Ny design snart

Allmänt
God kväll alla läsare, både gamla och nya. Ni som är ny här, hoppas ni gillar bloggen och blir kvar här ;).

Har egentligen inget och skriva men jag vill bara berätta att jag håller på och rita fram en ny design som sedan ska kodas av en kille s.k iErik (på Habforum). Om han inte kodar så bra så ska en annan tjej testa och se om jag gillar hennes kodning. Hon finns på Habforum också och heter fr1da.
Den nya designen kommer jag lägga upp så fort jag har ritat klart designen och fått hjälp med att koda den.

Aja, det var typ det jag ville säga så ni vet om det. Nu ska jag fixa te och sitta vid TV. Blir inga mer inlägg för ikväll så istället ses vi imon, börjar 8.30 iaf ;).
Ingen har kommenterat än bli den första!

Träning

Allmänt
Puh, har så ont i mina armar. Jag gick ju ner till Helex med Fille för att träna. Han lovade att det inte skulle göra ont om jag fortsatte och träna men istället blev det bara värre. Så jag har typ värsta smärtan och kan typ inte ens skriva haha. Jag ska aldrig gå ner för att träna, inte nu iaf. Får göra det när jag har lust :).
Dessutom så cyklade vi till Helex, var hur kul som helst haha. Här ser ni Filip cykla medan jag sitter bakom honom :)

Jag hann aldrig gå till clas ohlson eftersom när jag kom hem från Fille så lagade jag fiskpinnar med pommes. När jag hade ätit klart så ringde Fille på dörren och tvingade mig att gå ut för att träna med honom haha. Så jag hann aldrig gå ner till clas ohlson, får istället göra det imon =).

Nu orkar jag inte skriva mer, får typ ont bara jag håller armarna uppe. Men aja, får väl försöka blogga senare haha. Ciaooo ;)
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Farmakologi

Allmänt
EDIT: Ska gå och träna nu. Är hemma runt kl.19 så jag bloggar då. Vi ses...

Då var man äntligen hemma från skolan och det gick jättebra. Kursen är rätt intressant, läraren pratade mycket om vad vi sjuksköterskor ska göra när vi ger läkemedel till patienten, hur vi skriver in det i journalen och en massa annat. Dessa saker kommer vi redan göra på vår första praktik som vi har efter sommaren, så det ska bli kul :).
Vi fick dessutom titta på en kort klipp där de visar hur de gör läkemedel, vad de testar på innan den kan användas o.s.v. Men som sagt så är den här kursen, farmakologi, rätt intressant.
Jag bloggade inte på lunchen eftersom att jag inte hade tid. Jag gick istället till Sibylla och åt hamburgare med pomme och cola, otroligt gott. Skulle egentligen till McDonalds med Fille och Hanna men de orkade inte så då gick jag till Sibylla själv :).
Ska nu sitta och vila en stund och om ca halv timme ska jag till Fille och hämta mina grejer som jag glömde hos de igår och därefter ska jag till clas ohlson för att köpa en liten resväska. Har egentligen en resväska hemma men den är så stor och det är jobbigt och åka med den så jag behöver en mindre.

Men vi ses senare, måste snart iväg. Jag bloggar sen när jag har kommit hem från Fille samt efter att jag har varit i clas ohlson.
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!