Trollkarl?

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Haha för en stund sedan så kom en släkting hem till oss och berättade om att hennes son tittar in mina magic trick varje dag och vill att jag ska göra en magic trick åt honom en dag haha. Så jag bestämde mig för att gå hem till de och visa två olika trick. När jag gjorde klar blev han ju förstås glad och innan jag gick hem så frågade jag honom om jag ska trollar bort honom då sa han ''Neej'' haha. Sen kom hans mamma och berättade att han och hans kusin hade pratade om mig igår. De hade sagt ''Tänk om han kommer hit och trollar bort oss? :o vart kommer vi ta vägen då?'' haha, fan vad jag garva när hans morsa berättade de. Men men, han är inte den enda ungen som har viljat se mig göra trick utan mina morbröders barn o.s.v har också vilja. Men man vet ju aldrig, kanske en dag så kommer jag stå på en scen med en massa människor som tittar på när jag gör olika magic trick haha.

Nu sitter jag och tittar på matchen mellan Manchester United och ett annat lag, det är nämligen champions league. Jag hoppas ju förstås på Manchester :).

Vad har ni gjort idag?


Vem vet mest?

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom nyss från farmor och när jag kom dit var Özgul (Mirhans mamma), farmor, farfar och Makbule (farbrors fru). Jag pussade som sagt deras händer, det är de vi gör under bayram. Så jag satt där och lekte med Mirhan efter en stund så pratade Aynur, kusin, om hur jag gör mina magic trick. Hon tror att jag klipper så jag bestämde mig att göra en trick framför henne och när jag gjorde det så blev hon tyst haha, nu vet hon att jag INTE klipper när jag gör mina trick.
Juste, jag kommer visa er en ny trick någon gång under veckan. Jag vet att jag inte har lagt upp en ny trick på länge men anledningen till det var att jag inte har så mycket tid. Men jag lovar er, jag kommer visa en ny trick under den här veckan :). Sen så ska jag sätta igång ''Veckans bloggar''-tävling snart också :).

Nu ska jag titta klart på ''Vem vet mest?'' som går på SVT 2 nu. Så vi ses senare på kvällen.Släktingar

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Måste träffa alla kusiner och släktingar så kommer inte kunna blogga just nu. Vi ses runt 19.00 tiden ciaoo :)


Rummet

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har jag städat klart rummet och sovit en stund. Hade tänkt plugga lite idag men det ser ut som om att jag inte kommer hinna göra det, får se om jag kan göra det på kvällen då :).
Hittills har vi inte fått några gäster men när jag vaknade såg jag att jag hade fått 12 sms där många skrev ''Eid mubarak'' o.s.v. Jag har fortfarande inte smsat tillbaka men det ska jag göra snart i alla fall :).

Som jag skrev nyss så städade jag mitt rum och klar men det är bara skrivbordet kvar, det är mycket papper som ska kastas och lite annat men det får jag göra antingen senare eller imorgon. Alltså jag städade inte mitt sovrum utan ''Kontorummet'', det är ett rum där jag har min dator och xbox360 samt TV :). Så det är i den här rummet jag sitter mest i när jag tittar på TV :).

Här får ni bild på hur rummet så ut först och hur den ser ut nu:

Före:
(Klicka på bilderna)


Efter:
(Klicka på bilderna)


Nu ska jag ta på mig mina kläder och sedan gå till farmor. Så vi ses sen :).


Eid mubarak

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!

God morgon alla. Vill först önska alla muslimer eid mubarak (Bayram mubarek). Som Lola sa hoppas på att era liv för alltid fylls med glädje, kärlek och framgång. Idag blir det en dag då vi muslimer ''firar'' över att ramadan är över, hade tänk gå till mosken idag för att be men jag vet inte vilken tid man ber idag. Så hoppas nån av er vet och att det inte är försent :o.

Är du muslim?
Kommentera

Nu är det exakt en månad kvar till min blogg blir ett år, som jag sa igår så fattar jag inte att det är sant haha. Så jag kommer ha troligen en massa ''aktiviteter'' här så som tävlingar o.s.v. Kommer bli en rolig dag här på bloggen tror jag.

Lite fakta om min blogg:

- Bloggen har funnits i 335 dagar
- Fått 3031 kommentarer
- Skrivit 1304 inlägg
- Får 300-500 besökare dagligen, ibland ökar det till 600-650

Det är helt otroligt att bloggen funnits så länge. Som jag alltid säger så är det tack vare er bloggen finns, utan er alla besökare skulle jag inte ha orkat blogga. Nu hoppas man bara att ni forsätter och läser bloggen samt att det blir fler besökare :).

Nu ska jag städa i mitt rum för vi kommer troligen få gäster idag så vi ses senare :). Ska försöka komma med lite bilder idag :).


Paus?

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Det är så kallt ute, tycker inte ni det? Jag frös ihjäl på lillebroshans träning :S, det kanske berodde på fastan och att jag var hungrig. Men annars gick det bra på lillebroshans träning, det tog lite tid innan han kom igång faktiskt haha. Han fick spela back och han var väl okej haha, han måste bara träna på att han ska markera en o.s.v men det kommer med tiden.
Efter lillebroshans träning gick jag och lillebroshan till gatuköket och åt hamburgare, f*n va gott det var haha :).

Vet inte vad mer jag ska skriva, har inget speciellt och berätta :S. Det är jobbigt och blogga när man inte har så mycket att skriva, vissa gånger kan man skriva jättemycket. Men andra dagar skriver man så lite att man inte ens vill blogga längre :S.
En sak jag har tänkt mycket på sistone är om jag ska ta paus med bloggen i ca en vecka. Men sen så tänker jag att om jag tar paus i en vecka så kommer jag förlora alla mina besökare. Jag får ju dagligen mellan 300-500 besökare.
Så därför vänder jag mig till er nu och undrar vad ni tycker? Ska jag ta paus?

Kommentera nu, så jag vet vad ni tycker.


Hur?

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!

Mannen satt i den här bilen

Ser ni bilden? Ni tror säkert nu att den som satt i bilen överlevde inte. Det trodde jag i alla fall när jag såg bilden men när jag läste artikeln visade det sig att mannen, som är 71 år,  klarade sig undan men några skrapsår. Mannen larmade själv räddningstjänsten som var där på plats efter bara några minuter. Det tog dessutom en timme för räddningstjänsten få loss 71 åringen.

Den här olyckan inträffades i Vedyza strax utanför Uppsala. Det började med att mannen av okändanledning hamnade på fel sida av länsvägen 282. Bilen voltade ner i diket och färden slutade med en krasch mot ett träd.

Det jag nu tänker bara över är hur han kunde överleva. När jag såg bilden tänkte jag att mannen måste ha dött, det är jag säker på men när man läser artikeln så visar det sig att mannen klarade sig undan men några skrapsår, helt otroligt.

Källa: Aftonbladet


Svar på din fråga Alex

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!

God morgon. Hur är det med er idag? Själv mår jag bra och funderar på om jag ska ta och plugga snart för jag har inte gjort det på några dagar nu haha. Idag är det inte träning så jag kommer istället åka till lillebroshans träning, nu får jag äntligen se hur de spelar haha. Min lillebrosha är alltså 9 år.

Om en månad och en dag blir min blogg nämligen ETT ÅR. Jag kan inte fatta att jag har haft min blogg i ett helt år. När bloggen fyller ett år, den 30 oktober, så kommer jag ha en massa ''aktiviteter'' här på bloggen, som tävlingar o.s.v. Kommer bli en roliga dag på bloggen, jag lovar :). Så missa in det här.

Förresten, jag fastar idag också och det är sista dagen idag sen är ramadan över. Eftersom att jag nu inte kan äta frukost så ska jag ta och plugga på vård- och omsorg istället. Vi ses senare.

Juste, svar på din fråga ALEX:
Jag förstår att jag skriver samma sak varje dag alltså om träning, jobb o.s.v men som jag alltid har sagt så kommer bloggen vara så här framtill nyåren. När jag börjar plugga så kommer bloggen inte vara lika tråkig som du tycker jag lovar för det finns det mycket och skriva då. Dessutom så har jag frågat er flera gånger om vad mer ni vill jag ska skriva om på bloggen och många tycker att bloggen är bra som den är. Men nu lovar jag dig och alla andra att jag ska ändra på det här nu, ska skriva mer om det som händer runt i världen o.s.v. Men jag vill då att ni också gör en sak, nämligen att ni kommenterar mer så jag förstår att det är ungefär sånt saker ni vill läsa här på bloggen.


Falska David Blaine

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!


Haha vad säger ni?Inga fula ord här

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Så, nu har man tittat på TV och dessutom snackat med min EX Sandra om det hon kommenterade tidigare idag. När hon loggade in så skrev hon genast ''Visste inte att du kunde se IP adress och förlåt för det jag gjorde''. Efter en lång snack på MSN så sa hon att det INTe var hon som skrev utan att det var hennes kompis. Men hur kommer det sig? Först säger hon förlåt för att hon skrev det och efter en stund så skyller hon på sin vän??. Jag tror förstås inte på att det var hennes vän utan jag är säkert på att det är hon, för hon skrev ju i början och konversationen att hon ber om ursäkt för det hon skrev. Men men, problemet är troligen löst och jag förstår att många av mina besökare blev lite sura på henne men som sagt, det är över nu och vi får se om man får fler såna där kommentarer.
Förresten HIF (nummer 19) vill berätta till dig om att jag tog bort din kommentar för att du inte har rätt att säga så, jag förstår att du är också sur men såna där ord ska inte förekomma här på bloggen. Nu menar jag inte att det gäller bara dig utan ALLA som kommenterar.
Nu är det skönt att jag har redat ut allt detta och får börja blogga som vanligt.

Under den här veckan kommer jag visa er en ny trick jag gör, för det var väl länge sen jag gjorde en sist. Sen så ska jag börja lägga upp mer bilder när jag bloggar. Eftersom på veckans fråga så tycker hälften av alla som har röstat att jag ska lägga upp fler bilder och det ska jag göra nu, lovar.

Hm, hade något mer att säga men har f*n glömt. Aja får blogga igen när jag kommer på vad jag tänkte säga. Vi ses om nån timma igen :).


Anonym

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Var hos pappa nyss och kom precis hem. Eftersom att han inte hade så mycket tid på sig så tog han oss bara till McDonalds där vi åt därefter tog han hem oss och han åkte till jobbet. Nu sitter jag här hemma och kolla igenom alla anonyma kommentarer jag får och har fått. För det första så kan jag bara berätta att jag ser era IP ADRESSER.
För några dagar sedan skrev nån anonym person om att den älskar mig o.s.v och hon har hållt på i några dagar.  Efter några dagar fick jag fram vem det var genom IP adressen. När jag frågade personen så vägrade hon erkänna men jag är säker på att det är hon. För en stund sedan fick jag ännu en kommentar från en anonym där personen skrev ''börja jobba sätt dig på huk jävla hora sug min KUK'' där fick jag fram vem det var också, nämligen min EX Sandra.

För er som undrar hur jag fick fram att det var just min EX Sandra o.s.v var att jag kollade igenom alla mina kommentarer. Det första jag tittade på var IP adressen på den anonyma personen. Sen sökte jag igenom bloggen med den IP adressen och fick fram att det var min EX eftersom hon tidigare hade kommenterat på bloggen där hon skrev sitt namn, hon var då inte anonym. Men som sagt, för er som håller på med sånt här blir förstås blockerade. Ni som blir blockade kommer alltså inte kunna kommentera nu längre. Ni får helt enkelt skylla er själva.

Du (anonym) som skrev nyss om Foo. Han vill säga något till dig:
az çıma boş dantıkıma..ja skriver en sak millet ake xa dartıxe..
för d andra..jag driver bara.. dessutom så komenterar ja för ferhats skull...många kommenterar ju inte..förväntar du dig att man bara ska vara seriös när man ska komentera på blogg...du ska gå hänga dig..+ d säkert du som skriver allt d där..tönt skriv namn istället..vem fan försöker du lura....Lolo Chanko

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vad ska jag börja med, jobbet eller matchen? Hmmm vi tar jobbet först då :). Igår börja jag kl.22 och skulle jobba till kl.04. När jag var på väg till jobbet kände jag på mig att det inte skulle gå så bra eftersom att jag höll på och blev förkyld. Men när jag väl kom fram så kände jag att jag har blivit sämre och har blivit verkligen förkyld. Jag stod i kassan i en timme men efter var jag tvungen att lämna kassan och backa Ekrem istället för jag klarade inte av och stå vid kassan. Så jag fick diska, torka bordet o.s.v men efter några timmars jobb så skickade min brosha mig hem. Som tur mår jag bättre nu för jag drack mycket te både hemma och på jobbet haha. Så jag hoppas att jag är frisk redan imorgon :), var ju föryld förra veckans också XD.
Juste, glömde säga att jag träffade Lolo Chanko (han som spelar i Hammarbys a-lag) igår på jobbet. Han stod vid en kassa sen så gick jag fram och hälsade på honom haha. Här får ni en bild på honom:
Klicka på bilden


Nu över till dagens match. Laget mötte idag Boo FF som ligger 3:a i serien och är bara en poäng före oss. Då det var viktigt att vi skulle vinna matchen om vi ska bli 3:a.
Uppvärmningen gick bra och jag hade en känsla på mig sen förra veckan att vi skulle vinna över Boo FF och det gjorde vi faktiskt. Första målet kom redan efter 10 SEKUNDER och det var Fethi som gjorde målet. Vi spelade bra men kändes som om att vi var inte så koncentrerade. Vi spelade alltså inte så bra som vi annars brukar göra men vi klarade av i alla fall. Vi vann matchen med 7-0 och mållskyttarna var Fethi 1 mål, Pontus 2 mål, Atsko 1 mål Ronny 1 mål och Dennis 2 mål. Så det var kul med seger och vi blev 3:a i serien. Den här matchen var den sista för säsongen så nu är det bara turneringar som gäller. Vi är redan bokade i två turneringar och vi satsar på att vinna de, men vi får se hur det går :).

Nu tror jag att jag ska ta och dricka varmchocklad och titta på TV så vi ses senare på eftermiddag :).

Hur hade ni det igår?
Kommentera


Hemma

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
* Kom precis hem så nu håller jag på och skriver om hur det var på jobbet och om matchen. Så titta in hit igen om en stund * :)


Förlåt

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon alla. Vaknade nyss och jag måste redan ge mig iväg för jag ska på match. Laget ska möta Boo FF idag så tyvärr hinner jag inte skriva något nu. Så DÄRFÖR ses vi efter matchen. Jag kommer vara hemma runt kl.13.00.

Så när jag kommer hem så har jag mycket saker att berätta men det får ni som sagt höra när jag har kommit hem.


MAAATTTTT

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vet ni vad? Jag tror jag håller på och bli sjuk IGEN, nämligen förkyld. Har suttit hemma hela dagen och bara snytit och nysit (säger man så? haha) så j*vla jobbigt. Men nej, jag tänker inte sjukskriva mig från jobbet för jag måste jobba. Jag sjukanmälde mig f*n för två veckor sedan då jag var förkyld också. Shit vad jobbigt aja ska försöka dricka mycket te idag innan jag går till jobbet.

Som många av er vet så fastar jag och jag är hungriiiiig men det är inte så långt kvar i alla fall för vi ska äta om ca 5 min (18.42). Mamma har lagat soppa, lasagne och lite annat. MUMS, blir bara mer hungrig när jag tänker på maten haha. Men nää, nu ska jag gå och sätta mig i köket och titta på klockan haha, så tråkig. så vi ses då om en stund alla, ciaoo :)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0