Pazza Inter (Amala)

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Gillar den här låten så j*vla mycket. Jag vet faktiskt inte vem som har skrivit låten men det är Inter spelare som sjunger. Rätt skön låt :).

Lyssna och njut haha


Men nu ska jag plugga och därefter ska jag lägga mig. Ska vakna 7 på morgonen så vi ses imorgon istället ;)
image138


Ny lampa

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Idag när jag åkte in till Skärholmen hittade jag tyvärr inga kläder som jag ville ha så får istället vänta till när våren är här och nyare kläder kommer.
När jag väl var på väg hem ringde mamma och ville att jag skulle åka till IKEA och köpa taklampa till mitt datarum och sovrum. Eftersom att de jag har just nu är gamla och fula :P, så nu köpte jag en ny med finare stil.
Köpte inte så stor lampa utan en liten och jag hittade en billig också, den kostade bara 99kr.

Har försökt och monterar den men det verkar som att jag måste göra hål i taket för att sedan sätta fast den, så jag får väl vänta med att montera det till senare när morbror har kommit. Han får hjälpa mig då :).

Så här ser lampan ut:
image165
Vad tycker ni om lampan? :P

image138


Flygbiljetter

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloooooojjjjjj kära läsare haha

Sitter hemma och kollar lite runt på olika flygbolager. Vi ska nämligen åka till Turkiet i år så jag får sitta och kolla efter biljetter. Så har hittat bara dyra biljetter.
För varje år som går så blir det bara dyrare och dyrare att åka till Turkiet, så hoppas jag hittar lite billiga biljetter, åtminstonde runt 14.000kr. Alltså jag har hittat många bolag som säljer biljetter för mellan 9.000-13.000 men tyvärr finns det inte plats i flygplanen så vi är tvugna att kolla efter andra bolag.

Imorgon blir det träning i Farsta IP igen, kl.10 så måste vakna imorgon tidigt och ta bussen tidigt. Sen är det samma sak på söndag också, jobbigt.

Men nu måste jag leta vidare på biljetter


Med- eller moturs? O.o

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
image164
Snurrar hon med- eller moturs?

Medurs? Vanligtvis använder du din högra hjärnhalva. Du är subjektiv, kreativ och intuitiv.
Moturs? Du använder din vänsta hjärnhalva. Du är analytisk, logisk, rationell och objektiv.

Det roliga är att du kan öva din hjärna genom att noga titta på bilden och få den att snurra åt vilket håll du själv vill.

Sitter här med mina kusiner, alla håller inte med mig hahah, jag säger att hon snurrar åt höger medans de säger vänster men kolla själv och testa med din mamma och pappa. Se vad de säger haha.


Hur smart är du?

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Här är lite roliga grejer haha, jag vet att ni kommer att garva och tro att ni är så dumma:
Läs först frågan och säg det du tror svaret är, därefter kan du kolla på svaret som står under frågan.

1. Du deltar i ett lopp. Du tar dig förbi personen på andra plats.
Vilken position har du nu?

---------------

SVAR: Om du svarade första platsen, så har du helt FEL! Om du tar dig förbi personen på andra plats, så tar du hans plats. Du är tvåa.

---------------
2. Marias far har fem döttrar: Nana, Nene, Nini, Nono. Vad heter den femte dottern?

---------------

SVAR: Nunu? Nana? Nene? NONO? Naturligtvis inte, hon heter ju Maria. Läs frågan en gång till!


Kommer kanske fler senare ;) men nu ska jag äta


Pluggat klart

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
image147

Shit, nu har jag pluggat klart. Känner mig just nu lite stressad över om jag kommer klara av provet eller inte. Jag satsar på VG men denna prov verkar inte vara lätt, jag säger nu inte att jag kommer få IG utan jag vet att jag kommer få G ifall det inte blir VG men jag måste och vill ha VG. Men hoppas det går bra.

Ska gå till Skärholmen senare idag med Fethi för att kolla på kläder till mig och skor. För jag har nämligen tänkt och köpa idag.

Nu måste jag ringa mamma för att säga att hon inte ger sin biljett till någon och ska berätta till henne om att jag blev intervjuad av en tjej från radiostationen P3. För er som inte vet, läs inläggarna här under så vet ni mer vad som hände tidigare idag.

Men vi ses nu, skriver antingen innan jag går annars bloggar jag när jag är i Skärholmen.


Lyssna på P3 på måndag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu var det klart med intervjuet. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde skulle göra, var jätte nervös.
Intervjuet började med att jag presenterade vem jag var och vad jag ska bli i framtiden. Därefter frågade hon frågor om utbildningen och lite annat.
Men som sagt, det gick jätte bra fast än att jag var sjuk haha.

Ulrica, intervjuaren, kom från P3 (radio) och hon berättade att denna intervjuen kommer att spelas upp på måndag.
Intervjuet kommer att spelas upp tre gånger (om jag inte fattade fel), först kl.06.00 sen kl.07.00 och tillsist kl.08.00. Men jag är inte helt säkert om hon sa att den kommer spelas vid alla de tidpunketerna, kan återkomma med senare.

Så för er som är nyfiken på vad jag sa kan lyssna på P3 på måndag morgon (kl.06, kl.07 eller kl.08). Kommer kanske skicka en länk till intervjuet samma dag också, för hon berättade att den kommer att finnas på deras hemsida också.
www.sr.se/p3/

Har varit hittills med i broshyrer, tidning och 2 radiokanaler (P1 och nu P3).

När jag var med i DN's (Dagens nyheter) gymnasieguide. Sedan stod det mycket om mig på s.12. Ska försöka hitta en länk till tidningen, tror det fanns på DN förr.

Nu tänker jag forsätta och plugga lite till så vi ses om en stund alla :)

Kramisssssh


Ska bli intervjuad idag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Blev nyss uppringd av en tjej som heter Ulrica, från Radio (TT eller något sånt). Hon hade ringt min lärare, Eva, och frågat om hon hade en elev som kunde bli intervjuad och att intervjuet skulle handla om sjuksköterskeutbilning o.s.v.
Så Eva gav mitt nr till henne och hon ringde mig och frågade om jag kunde ställa upp. Så vem skulle inte göra de? så jag tackade ja och just nu är hon på väg. Så i Fittja kommer jag träffa henne och sen kommer hon att komma hem till mig där jag blir intervjuad.

Men nu måste jag göra mig i ordning sen ska jag söka upp henne i Fittja centrum. Hon ska komma hem till mig och göra intervjuet här.

Ni får mer information om vilken radio kanal det är o.s.v senare. Så ses efter intervjuet :) ciaooo


29/2 - Skottdag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kanske vissa av er redan vet men för er som inte vet så är det skottår i år d.v.s att i år är det 366 dagar istället för 365 dagar.
Skottdagen infaller den 29 februari var fjärde år. Anledningen till att det kallas skottår kan bero på att man har skjutit in en dag för att dagarna på året ska passa in.

Idag har jag inte planerat vad jag ska exakt göra men jag har tänkt att åka till Skärholmen och gå runt. Kanske ska köpa kläder, får se.

Har pluggat i 1 timme nu men måste plugga några timmar till sen räcker det för idag. Men jag kommer inte plugga nu, får göra det vid lunch tiden istället för orkar inte just nu.

Men hur mår ni i dag?
Själv mår jag fortfarande lite dålig, förkyld och hostar fortfarande :S


Ses imorgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu tänker jag stänga av datan och kommer inte kunna logga in mer idag så vi ses istället imorgon, är faktiskt trött också.

Men ciao, ses imorgon tidigt.


Kamillentee

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Sitter just nu och dricker Kamillentee. Kan bara säga att det smackar så j*vla äcklig men jag är tvungen ifall jag vill få bort hostan. Har hostat nu i en vecka.
Min moster, som kom förrigår från Tyskland, tipsade mig om detta och att det ska finnas honung i också (jag som hatar honung). Men snart har jag druckit klart hela den så hoppas den ens hjälper :P.

Imorgon blir det ingen träning så jag får antagligen försöka plugga bara imorgon, ska iaf göra så mycket jag kan.

Har någon av er druckit Kamillentee, isåfall tyckte ni om den? :P

image162
Foto: www.pixxle.com


Sprang 22min

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Halloje

Kunde inte skriva när vi hade träning eftersom att jag sprang med laget så kunde inte skriva samtidigt. Därefter kom min farbror och körde hem mig så jag skrev då inte heller, tänkte på att jag kan ju göra det när jag är hemma. Så nu är jag hemma.

Träningen idag gick ju jätte bra, de fick först springa själva därefter sprang laget och vi tränarna tillsammans.
De sprang i 22min och efter så tränade de på snabbhet.

När min farbror kom med bilen för att ta mig hem så blev det lite problem.Det var nämligen så att Fethi, Jonte och Nino följde med mig till träningen idag. Jag berättade till de, när vi var på väg till träningen, att senare när vi ska åka hem ska min farbror köra oss hem och att de ska följa med. Jag trodde att min farbrors bil hade 3 platser där bak men det var troligen inte det. För när han kom till Skanstull så visade det sig att det var endast 2 platser bak. Så jag var tvungen och lämna de där medans Fethi fick åka med.

Nu känner jag mig faktiskt lite taskig att jag åkte med farbror och lämnade de där fast än att jag hade typ ansvaret för de. Aja, som tur så är de redan på väg hem och att de gick bra. Men kan lova er, ifall ni läser nu, så kommer detta inte hända igen :).

Men nu får det räcka, orkar inte skriva mer. Så ska stänga av datan men vi ses senare ikväll istället.


Stressad

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Oj oj, jag är så stressad idag. Har precis kommit hem.

Skulle blogga efter tandläkarbesöket men tyvärr hann jag inte, för så fort jag kom hem sa mamma att jag måste handla för vi ska få gäster, så jag gick till centrum och handlade bröd, juice, ris och lite annat.

Så nu har jag åtminstonde liten tid för skriva till er men jag kan inte stanna här hur länge som helst för jag måste faktiskt sitta och skriva klart sammanfattningen av det jag har pluggat därefter ska jag äta mat och sedan åka till träningen.

Så jag får väl mobilblogga när jag är på träningen och det blir vid 18.00 tiden.

Förlåt att jag inte skriver så mycket idag men det kommer inte vara så här andra dagar, jag lovar er.

Så ses nu, är verkligen stressad haha. Jag hatar att stressa.

Hatar inte ni att stressa??


(mobilbloggar) Tjaba alla, vad gör ni?:) Själv är jag i Alby%2

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
DSC00914.JPG
(mobilbloggar) Tjaba alla, vad gör ni?:)
Själv är jag i Alby där min lillebror har tid hos tandläkaren. Så snart är det hans tur och de ska endast undersöka hans tänder.

Efter det ska jag hem och sammanfatta av det jag har pluggat. Sedan är det inte så mycket tid kvar till träningen.

Nu kom hans tandläkare så vi ses när jag har kommit hem :)


Torsdag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Oj, vad länge jag sov idag. Vaknade för 30min sen och när jag vakna var frukosten redan färdig så jag åt direkt.
Men nu är jag här vid datan igen ;)

Hur mår ni idag? Hoppas ni är friska. Själv mår jag inte så bra, hostar fortfarande :S och är förkyld.

Idag blir det träning igen men det blir endast fysträning, dvs att de ska springa för att förbättra konditionen samt snabbheten. Så hoppas inte det blir för kallt idag för då tänker jag kanske inte gå, för jag mår faktiskt inte bra och vill inte att det ska bli värre.

Så nu tänker jag gå upp, ska bara plugga en stund så vi ses senare istället.Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0