Träning och praktik!

Allmänt
God kväääääll! Hur är det med er? Själv mår jag bra, som vanligt, förutom att jag har ont över hela ryggen. Jag har nämligen varit så duktigt att jag har gått och tränat, efter att ha skjutit upp det i tre dagar. Tränade rygg eftersom det var ganska länge sen jag gjorde det samt att jag har haft ont senaste tiden. Ville därför träna rygg och se om det hjälper, vilket verkar hjälpa. Men nu har jag som sagt träningsvärk och det lär ju bli värre imorgon. Får se till att äta bra under dessa dagar.

Tränade inte med tjocktröjan!

Idag var jag på praktiken, jobbade dag och det gick jättebra. Det rullar bara på och jag trivs bra. Personalen är bara för roliga, vi typ skrattar 24/7 speciellt jag. Jag skratta så mycket att jag fick tårar tillslut, blir så när jag skrattar riktigt mycket. Har nu fixat schemat för de två sista veckorna också och tagit ledig två dagar, som jag var tvungen att göra. Så redan nu på torsdag åker jag till Stockholm för att göra mina viktiga ärenden. Helgen efter åker jag igen, men då blir det lugn helg och inga ärenden att göra. Därefter är det läkemedelstenta och sedan börjar nästa praktik, på vårdcentralen. Det kommer nog vara kul.
Min vackra ''SSK-student legitimation''. Observera att bilden togs första veckan av utbildningen och då hade jag blåmärken runt ögonen efter näsoperationen som jag hade gjort nån månad innan. Haha, shit vad man har förändrats på bara två år.

Nu var det allt sagt. Imorgon blir det praktik på kvällen men innan praktiken måste jag till skolan och måste fixa några ärenden och boka in halvtidsbedömningen också. Hoppas bara att läraren är där när jag går, annars blir det ju jobbigt. Men men, ni får ha det så bra. Vi hörs! :)
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

Pluggish!

Allmänt
Söndagar är inga dagar jag längtar till om jag ska vara ärlig. Det är den dagen i veckan som är tråkigast och segast. Det har i alla fall varit så för mig idag. Har inte gjort så mycket alls, har nästan bara sovit hela dagen. Jag gjorde mig i ordning inför träningen men slutade med att jag inte tränade alls, visste inte vad jag skulle träna så stannade hemma. Blev istället sängen framtill jag och Fille började plugga.

Väl när vi började plugga så gick det segt också men sen gick det bättre. Vi läste igenom alla 7 böcker och strök under det som var viktigt. Vi hade planerat att börja skriva men det blev aldrig av, vi får göra det nån dag under veckan. Förhoppningsvis innan helgen för då åker jag till Stockholm.
Vad vi skriver om kan vi inte berätta just nu, ni får lista ut det själva utfrån denna bild på böckerna ;)


Just nu är jag hemma och pluggar inte. Sitter istället vid datorn och tittar på TV. Finns som sagt inte så mycket att göra, ska väl om nån timma lägga mig för imorgon börjar andra veckan av praktiken. Jag börjar 7 och måste ta bussen 06.30 vilket innebär att jag då måste vakna run 05.30. Jobbigt nog men måste bli van för om ett år kommer det se ut så för mig när jag börjar jobba. Iofs kommer sjukhuset ligga närmare än vad det gör just nu.

Nu börjar filmen igen, vi hörs i veckan. God natt! :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Love and other drugs

Allmänt
Som ni läste i förra inlägget hade jag ganska mycke planerad idag, bl.a träna och plugga. Men tror ni jag gjorde något av det? Haha nä, faktiskt inte! Istället blev det helt andra grejer. Anledningen till att jag inte tränade var för att jag inte orkade eller rättare sagt så visste jag inte vad jag skulle träna. Sen varför vi inte pluggade? Jo, för vi hade inte lust att sätta igång det. Vi var i alla fall på biblioteket i skolan och lånade 6-7 böcker som vi har tänkt använda oss till rapporten. Fick dessutom betala skolan 100kr för att jag tydligen hade varit lite sen med att lämna en bok, för ca en månad tillbaka. Så där blev man 100kr fattigare!


Väl efter skolan gick vi då hem och tänkte plugga men då ville jag äta innan vi började. Så jag gick hem för att laga mat och så men efter en stund ringde Fille och fråga om vi ska skippa att plugga idag och drar till bio istället? Så vad tror ni jag svarade? Precis, det blev ett ''ja'' och vi gick dit för att se vad det finns för filmer. Tillslut valde vi filmen ''Love and other drugs''. Det enda vi visste om filmen var att det är en komedi film, enligt hon i kassan. Men det visade sig att den var inte bara det utan, romantisk också. Jag och Fille tyckte att filmen var mer romantisk än komisk. Men film var bra! Så jag och Fille rekommenderar att filmen bör ses med flickvännen/pojkvännen då filmen är en sån typisk parfilm eller vad man ska säga. Hela biosalongen var ett par haha. Men men, slut snack om det.Nu ska jag bara sitta här hemma och ta det lugnt, chilla helt enkelt. Har inget mer att skriva, vi hörs när jag har något att skriva. Ha en trevlig kväll!
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!