Mys mys

Allmänt
God kväll! Var ett tag sedan jag skrev ett ''riktigt'' inlägg och nu är det dags. Blir ett långt inlägg och många bilder, det gillar ni va?

Igår började dagen med att jag och F gjorde kycklingsallad, som vi skulle äta ute. Sen hade jag lite ärenden att göra så framtill kl.17 gjorde jag det jag behövde göra och lika så F. Så runt den tiden drog vi mot Hågelbyparken och åt vår sallad och bara tog det chill. Picknicken avslutades med vattenpipa. Jag röker förstås inte så tog bara munbloss medan F njöt verkligen av det haha. Så det var en trevlig och mysig dag med andra ord. PS Lyckades bränna mig på fingret och filten av vattenpipa kolet... och näst intill skogsbrand D.S


Idag spenderades dagen mesta dels med två gamla klasskompisar från gymnasiet, Sara (Paki) och Sabrina (Bella). Vi var på Heron och åt mat, glass och snackade mycket om vad som hade hänt de senaste 5 månaderna, då vi träffades sist på Pakis bröllop. Så det fanns mycket att prata om. Efter det stack jag iväg för att träffa mina kusiner och slutligen pappa.Tydligen har båda skaffat sig en Iphone 4 efter att jag har gjort det haha! Jag är ju alltid ett steg före alla andra, räcker ju bara om ni kollar på mobilens klocka så har ni beviset ;)
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Dagens fråga

Dagens fråga
Jag vet att jag har lovat om att försöka svara på dagens frågor så fort som möjligt men eftersom att jag aldrig är hemma, här nere i Sthlm, så hinner jag inte. Men nu tänkte jag svara på några frågor innan jag åker iväg för att träffa två gamla klasskamrater från gymnasiet. 
Svar: Jaså, kul att göra uppsatsen i t5. Det skulle jag velat också att vi gjorde. Nää vi är fortfarande osäkra på vad vi ska skriva om. Japp, nationella sluttentamen har vi i termin 6.
Svar: Då jobbar man som en vanlig sjuksköterska. Ja, man kan nog jobba på alla avdelningar men det beror förstås på chefen om hon/han vill ha SSK vikarier fastän att de har precis avslutat termin 5.
Svar: Har fått dina frågor på mailet men har som sagt inte hunnit svara på det än. Jag svara i alla fall på dessa frågor och någon gång ikväl svara jag på ditt mail.

När det är dags att söka boende är när du vetat om du har kommit in i programmet eller inte. För det blir ju onödigt om du söker lägenhet nu när du inte fått besked om du har kommit in. Läser du helttid är det lätt att skaffa boende, MittHem, är bra att ge boenden till nya studenter. Men du ska vara beredd på att deras service är hur usla som helst. De höjer hyran varje år utan att ge hjläp när man behöver dert.

Sundsvall är en liten och rolig stad. Mycket lugn också. Jag stortrivdes där de första två åren men sen har jag börjat sakna Stockholm mer och mer. Men nu är dt inte så långt kvar, efter sommaren är det min sista termin och efter jul flyttar jag tillbaka till Stockholm

Jobb vet jag inte eftersom jag själv inte har sökt eller så. Men jag har kompisar som jobbar. Kan nog vara lite svår då det är en liten stad.

Japp, den senaste terminen åker jag rätt ofta till Stockholm men det är ju som sagt för att jag har tröttnat på staden och att det inte händer något roligt längre. Tar jag sista minuten tåg så blir det ca 450 tur och retur. Annars kan jag komma upp till 600-700kr tur och retur.
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

SKHLM

Allmänt
God morgon! Eller det är inte riktigt morgon men jag vaknade inte för så länge sen. Det är sjukt vad jag sover här nere i Stockholm jämfört i Sundsvall.

Igår var jag ju på LifeGene, i Fridhemsplan, och deltog frivillig i deras projektarbete. Det är ett projektarbete om att få bättre kunskap om hur våra gener, vår omgivning och vårt sätt att leva påverkar vår hälsa. Alla kan förstås delta, bara att gå in på deras hemsida www.LifeGene.se och bli medlem. I alla fall, så där borta tog de ju olika mått och blodprov för att på så sätt följa utvecklingen. Jag kommer inom 5 år bli kallad igen för att göra liknande tester igen.
Mina värden såg normalt vilket kändes skönt, framför allt hörseltestet som var perfekt fastän att många i min omgivning klagar på att jag hör dåligt. Jag väntar just nu bara på min blodsvar, är lite nervös inför det. Vet bara inte varför. Jag hoppas i alla fall att värden kommer in på deras hemsida innan helgen.


Idag står det ''Skärholmen Centrum'' och ''plugga'' på almanackan. Det sista nämnda lär aldrig hända. Har försökt plugga sedan jag kom hit men har aldrig lyckats. Har varken motivation eller ork när jag är här. Vill istället bara njuta av min tid här nere men snart är det sommar och då blir jag kvar här nere i Stockholm hela sommaren och jobba. Men vi får ändå hålla tummarna om att jag börjar plugga lite ändå. Aja, ska nu göra mig i ordning och sedan åka till SKHLM.

Vet att jag inte har svarat på dagens frågor än, men ska försöka göra det ikväll. Så vi hörs då :)
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!