Matchen

Allmänt
Sitter här med två chockladdonuts, cola och tittar samtidigt på Real Madrid mot Numancia matchen. Så det är vad jag kommer göra ikväll.
Kommer läsa lite i kurslitteraturen också innan jag lägger mig =). Vi ses imorgon.Vi ses imorgon =)

Läs 6 kommentarer eller kommentera du också!

Ingen sorbe dede

Allmänt
Blev ingen sorbe dede (farfars soppa) :( för jag brände upp allt typ haha. Nu måste jag verkligen inse att jag är världens dåligaste kock haha. Så istället fick det bli McDonalds igen då jag blev så j*vla less efter att soppan blev förstörd. Jag köpte som vanligt en El Nacho Grande men tyvärr smackade den inte lika gott som den annars brukar. Fick i alla fall äta upp allt.

Så här såg det ut för mig idag:


Efter maten var det dags och plugga igen. Försökte läsa så mycket jag orkade och jag klarade av och läsa 5 kapitlar som var långa och jobbiga haha. Så nu är det bara 3-4 kapitlar kvar att läsa i filosofi boken därefter måste jag också läsa Etik boken, som har över 250 sidor, men jag vet inte om jag ska ta det imorgon istället. Får se hur jag känner mig senare på kvällen om jag verkligen har lust och läsa. Den här bilden tog jag nyss själv med min webcamera, ganska snyggt :P


Jag har sagt nu i flera dagar att jag ska städa men om jag ska vara ärlig så har jag fortfarande inte gjort haha. Jag vet inte om jag vågar lägga upp en bild på hur lägenheten ser ut haha, ser otroligt stökigt. Får se om jag vågar lägga upp det sen haha. Så efter denna inlägg ska jag först diska och därefter börja städa lite. Kommer fortsätta och städa imorgon.

Lite kort om hur man blir till månadens läsare. Det enda du kommer behöva göra är att kommentera på ett inlägg som jag kommer skriva under veckan. Då ska du alltså bara skriva att du har läst min blogg under januari månaden sen deltar du om att bli till Månadens läsare. Så det är ungefär så det kommer gå till haha. Ni kommer få mer information nr det närmar sig :D
Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!

Sorbe dede

Allmänt
Har inte gjort något speciellt idag. Hade tänkt gå till Lidl med Eric men nu sitter han hemma med högfeber och är sjuk, tråkigt för honom. Så jag bestämde mig istället för att sova en stund och därefter börja plugga. Eftersom att jag inte pluggade så mycket igår tänker jag göra det idag.

Idag har jag tänkt äta soppa som jag kallar sorbe dede (farfars soppa). Anledningen till att jag kallar det farfars soppa är för att när jag var liten åt min farfar nästan varje dag samma soppa. Så varje gång jag ville ha den soppan sa jag till mamma ''Sorbe dede ceka (laga farfars soppa)'' haha. Som sagt, det blir farfars soppa idag mums. Bild på det får ni senare hehe =).

Aja nu måste jag bara läsa klart kapitlet och börja laga soppan. Så vi ses senare
Läs 10 kommentarer eller kommentera du också!