Flyttar nästa veckan...

Allmänt
Yoo alla läsare!! Nu har jag lite tid över för att blogga och berätta kort vad som har hänt och börjar hända i mitt liv men framförallt karriären, som jag kommer prata/blogga mycket om nu framöver!
 
Jag har ju bestämt mig för att börja blogga igen och köra på som jag har gjort tidigare, sedan 2007. Kommer blogga allt som händer i mitt liv eller kanske inte allt utan bara det jag känner för att jag vill dela men det kommer handla mycket om jobb. För jag vet att många av er läsare är just vårdpersonal men också studenter, bl.a sjuksköterskestudenter och undersköterskestudenter. Så som sagt, I'm back! :)

Vad har hänt då? Jo, åren har hittills börjat sjukt bra och jag hoppas att det fortsätter så här! Igår hade jag min sista undervisning för åk 2 på Torekällgymnasiet som gick galant. Jag har varit där nu i två veckor och undervisat vilket gick jättebra och det var roligt. Fick en anställning som vikariat där så jag kommer jobba när jag orkar och har tid, vilket jag kommer säkert ha.
 

 
FerhatRobin @ Instagram
 
Imorgon kör jag mitt sista pass på Södertälje akuten och sedan rör jag mig vidare. Jag har varit på Södertälje akuten i 7 månader och under den tiden har jag lärt mig och utvecklats mycket. Det var en bra akutmottagning med bra personal som fick mig att trivas som fisken i vattnet så därför känns det lite jobbigt att lämna stället!
Så vad händer nu? Nu ska jag vara ledig i en vecka och sedan tar jag mitt pick och pack och flyttar till nord Norge för att jobba där. Kommer börja jobba på Tromsö's akutmottagning och blir kvar där i ca 3 månader. Därefter kommer jag tillbaka till Sverige för att jobba på....ja, det kan vi ta när det närmar sig och när allting är klart! Allting rullar på bra hittills, Ma sha Allah brukar jag säga!
 
FerhatRobin @ Instagram

Förutom jobb så rullar allting annat också vilket jag är glad och tacksam för. Jag har aldrig haft det så bra som jag har det idag och det känns sjukt bra! Jag hoppas att även ni mina läsare har det bra och att allting går bra. Har alltid sagt det och säger det igen, alla vi möter motgångar förr eller senare men viktigaste då är att ALDRIG ge upp... Vad tror ni jag har gjort under hela mitt liv för att komma dit jag vill komma?? Jo, kämpat och kämpat fastän att vissa gånger har jag haft bara känslan av att ge upp men all slit var verkligen värt! Så don't EVER give up!

Nu blir det sängen för mig och sedan jobb tidigt imon bitti! Kommer ha fullt upp nu framtill nästa helg när jag ska flytta så blir nog inga inlägg till dess så vi ses då om vi inte hörs på instagram (FerhatRobin) eller någon annanstans. Ha en fortsatt trevlig kväll och TREVLIG HELG alla där ute :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Jag lever fortfarande!

Allmänt
Jag vet att jag fortfarande inte bloggat men jag har verkligen inte haft tid att blogga. Ni förstår inte hur mycket saker det sker i mitt liv just nu, jag pratar om positiva saker som jag snart ska dela med mig till er! 
 
Kommer jobba heldagar nu hela denna vecka också, d.v.s undervisa gymnasieelever på dagen och jobba på akuten på kvällarna. Men som sagt, jag ska och jag lovar att försöka blogga så fort jag får tid över. Kan däremot säga att det är bara denna vecka som jag kommer ha lite fullt upp. Ska försöka blogga nån kväll de närmaste dagarna :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Comeback!

Allmänt
EDIT 16/1 kl.23.42 : Sorry, jobbade heldag idag och ska även göra det imon så jag skriver nog imon ikväll eller så gör jag det någon gång i helgen! Hörs
 
Var ett tag sedan, men nu är det dags att göra comeback för det är mycket som händer och KOMMER att hända i mitt liv här framöver. Så jag tänkte faktiskt börja blogga igen, ska försöka skriva ett blogginlägg ikväll. Vi hörs mer då! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!