Matchen

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Sitter här med två chockladdonuts, cola och tittar samtidigt på Real Madrid mot Numancia matchen. Så det är vad jag kommer göra ikväll.
Kommer läsa lite i kurslitteraturen också innan jag lägger mig =). Vi ses imorgon.Vi ses imorgon =)Ingen sorbe dede

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Blev ingen sorbe dede (farfars soppa) :( för jag brände upp allt typ haha. Nu måste jag verkligen inse att jag är världens dåligaste kock haha. Så istället fick det bli McDonalds igen då jag blev så j*vla less efter att soppan blev förstörd. Jag köpte som vanligt en El Nacho Grande men tyvärr smackade den inte lika gott som den annars brukar. Fick i alla fall äta upp allt.

Så här såg det ut för mig idag:


Efter maten var det dags och plugga igen. Försökte läsa så mycket jag orkade och jag klarade av och läsa 5 kapitlar som var långa och jobbiga haha. Så nu är det bara 3-4 kapitlar kvar att läsa i filosofi boken därefter måste jag också läsa Etik boken, som har över 250 sidor, men jag vet inte om jag ska ta det imorgon istället. Får se hur jag känner mig senare på kvällen om jag verkligen har lust och läsa. Den här bilden tog jag nyss själv med min webcamera, ganska snyggt :P


Jag har sagt nu i flera dagar att jag ska städa men om jag ska vara ärlig så har jag fortfarande inte gjort haha. Jag vet inte om jag vågar lägga upp en bild på hur lägenheten ser ut haha, ser otroligt stökigt. Får se om jag vågar lägga upp det sen haha. Så efter denna inlägg ska jag först diska och därefter börja städa lite. Kommer fortsätta och städa imorgon.

Lite kort om hur man blir till månadens läsare. Det enda du kommer behöva göra är att kommentera på ett inlägg som jag kommer skriva under veckan. Då ska du alltså bara skriva att du har läst min blogg under januari månaden sen deltar du om att bli till Månadens läsare. Så det är ungefär så det kommer gå till haha. Ni kommer få mer information nr det närmar sig :D


Sorbe dede

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Har inte gjort något speciellt idag. Hade tänkt gå till Lidl med Eric men nu sitter han hemma med högfeber och är sjuk, tråkigt för honom. Så jag bestämde mig istället för att sova en stund och därefter börja plugga. Eftersom att jag inte pluggade så mycket igår tänker jag göra det idag.

Idag har jag tänkt äta soppa som jag kallar sorbe dede (farfars soppa). Anledningen till att jag kallar det farfars soppa är för att när jag var liten åt min farfar nästan varje dag samma soppa. Så varje gång jag ville ha den soppan sa jag till mamma ''Sorbe dede ceka (laga farfars soppa)'' haha. Som sagt, det blir farfars soppa idag mums. Bild på det får ni senare hehe =).

Aja nu måste jag bara läsa klart kapitlet och börja laga soppan. Så vi ses senare


God morgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Hoppas allt är bra med er. Hade ni en bra fredagskväll igår? Själv var jag bara hemma och gjorde ingenting. Hade egentligen tänkt plugga men orkade inte. Jag läste några sidor och efter en stund la jag boken ifrån mig haha. Så idag har jag tänkt i alla fall plugga mer.
Idag ska jag till Lidl också för att handla lite, behöver lite frukt och sånt. Så jag kommer gå dit senare med Eric, ifall han inte har blivit sjuk (han hade feber igår).

Läste igår på aftonbladet om att Blondinbella ska lägga ner bloggen IGEN. Förra gången sa hon samma sak men började blogga igen efter en vecka. Men nu verkar det vara på allvar att hon verkligen ska sluta blogga. Jag tror inte att hon kommer göra det för det är jättesvårt och sluta blogga. Jag själv tror inte att jag kan sluta blogga. Första anledningen är ni besökare, jag har så många som får mig att inte sluta. Sen så tycker jag om att skriva.
Som sagt, jag tror inte att blondinbella kommer sluta blogga men om hon gör det så jag försöka få alla hennes besökare hit hahaa.

Nu är klockan bara halv elva och först ska jag äta frukost. Därefter ska jag kanske ta och läsa igenom kurslitteraturen sen vet jag inte om jag ska då gå till Lidl eller om jag ska vänta till kl.15. Hmm, får se hur det blir. Men vi ses senare då.

Många har frågat vad man ska göra för att bli månadens läsare här på bloggen men det berättar jag senare på dagen :).


Glöm inte

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vet att jag inte har bloggat nu på flera timmar men anledningen är att jag inte vet vad jag ska skriva. Har bara suttit och tittat på TV sen så har jag pluggat en stund. Mer än så har jag inte gjort haha. Eller jo, jag gick till ICA också men sen var det inget mer haha. Så förlåt om jag verkligen är lite inaktiv idag :P men ska skärpa mig haha.

Juste imorgon kommer vi in i februari månaden och då kommer detta hända i bloggen under februari månaden:

  • Ny trolleritrick (lovar inte riktigt, kommer jag på en trick gör jag)
  • Ny tävling, priset är fortfarande hemligt
  • Utse månadens blogg
  • Utse månadens läsare
Så ni får inte missa det här :D


Snö

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Det är så j*vla kallt idag idag fastän att det bara är -5 grader :S. Brukar alltid vara så här kallt när det är -5 men aja, inget jag kan göra åt haha. Sen så är det fortfarande mycket snö här uppe i Sundsvall. Undra när snön kommer gå bort, vill ha vår nu :). Så här såg det ute när jag var på väg hem till Eric:Får väl ha på mig mer kläder för att inte frysa. I alla fall, jag var som sagt hos Eric där han bjöd mat. Han lagade nämligen kycklingfilé med ris vilket var otroligt gott. Jag tror att jag aldrig har ätit kycklingfilé faktiskt haha men som sagt det var gott. Ska kanske ta och fixa någon gång själv och vi får se om jag lyckas göra det lika gott som Eric gjorde :).

Klicka på bilden för att se bilden bättre


Nu sitter jag här och ska snart titta på Våra bästa år samt äta Minimeal hehe. Därefter måste jag plugga, för det är vad jag har tänkt att göra ikväll :).

Förresten Hanna och Filipp, tack för tipset. Det funkade och tuggummit gick bort haha.


Städa idag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom hem för några timmar sedan men var så trött att jag gick och la mig istället. Så nu är jag vaken och ska efter bloggandet gå hem till Eric för han bjuder mig på mat haha. Jag vet fortfarande inte vad det blir men vi får väl se hehe.

Idag hade jag bara en lektion så jag slutade alltså kl.12. Vi pratar om lagstiftning och det mesta visste jag om redan eller allt hon sa visste jag. Så det var inga problem. Jag tror heller inte att jag kommer ha några problem med lagstiftningen på tentan men man ska som sagt aldrig säga något i förväg.

Jag kommer komma hem ganska tidigt från Eric för jag behöver för det första städa här, speciellt dammsuga. Därefter tänker jag plugga så mycket jag kan. Har redan läst igenom de kapitlar vi ska läsa och det var inte lätt om jag ska vara ärlig. Så jag ska som sagt ta och försöka läsa igenom hela boken idag igen och se om jag fattar något då haha.

Nu ska jag gå till Eric så vi ses senare. Kommer som sagt hem tidigt så jag bloggar när jag är hemma i.stället. Vet inte riktigt när jag är hemma men det blir kanske mellan kl.17-18.00. Innan jag drar så vill jag visa er en bild Eric gjorde på lektionen haha. Den var grym:God morgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Idag är det fredag och jag har bara en lektion vilket är otroligt skönt. Har nämligen föreläsning om filosofi, lektionen börjar kl.8 och slutar kl.12 sen är det HELG. Ska bli skönt och få sova mycket, har sistone sovit ganska dåligt alltså jag har lagt mig sent hela tiden. I alla fall, jag har inte planerat riktigt vad jag ska göra under helgen men det lutar sig mot plugg.

Efter skolan ska jag hem till Eric för han bjuder mig på mat idag haha, det ska bli kyckling med ris tror jag. Så jag kommer gå dit efter skolan, äta och sedan komma hem för att plugga. Jag kommer börja plugga nu mycket då det är bara tre veckor kvar till tentan, är fortfarande nervös :/

Aja, nu måste jag byta om och gå till skolan. Vi ses sen när jag är hos Eric. Jag kommer alltså blogga när jag är hos honom. Vi ses då


Ord

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har jag pluggat i flera timmar och här helt slut faktiskt. Börjar bli hungrig igen så jag får troligen ta och äta det som är kvar av pastan och köttfärssåsen. Det är i alla fall ganska mycket kvar så jag kommer bli mätt av det hehe.
Det jag har pluggat på idag är bara filosofi och omvårdnad och anledningen till att jag har bara pluggat på det är för att vi har vår första föreläsning om filosofi imorgon. Så imorgon kommer jag troligen förstå mycket av det han pratar om, hade jag inte läst i boken hade jag säkert haft en stor frågetecke över huvudet haha.

Hittade en hemsida, från Millas blogg, där man kan få fram vilka ord man har använt mest. Jag har ju haft bloggen i 1 år och några månader så jag förstod att det skulle bli många ord haha. Här är alla ord jag använder mest på bloggen :P


Det var ju mycket eller hur haha?? Om du vill veta vilka ord du använder mest på din blogg så går du in på den här sidan: http://wordle.net/create.

Nu ska jag bara sitta och läsa sista  kapitell tror jag därefter ska jag lägga mig. Börjar kl.8.30 imorgon men jag bloggar på morgonen =)


Dagens låt

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!

Enrique Iglesias - Ring My Bells

Har inget o blogga om just nu, bloggar ikväll istället :).
Ska fortsätta och plugga nu =)Eric

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har man kommit från skolan och är otroligt hungrig. Vi hade som sagt bara en lektion och det var matte som gick väl helt okej haha. Blev mycket snack om läkemedel och sånt men jag lärde mig ganska mycket. Som man tittar nu så verkar matten inte vara så svårt som jag trodde det skulle vara. Men man vet aldrig, det kanske bli svårare senare :).

Jag frågade Eric om jag kunde lägga upp hans bild på bloggen och han sa att det inte var några problem. Så ni som har väntat länge på att få se han, här har ni en bild på honom. Eric är alltså en kille som går i min klass. Har ju vid vissa tillfällen skrivit om honom så många har viljat veta hur han ser ut. Men iaf, här är bilden:


Tycker ni inte att han är lik artisten T.I ??? :)

Nu är maten äntligen klar så jag ska upp och äta nu. Vi ses senare. Mums, det blir pasta med köttfärssås =)


Test 2

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Bonjour, comment allez-vous? (God morgon, hur mår ni)? Hehe har typ lärt mig lite franska från Eric, han kan flytande franska eftersom att hans pappa bor i Frankrike men är svensk :P. Så nu ska jag lära mig lite franska från han haha.

Idag är det torsdag och helgen är snart här. Har inte planerat vad jag ska göra på helgen, kanske bara plugga :). Men i alla fall, idag har jag bara en lektion och det är matte. Lektionen börjar kl.13.15 och slutar kl.15.00, ganska skönt faktiskt. Efter skolan kommer jag komma hem, laga mat och därefter plugga. Idag har jag tänkt laga pasta med köttfärssås, vad gott det ska bli.

Många har frågat om jag kan lägga upp en bild på Eric för många vill se honom. Så därför har jag tänkt fråga honom ikväll om jag får lägga upp en bild på honom, säger han ja så gör jag det annars inte :P haha.

Kommer ni ihåg den där texten, som bokstäverna var lite huller om bullar?? Många tyckte att jag ska visa mer såna där så här kommer det ett till, den här gången är det helt något annat men det är i alla fall något ni ska läsa haha.
Förra gången klarade alla av så nu får vi se hur många klarar av det här:
En sak ska ni veta och det är att ni ska säga det snabbt och inte långsamt.Klarade du av det här???

Kommentera


Nu ska jag plugga så vi ses senare efter skolan, typ vid kl.16.00. Sen får ni en förklaring till varför jag bad er göra den här ''testet''.


El Maco

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll alla. Har verkligen inte haft lust att göra något, varit ganska lat idag. Hade tänkt att fortsätta och läsa igenom böckerna men nää, jag har inte orkat göra det och jag vet inte varför :S. Kan för att jag känner mig jättenervös inför tentan och det är många sidor. Fick i alla fall veta idag att vi inte kommer behöva läsa alla sidor i böckerna utan de kommer berätta. Men när ska de göra de? Jag vill veta nu så jag kan plugga under dessa veckor. Jag kanske ska ta och maila läraren istället och fråga. Men som sagt, jag måste i alla fall plugga lite idag så jag känner att jag är med i spåret.

I alla fall, idag blev det inte pasta med köttfärssås utan det fick bli El Maco Grande, mums. Jag älskar McDonalds haha, fastän om det inte är bra och äta så mycket skräpmat. Men vad ska jag göra? haha =). Så här såg min middag ut idag:Som ni ser på El maco förpackningen så står det ''Samla värdemärken från fem El Nacho Grande och få en telefon''. Så frågan är om jag ska börja spara värdemärken (som finns på förpackningen) tills jag får 5 stycken. Sen är det bara gå till The Phone House och ta emot mobilen man får gratis. Det är inte värsta mobilen men mobil är ju mobil haha. Det är en samsung och den ser ut så här:

Som sagt, inte världens bästa mobil men den går att använda i alla fall haha :D

Nu måste jag börja plugga, vi ses imorgon istället. Tror inte jag kommer orka blogga ikväll =)


Trött

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom precis hem, inte från skolan utan från clas ohlson. Jag slutade idag kl.11 men gick inte hem förrän kl.12. När jag kom hem åt jag typ knäckebröd med te och vilade sedan. Efter en stund smsade Eric mig och vi gick till clas ohlson för Eric behövde skruv och lite annat. Så jag kom precis hem och är otroligt trött. Skulle egentligen hem till Eric för att hjälpa honom och fixa panelgardinen men tyvärr så har jag inte lust då jag är otroligt trött. Så jag tänkte vila en stund och städa efter det.

Ikväll vet jag inte vad jag ska äta men det lutar sig åt McDonalds i alla fall haha, om det inte blir McDonalds får det då bli pasta med köttfärssås.

Aja, nu är jag otroligt trött och har iaf inget mer och skriva, sorry :/. Vi ses senare istället.

Förresten, här är bilden på min bokhylla. Skulle ha visat er igår men aja, här får ni det iaf:Lagstiftning

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon alla glada och pigga läsare.

Idag har jag bara en lektion så jag slutar kl.12, ganska skönt faktiskt. Den lektion vi ska ha idag kommer handla mycket om lagstiftning inom vården o.s.v. Har läst om lagstiftningen flera gånger på gymnasiet så det här kommer kanske bli ganska lätt för mig då de kommer upprepa samma sak hela tiden haha. Men iaf, efter att jag har slutat ska jag komma hem och städa först. Därefter ska jag börja plugga på det som kommer på tentan. Det är otroligt mycket så jag måste klara av det här.

Igår hände det faktiskt inte så mycket här hemma. Efter att jag kom från Eric var jag bara hemma och gjorde ingenting faktiskt, var ganska lat igår. Aja men idag kommer jag inte vara så =).

Nu är klockan åtta så jag måste gå iväg, börjar kl.8.30 så vi ses senare :)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0