Pazza Inter (Amala)

Allmänt
Gillar den här låten så j*vla mycket. Jag vet faktiskt inte vem som har skrivit låten men det är Inter spelare som sjunger. Rätt skön låt :).

Lyssna och njut haha


Men nu ska jag plugga och därefter ska jag lägga mig. Ska vakna 7 på morgonen så vi ses imorgon istället ;)
image138
Ingen har kommenterat än bli den första!

Ny lampa

Allmänt
Idag när jag åkte in till Skärholmen hittade jag tyvärr inga kläder som jag ville ha så får istället vänta till när våren är här och nyare kläder kommer.
När jag väl var på väg hem ringde mamma och ville att jag skulle åka till IKEA och köpa taklampa till mitt datarum och sovrum. Eftersom att de jag har just nu är gamla och fula :P, så nu köpte jag en ny med finare stil.
Köpte inte så stor lampa utan en liten och jag hittade en billig också, den kostade bara 99kr.

Har försökt och monterar den men det verkar som att jag måste göra hål i taket för att sedan sätta fast den, så jag får väl vänta med att montera det till senare när morbror har kommit. Han får hjälpa mig då :).

Så här ser lampan ut:
image165
Vad tycker ni om lampan? :P

image138
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Flygbiljetter

Allmänt
Halloooooojjjjjj kära läsare haha

Sitter hemma och kollar lite runt på olika flygbolager. Vi ska nämligen åka till Turkiet i år så jag får sitta och kolla efter biljetter. Så har hittat bara dyra biljetter.
För varje år som går så blir det bara dyrare och dyrare att åka till Turkiet, så hoppas jag hittar lite billiga biljetter, åtminstonde runt 14.000kr. Alltså jag har hittat många bolag som säljer biljetter för mellan 9.000-13.000 men tyvärr finns det inte plats i flygplanen så vi är tvugna att kolla efter andra bolag.

Imorgon blir det träning i Farsta IP igen, kl.10 så måste vakna imorgon tidigt och ta bussen tidigt. Sen är det samma sak på söndag också, jobbigt.

Men nu måste jag leta vidare på biljetter
Ingen har kommenterat än bli den första!