Trollkarl?

Allmänt
Haha för en stund sedan så kom en släkting hem till oss och berättade om att hennes son tittar in mina magic trick varje dag och vill att jag ska göra en magic trick åt honom en dag haha. Så jag bestämde mig för att gå hem till de och visa två olika trick. När jag gjorde klar blev han ju förstås glad och innan jag gick hem så frågade jag honom om jag ska trollar bort honom då sa han ''Neej'' haha. Sen kom hans mamma och berättade att han och hans kusin hade pratade om mig igår. De hade sagt ''Tänk om han kommer hit och trollar bort oss? :o vart kommer vi ta vägen då?'' haha, fan vad jag garva när hans morsa berättade de. Men men, han är inte den enda ungen som har viljat se mig göra trick utan mina morbröders barn o.s.v har också vilja. Men man vet ju aldrig, kanske en dag så kommer jag stå på en scen med en massa människor som tittar på när jag gör olika magic trick haha.

Nu sitter jag och tittar på matchen mellan Manchester United och ett annat lag, det är nämligen champions league. Jag hoppas ju förstås på Manchester :).

Vad har ni gjort idag?
Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!

Vem vet mest?

Allmänt
Kom nyss från farmor och när jag kom dit var Özgul (Mirhans mamma), farmor, farfar och Makbule (farbrors fru). Jag pussade som sagt deras händer, det är de vi gör under bayram. Så jag satt där och lekte med Mirhan efter en stund så pratade Aynur, kusin, om hur jag gör mina magic trick. Hon tror att jag klipper så jag bestämde mig att göra en trick framför henne och när jag gjorde det så blev hon tyst haha, nu vet hon att jag INTE klipper när jag gör mina trick.
Juste, jag kommer visa er en ny trick någon gång under veckan. Jag vet att jag inte har lagt upp en ny trick på länge men anledningen till det var att jag inte har så mycket tid. Men jag lovar er, jag kommer visa en ny trick under den här veckan :). Sen så ska jag sätta igång ''Veckans bloggar''-tävling snart också :).

Nu ska jag titta klart på ''Vem vet mest?'' som går på SVT 2 nu. Så vi ses senare på kvällen.

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Släktingar

Allmänt
Måste träffa alla kusiner och släktingar så kommer inte kunna blogga just nu. Vi ses runt 19.00 tiden ciaoo :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!