Bloggar igen efter sommaren!

Allmänt
Det har gått 5 dagar sedan jag slutade blogga och sedan dess har det ösat in en massa mail från er läsare som vill att jag ska fortsätta blogga. Sen så är det fortfarande många av er som är inne och tittar in på bloggen. Så nu har jag bestämt mig att fortsätta blogga efter sommarlovet. Det jag inte vet är om jag ska fortsätta blogga på den här bloggen, då jag har mycket nyttig information på denna blogg, eller om jag ska helt enkelt starta en ny blogg. Men det får jag väl fundera på under sommaren ;).

Jag har sommarlov nu framtill någon gång i september så jag kommer alltså inte börja blogga förrän slutet av augusti månaden. För den här sommaren ska jag verkligen jobba mycket och bara chilla. Blir att jobba på ett äldreboende och kanske extra på McDonalds, får helt enkelt se hur mycket jag orkar jobba. Behöver ledighet också ;). Men men, nu blev det typ som ett vanlig inlägg. Nu när bloggen kommer vara inaktiv i några månader så kan ni under dessa månader svara på dessa frågor:

Läs 59 kommentarer eller kommentera du också!

Tack alla!

Allmänt
Måste bara tacka för alla kommentarer, mail och meddelanden på facebook. Det känns verkligen jobbigt att inte kunna logga in på morgonen för att skriva ett inlägg som ni så gärna vill läsa. Men nu är det redan gjort, jag kommer inte tillbaka nästa vecka eller något sånt för att blogga.

Men däremot, så kanske gör jag comeback efter sommaren och då gör jag en ny blogg vilket också blir förstås bättre än den här. Så om jag börjar blogga igen då kommer jag skriva ett inlägg här och på facebook. Så det är bara att följa bloggen med bloglovin om ni vill veta om jag fortsätter efter sommaren eller inte. Men som sagt, det är inget som är säkert. Glöm inte, jag finns på Facebook ;) Det är bara att söka på Ferhat Robin Baysal ;D

Tack för mig, vi ses! :)
Läs 20 kommentarer eller kommentera du också!