TÄVLING, vinn studentpaket!

Allmänt
Äntligen var det dags att starta tävlingen här på bloggen som är i samarbete med Vårdväskan.se
Eftersom att många av er läsare inte har blogg så har jag därför valt att göra denna tävling ganska enkelt för att så många som möjlig ska få chansen att delta.

Tävlingen går ut på att du ska bara kommentera på den här inlägget om att du vill vara med i tävlingen och om ni vill kan ni ju också skriva om ni är student, undersköterska, sjuksköterska, läkare m.m så jag vet på ett ungefär vilka som läser min blogg :). Så som sagt, det enda du behöver göra är typ "Jag är med! Jag är sjuksköterskestudent termin 3 på MittUniversitetet". 

Nu över till vad PRISET är. Det är alltså Vårdväskan.se som står för priset och även de som skickar priset till vinnaren. Jag kommer välja ut en vinnare som sedan kontaktar vårdväskan för att få priset hemskickat.

Det kan man vinna i denna tävling ser ni här nedan på bilden (ni väljer själv färgen på klockan):
Du kan alltså vinna en klocka, sprutpennor (bläckpenna och överstryckspenna), postitlapp (plåster design), gem, USB minne, vårdVÄSKAN och även pillerhörlurar. Allt detta är värd 548 kr.

Btw, jag kommer göra så att era kommenterar inte publiceras förrän jag har accepterat, detta pga att det finns risk för en massa reklamspam i kommentarsfältet. Så därför godkänner jag endast de som deltar i tävlingen och inte de som gör reklam för sin blogg eller annat :).

Den här tävlingen kommer hålla på till 19 oktober. Så LYCKA TILL!! :)
Läs 54 kommentarer eller kommentera du också!

REA på SVT

Allmänt
Kul att besöksstatistiken bara ökar för varje dag som går, speciellt de dagarna jag skriver ett inlägg. Måste bli duktigare på att blogga och skriva oftare inlägg än typ var tredje dag. Men det är i alla fall kul att folk hittar min blogg :)

Idag har jag som vanligt och hade även en inskolning med mig. Det är alltid kul att lära någon annan det jag kan och det gick jättebra. Vi hade en massa intressanta larm och bra team. Jag älskar mitt jobb helt enkelt!! På måndag är det då dags för inskolning för MIN del på medicinakuten. Ska vara där i 2 veckor och jag ser verkligen framemot det.
Hela helgen kommer spenderas framför mina gamla böcke. Känner att det är kanske bra att läsa nu inför inskolningen så man inte är helt lost när man står där :).

En bok jag rekommenderar er att skaffa om ni ska jobba inom akutmottagningen :)

Imorgon så kommer jag förhoppningsvis igång med tävlingen. Men eftersom att jag jobbar kväll imorgon, till 23, så beror det på hur jag mår och om jag är pigg. I VÄRSTA fall så startas tävlingen på lördag morgon, jag lovar!! Så vi hörs imon eller lördag, allt beror ju på hur jag mår imorgon :)

Btw, innan jag loggar ut tänkte jag svara bara på en kommentar jag fick häromdan:


SVAR: Ja, Micke från REA-programmet är min farbrors son så med andra ord är han min kusin :).
Micke och hans kollega :)
Ingen har kommenterat än bli den första!

Thanks!

Allmänt
Idag är det måndag igen vilket innebär en ny vecka och nya möjligheter samt nya patienter. Skulle jobba dag idag men eftersom en kollega hade en viktig ärende att göra idag så böt jag med honom, därför ska jag jobba kväll. Känns som att det kommer bli kaos idag då det har varit hyfsat lugnt i helgen. Som jag har sagt tidigare, är det lugnt på helgerna så blir det mer på vardagarna.

Nästa vecka på måndag är det dags för inskolning på medicinakuten. Har inte pluggat något inför det så måste kanske komma igång med det snart. Ska då läsa inskolningsmappen men även medicinska sjukdomar som är vanliga på akuten. Nice!!!!

 
Fick precis en paket i brevlådan och i det innehöll en massa tillbehör till min iPad/iPhone. Hur nice som helst, WeCanMakeIt.Eu. Kommer nog använda de flitigt, speciellt camera connection kit (5+1) där man kan koppla in sin mobil eller minneskort och överföra på så sätt bilder.


På fredag sätter jag igång tävlingen, mer info om tävlingen får ni då men missa som sagt inte tävlingen för man vinner bra grejer kan jag säga :). Dags att röra sig mot jobbet, ciao!
Ingen har kommenterat än bli den första!