är min kamera hos min morsa som är i Turkiet imon. Förresten, det är val imorgon i byn där min mamma kommer ifrån. Det säg redan nu att min morfar blir den nya borgmästaren. Det hoppas jag, ni får veta imon på eftermiddag om han blev den nye borgmästaren eller inte :).

Så nu är jag som sagt hemma och ska äta solrosfrön och titta på match haha. Ska kanske lägga mig lite tidigt idag också eftersom att jag känner mig redan trött :S.

Innan jag drar vill jag bara säga till Hanna -->

Hahaha ni förstår säkert inte vad jag menar med ''Hej då'' men Hanna och Filip förstår hahahah.


Earth hour

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll

Är hos Filip och Hanna just nu och väntar på Sverige mot Portugal matchen. Jag och Fille var nyss nere i ICA och handlade lite godis, chips och lite annat. Hoppas Sverige vinner haha :).

Glöm inte att släcka allt ikväll kl.20.30 för det är earth hour. Jag är som sagt hos Fille och de har tänkt släcka alla lampor och allt haha, ska bli kul. Lampor och de ska vara släckta i en timme.

Aja nu måste jag avsluta denna inlägg och prata med Hanna som inte mår så bra idag. Vi ses senare ;)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0