Sjuksköterska Legitimation

Dagens fråga


SVAR: Hejsan! Nej, det ser faktiskt inte ut som ett ID kort vilket jag också trodde i början att det skulle göra. Men när jag väl fick legitimationen så visade det sig att det är ett A4 papper där det står "Bevis om legitimation". Så det är alltså inte ett ID kort, så här ser det ut:

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Love it!

Allmänt
Det var just det här jag hoppades på att det inte skulle ske på min lediga dag, nämligen att det börjar SNÖA!!! Vad tror ni jag såg när jag vakna? Jo, snö förstås. Det är kanske dags att våren kommer, är trött på snön... Jag som tänkte göra lite grejer idag men har verkligen inte lust med det när det är kallt och snö ute. Får istället sitta hemma och fixa med lite papper.En sak jag måste göra idag är att åka iväg och SHOPPA. Har inte hunnit göra det än, så idag måste jag göra det. Sen ska jag bara ta det lugnt nu i helgen, är som sagt ledig och det känns bra. Nästa vecka jobbar jag i 6 dagar, ledig bara tisdag. Så ni kan förstå varför jag måste vila ut i helgen :).

Imorgon blir det exakt 2 månader sedan jag började jobba som sjuksköterska på akutmottagningen och jag kan bara säga att jag älskar mitt jobb och yrket. Har inte ångrat en sekund om att jag har valt fel yrke och arbetsplats. Kommer nog jobba i några år på akutmottagningen innan jag vidareutbildar mig till anestesisköterska (narkos) eller ambulanssjuksköterska.
Önskar er alla en trevlig dag!
Ingen har kommenterat än bli den första!

Uppdrag

Allmänt
Var på ÖNH, som är den lugnaste kliniken i hela akuten. Och idag bevisade vi det för alla personal att ÖNH verkligen är lugnt vissa dagar. Vi hade bara 5 patienter idag på hela dagen, så lite har vi inte haft på jäääätte länge. Det var ganska skönt att det var lugnt men samtidigt var det tråkigt för att jag var handledare till en student, så hon fick ju inte se så mycket patienter. Jag fick istället visa vad det finns för instrument, vad det kommer för patienter, visade akutrummet o.s.v. Så med andra ord var det en lugn och skön dag!

Efter jobbet stack jag direkt till Lidingö och sedan Ekerö. Fick nämligen en förfrågan tidigare i morse om att göra nå uppdrag där borta, var ganska akut. Så jag tog på mig uppdraget och utförde det på nån timma. Det är alltså mitt andra jobb jag pratar om nu, inte sjuksköterskayrket :). Lite extra pengar i månaden, det låter bra!

Ekeröfärjan

Imorgon är jag schemalagd kvällspass men berättade för bemanningen att jag kan gärna jobba heldag, men innan jag gick hem fick jag veta att ingen har sjukanmält sig än. Däremot skulle de ringa mig på morgonen om det är så att nån sjukanmäler sig. Så nu undrar jag om jag ska för säkerhetsskull lägga mig tidigt ifall de ringer mig eller om jag ska skita i att ta extra passet och sova istället? Hmm, får se vad jag väljer. Är ju ledig under helgen, så hinner ju annars vila ut då :)...

*Tänker*
Ingen har kommenterat än bli den första!