Tror jag är sjuk :(

Allmänt
Shit, jag bara svettas mer och mer. Ni kan inte fatta hur jag mår just nu. Jag är troligen förkyld igen, gillar faktiskt inte att vara förkyld. Håller just nu på dricker mycket te med citron, inte så j*vla gott men vad ska jag göra? :P

Nyss så var jag hos min kusin och fixade till deras stolar. Det tog faktiskt lite tid men det fanns 6 stolar att fixa. Medan jag monterade stolarna med kusinen så kollade vi samtidigt på matchen. När matchen var nästan slut det var då vi blev klara. Tog alltså nästan två timmar för att fixa till 6 stolar haha.

( klicka på bilden för större bild )


Före


Efter


Så snart ska jag ta ett varmt bad och därefter ska jag sova. Jag bloggar istället på morgonen när jag har vaknat.
Vi ses då.

Fortsätt att rösta
image138
Ingen har kommenterat än bli den första!

Gillar att montera saker och ting

Allmänt
Så, nu har jag sovit i några timmar och är lite piggare just nu.
Känns som om att jag håller på och bli förkyld, jag svettas, nyser hela tiden och är lite ''snorig'', haha. Gordana tror att jag har pollen, det tror inte jag. Vill inte ha pollen, för det verkar vara jätte jobbigt. Men aja, vi får väl se om det är förkylning eller pollen.

Nu ska jag montera en lampa i mitt rum som jag köpte förra veckan. Det är en sån där spotlight som jag har i mitt datarum. Visade er en bild på det förut. Men i alla fall, efter det ska jag hem till min kusin och fixa till deras stolar som de har köpt. Gillar faktiskt att montera saker och ting haha så idag har jag lite arbete att göra.

Så jag bloggar när jag är klart med allt, eftersom att jag kommer samtidigt kolla på matchen så kommer det ta lite tid. Jag bloggar som sagt när jag är klart. Så vi ses då, ciaooo..

Vad har ni gjort idag?

Fortsätt att rösta
image138
Ingen har kommenterat än bli den första!

Äntligen hemma

Allmänt
Shit, äntligen. Nu har jag kommit hem och ni kan inte fatta hur trött jag är och HUNGRIG.
Jag var alltså i Hallunda bibliotek med Sinem och Gordana. Vi jobbade med projektarbetet, det som var kvar och det tog hela 4 timmar innan vi blev klart med allt.
Fattar inte ens varför det tog så långt tid :S, men nu är den klar. Så j*vla skönt att den delen är över för nu är det bara redovisningen kvar.

Ikväll har jag inte tänkt göra något speciellt men jag ska titta på Chelsea mot Liverpool matchen senare ikväll men innan det ska jag bara spela spelet haha.

Nu ska jag äta, mamma har lagat klart maten. MUMS, vi ses sen.

Fortsätt att rösta
image138
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!