Tror jag är sjuk :(

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Shit, jag bara svettas mer och mer. Ni kan inte fatta hur jag mår just nu. Jag är troligen förkyld igen, gillar faktiskt inte att vara förkyld. Håller just nu på dricker mycket te med citron, inte så j*vla gott men vad ska jag göra? :P

Nyss så var jag hos min kusin och fixade till deras stolar. Det tog faktiskt lite tid men det fanns 6 stolar att fixa. Medan jag monterade stolarna med kusinen så kollade vi samtidigt på matchen. När matchen var nästan slut det var då vi blev klara. Tog alltså nästan två timmar för att fixa till 6 stolar haha.

( klicka på bilden för större bild )


Före


Efter


Så snart ska jag ta ett varmt bad och därefter ska jag sova. Jag bloggar istället på morgonen när jag har vaknat.
Vi ses då.

Fortsätt att rösta
image138


Gillar att montera saker och ting

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Så, nu har jag sovit i några timmar och är lite piggare just nu.
Känns som om att jag håller på och bli förkyld, jag svettas, nyser hela tiden och är lite ''snorig'', haha. Gordana tror att jag har pollen, det tror inte jag. Vill inte ha pollen, för det verkar vara jätte jobbigt. Men aja, vi får väl se om det är förkylning eller pollen.

Nu ska jag montera en lampa i mitt rum som jag köpte förra veckan. Det är en sån där spotlight som jag har i mitt datarum. Visade er en bild på det förut. Men i alla fall, efter det ska jag hem till min kusin och fixa till deras stolar som de har köpt. Gillar faktiskt att montera saker och ting haha så idag har jag lite arbete att göra.

Så jag bloggar när jag är klart med allt, eftersom att jag kommer samtidigt kolla på matchen så kommer det ta lite tid. Jag bloggar som sagt när jag är klart. Så vi ses då, ciaooo..

Vad har ni gjort idag?

Fortsätt att rösta
image138


Äntligen hemma

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Shit, äntligen. Nu har jag kommit hem och ni kan inte fatta hur trött jag är och HUNGRIG.
Jag var alltså i Hallunda bibliotek med Sinem och Gordana. Vi jobbade med projektarbetet, det som var kvar och det tog hela 4 timmar innan vi blev klart med allt.
Fattar inte ens varför det tog så långt tid :S, men nu är den klar. Så j*vla skönt att den delen är över för nu är det bara redovisningen kvar.

Ikväll har jag inte tänkt göra något speciellt men jag ska titta på Chelsea mot Liverpool matchen senare ikväll men innan det ska jag bara spela spelet haha.

Nu ska jag äta, mamma har lagat klart maten. MUMS, vi ses sen.

Fortsätt att rösta
image138


Ska till Hallunda

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloj,  nu har jag spelat en stund och ätit frukost. Så nu ska jag ta på mig kläderna bara och sedan åka till Hallunda för att träffa projektgruppen. Vi har som sagt bara en liten del kvar att göra så det tänker vi göra på Hallunda's bibliotek och sedan ska vi skicka in det till läraren.

Så jag bloggar när jag väl har kommit hem efter det. Finns det en data där så kanske jag kan blogga därifrån. Men iaf, vi ses sen ;).

Vad ska ni göra idag?
Skriv ditt svar i kommentarsfältet

Ligger på 5:e plats, RÖSTA plz :p.
image138


Gårdagens träning

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon, hur mår ni idag? Själv mår jag så där, tror jag håller på och blir förkyld. Men ska hålla mig jätte varm och ska dricka mycket te för att inte bli förkyld haha.

Igår kom jag hem lite sent från träningen och orkade inte blogga, spelade GTA IV spelet istället haha. Jag spelar egentligen inte så mycket TV-spel men när det gäller GTA spel, då kan jag sitta i timmar och spela. Det var så jag gjorde.

Kan bara snabbt berätta hur gårdagens träning gick till.
Igår så var vi i Hammarbyhöjden igen och det var fysträning.
Denna gång sprang spelarna inte runt planen utan de sprang upp till toppen av ett ''berg''. Vägen upp dit var i början inte så brant men i slutet så var det och det var då det blev jobbigt, tyckte alla.
Men eftersom att detta är första gången de spring på den ställen så förstår jag att det är jobbigt men fortsätter de så kommer de senare inte tycka att den är lika jobbigt
.
Jag sprang inte med, för det första orkade jag inte och för det andra så vaktade jag deras saker. Så medan jag vaktade deras saker så tog jag några bilder på laget, när de sprang, och på utsikten. Det var hur fint som helst om jag ska vara ärlig.
Laget sprang altlså i 60 min. De sprang mellan 10-15 gånger upp och ner.

Gårdagens träning var alltså jobbigt för några men jag tror att om de fortsätter att träna där så kommer det snart inte vara lika jobbigt.

Så det var lite kort om gårdagens träning och sen har jag några bilder från träningen också.Men nu ska jag fortsätta och spela GTA IV så vi ses senare ;).

Fortsätt att rösta. Många av er har inte gjort de, så gör det nu :).
image138


Mösspåtagningen idag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloj, äntligen så funkar bloggen och jag kan äntligen blogga.
Idag hände det inte så mycket förutom mösspåtagningen. Ni kan inte fatta hur roligt det var. Det började med att alla gick till skolgården först och på skolgården så sjöng vi först Sveriges nationalsång. Efter det så pratade rektorn lite om hur mösspåtagningen kom till o.s.v och därefter avslutade vi mösspåtagningen med att sjunga en studentlåt. Slutet av låten säger man ''HURRA'' och det är då alla ska ta på sig studentmössan.
Det var en otroligt grym känsla, undrar hur det kommer kännas när jag tar studenten om 33 DAGAR.

Här får ni lite bilder från mösspåtagningen:
( För större bild klicka då på bilden )Andra bilden var det Sara (hon åt vänster) som tog, haha.

Nu ska jag fortsätta och spela spelet jag köpte idag, GTA IV och sen ska jag dra till träningen. Så vi ses efter träningen, ciaooo.


Fortsätt att rösta. Många av er har inte gjort de, så gör det nu :).
image138


God morgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vaknade precis och är fortfarande trött.
Idag ''börjar'' jag 14.00 och då är det mösspåtagning. Ni kanske undrar nu då varför jag vakna så tidigt, men för det första så fixade jag frukost för lillebroshan och för det andra så ska jag till EBgames vid 9.30 för att hämta GTA IV spelet. Ska bli så skönt att spela den när jag har hämtat hem den.

Imorgon, torsdag och på fredag är vi LEDIGA. Äntligen så får vi lite lov för det behöver jag faktiskt också. Men jag kommer som vanligt plugga under lovet för veckan efter har jag nationella prov på matte B och sen två prov samma vecka, Rehabilitering och Alternativ medicin. Blir en jobbig vecka :P.

Nu ska jag upp och äta frukost sen ska jag sitta och titta lite på TV. Vid 9 tiden ska jag sticka till EBgames så vi ses efter att jag har hämtat spelet. Ciaooo

Fortsätt att rösta. Många av er har inte gjort de, så gör det nu :).
image138


Fysträningen

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
image723
De sprang jätte mycket idag

Kom precis hem från fysträningen som vi hade i Hammarbyhöjden. Det var en otroligt jobbig träning för några i laget. De sprang i 1 timme runt en 11-manna plan. Runt planen är det ca 400meter, de sprang några kilometer.
Men fastän att det var en jobbig träning så gjorde alla bra ifrån sig vilket var jätte bra. Var jätte kul att se att många orkade, som jag berättade tidigare, innan Dennis (fystränaren) kom så hade de inte så lika bra kondition som de har nu. Kan passa på att säga också att laget har blivit bättre efter att Raul blev huvudtränare för laget. Tidigare var han bara en ass. tränare (?) och då var laget inte så bra som de är nu.
Så det är som sagt kul att Raul fick ta över laget och att Dennis blev tränare/fystränare samt att jag också blev det. Jag är också sjukvårdare, alltså jag tar hand om skadade spelare.
Det var så dagens träning gick till. Imorgon har vi fysträning igen och denna gång kommer det inte vara lika jobbigt.

Imorgon är det tisdag och då får jag äntligen spelet GTA IV och inte nog med det så är det MÖSSPÅTAGNING imorgon också.
Spelet kommer jag att hämta vid kl.10 tiden, när butiken öppnas och mösspåtagningen är kl.14. Efter mösspåtagningen ska jag troligen hem och spela haha. Sen vid 19 så är det träning.

Nu ska jag titta lite på TV så vi ses imorgon på morgonen istället.

Fortsätt att rösta. Många av er har inte gjort de, så gör det nu :).

image138

P.S Tyvärr var det bara en som deltog i den tävlingen som var igång i två dagar. Han som deltog verkar inte ha förståt tävlingen så jag skippar tävlingen istället D.S


Oj, ses

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Oj oj, glömde fan blogga och nu har jag inte tid och skriva faktiskt. Ska till träningen :S, får väl skriva när jag har kommit hem sen. Ses ikväll. Ciaooo

Fortsätt rösta på min blogg är ni snälla :P

image138


Rösta :)

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloj då var man hemma äntligen. Var tvungen att stanna i skolan efter att vi sluta för vi ville göra klart sjukvård/soms arbetet klart. Men vi gjorde den aldrig klart haha så vi ska fortsätta med det imorgon istället och då hoppas vi att den blir klar.
Snart måste jag ringa till Värmdö räddningstation för att fråga om man kunde göra en studiebesök på deras station samt intervjua en personal som jobbar på ambulanshelikoptern. Skulle bli jätte bra om vi fick det :).

Idag när vi arbetade med arbetet så öppnade jag en sida på sjukvårdsboken och såg två personen jag känner på en bild. Vet ni vilka? Jo, kommer ni ihåg när jag praoade på ambulans i tre veckor? Aaa, då hade jag tre olika handledare, Sören, Jörgen och Nico. Två av de fanns på den bild som fanns på den sidan jag öppnade.
Det var hur kul som helst. Jag som tidigare sett den bilden och aldrig vetat att det var de.

Tog faktiskt en bild också för att visa er, för kanske ni också har sett de:

Han åt vänster är Jörgen och det var med han jag jobbade på transportambulansen.
Han åt höger är Sören och det var med han jag jobbade på akutambulansen två nätter.


Ska f*n berätta för de nästa gång jag ser de haha.


Sen så ser ni mig med Monias solglasögon, haha. Hade bara tråkigt.

Kan passa på att berätta en sak. Ni kanske undrar varför jag nästan varje gång jag skriver något om klassen så snackar jag om tjejerna i klassen. Men det ni inte vet så är det 29 TJEJER i min klass och vi är bara två killar. Så det är därför haha.

Nu ska jag äta, vi ses senare ;).

LIGGER PÅ TREDJE PLATS. RÖSTA. JAG ÄR SNART ETTA.

image138


Mösspåtagning imorgon och RÖSTA

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!

Har precis ätit och har just nu alltså lunchrast. På lunchen fick vi korvstroganoff med ris och den var jättegod.

Som många av er vet så har jag ju prov på alternativ medicin imorgon men nu är den flyttad till nästa vecka på fredag istället.
Vi har mösspåtagning imorgon och sen efter det ska alla 3or till flottsbro för att, ja, fira lite. Där kommer grilla o.s.v.
Så provet skulle vara vid 15.00 men eftersom att alla ska till flottsbro efter mösspåtagningen så hinner vi ju inte göra provet för vi måste ju åka hem för att byta om, hämta lite mat o.s.v Så därför frågade vi läraren om hon kunde flytta den och hon sa att det gick att göra det.

Nu behöver jag inte plugga på det idag, får kanske börja plugga lite på rehabilitering istället haha. Har prov på rehabilitering nästa vecka, på tisdag.

Ni kan bara inte fatta hur mycket vi, 3or, har att göra nu. Vi har många uppgifter att göra som ska nästan lämnas in samtidigt :S och sen är det 3 prov kvar, två av de är troligen jätte stora :(. Men aja, det är bara att fortsätta plugga för snart är det över.

BLOGGTOPPEN ÄR NOLLSTÄLLD JUST NU. SÅ RÖSTA, ALLA GÖR DE. FÖR NU MÅSTE JAG BLI ETTA DENNA GÅNG. SÅ HJÄLP TILL OCH RÖSTA.
TACK TILL ER SOM RÖSTAR, NI ÄR OTROLIGA.

( Klicka på bilden för att rösta )
image138

RÖSTAR NI DAGLIGEN PÅ MIN BLOGG?
SKRIV DITT SVAR I KOMMENTARSFÄLTET. SENARE IKVÄLL SKRIVER JAG UPP ALLA SOM RÖSTAR PÅ MIN BLOGG DAGLIGEN.Måndag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloj alla bästa läsare

Hur mår ni idag? Själv mår jag otroligt bra och är jättepigg faktiskt, fastän att jag la mig sent igår igen.
Idag är det måndag och jag har idag bara 3 lektioner som vanligt. matte B, sjukvård och sen samhälle.

Ikväll så är det träning också mellan 19-20.00 och då är det bara fysträning i Hammarbyhöjden.

Nu ska jag upp och äta så jag bloggar i skolan senare idag, troligen vid lunchtiden så vi ses då.

Fortsätt rösta på min blogg :)
image138
( Klicka på bilden för att rösta )


Driftstopp inatt 02.00 - 04.00

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har jag pluggat otroligt mycket men jag ska fortsätta en liten stund till sen ska jag sova.

Ville bara berätta om att jag inte kommer blogga nu efter att jag har pluggat utan jag bloggar imorgon istället.
Ikväll så ska blogg.se ha sidan stängd för att bygga om som sagt. Enligt de så kommer blogg.se stängd mellan 02.00-04.00. Men man vet ju aldrig, kan vara fortfarande stängd när jag ska blogga imorgon. Så därför vill jag säga att ifall jag inte bloggar på morgonen så är det pga att det inte går att logga in, så bara ni vet om det :).

Innan jag drar så ska jag visa er en bild på min lillebrosha. Glömde göra det på tidigare inlägg så det får bli på den här istället.


Han såg ut så på festen, visst har han stil? hahah

Aja, god natt nu och vi ses imorgon.

Fortsätt rösta på min blogg :)
image138
( Klicka på bilden för att rösta )


Förlovningesfesten

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloj alla.

Nu har jag kommit från förlovningsfesten och det var en grym och bra förlovningsfest faktiskt.
För er som undrar vem som förlovade sig idag så är det alltså min farbrors dotter, Aynur. Hon förlovade sig idag med en kille från Örebro och han är kurd från Iran. Vi själva är kurd från Turkiet.

Det var en liten lokal men ni kan inte fatta hur många det var. I början var det inte så många men efter en stund så var hela lokalen fullt. Det var så trångt när man dansa o.s.v.

Här får ni många bilder och 3 korta videoklippar från bröllopet-

I början var det inte så många som dansa:


När Aynur och de kom från frisören och de så gick alla ut och började dansa ute när de kom haha. Folk som var ute och gick stannade och tittade haha.

Lite bilder på när de var ute:
På andra bilden, hon i mitten är Aynur och den andra tjejen är bara en kompis till henne.


Från vänster, Kusinen Erol (Aynurs bror), Farbror Nihat och kusinen Hasan.


Efter att de dansade en stund ute så gick de in och fortsatte. När de väl hade dansat mycket blev det dags att ta lite bilder med paret.Jag, Aynur och kille (kommer inte ihåg vad han hette)


Mamma och paret


Broshan, paret och jag


Sedan var det dags för tryckardans.Det var alla bilder och här nedan kan ni se tre videoklippar som jag tog. Sista videoklippen var bäst tycker jag.

Förlovningsfesten 27/4-2008 - 1 ( 32 sekunder )


Förlovningsfesten 27/4-2008 - 2 ( 10 sekunder )


Förlovningsfesten 27/4-2008 - 3 ( 31 sekunder )


Så där fick ni många bilder och video. Nu ska jag börja plugga så vi ses senare. Ciaooo än så länge.


Rösta DAGLIGEN på min blogg :)
image138
( Klicka på bilden för att rösta )


Festen

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har jag klippt mig, duschat och träffat pappa.
Pappa kom nämligen för en stund sen. Han kom bara och tog oss till McDonald's sen körde han oss hem för att han ska jobba och att vi ska till festen.

Ni får senare en bild på vilka kläder jag har på mig för jag har faktiskt inte tid nu för jag måste gå. Alla har typ redan gått så nu ska jag och lillebrosha dit med.
Jag kommer inte vara där så länge utan ungefär i 1 timme sen ska jag hem och plugga.

Så vi ses efter festen. Ska försöka ta lite bilder också som ni får se så ciaooo.

Rösta DAGLIGEN på min blogg :)
image138
( Klicka på bilden för att rösta )Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0