Gordon

Allmänt
Nu har man pluggat i några timmar och det är dags för lite break. Hittills har plugget rullat på och man börja nu förstå alla psyokologer och deras teorier. Ändå så finns det en del saker man blandar ihop men jag tror om jag pluggar i några timmar till ikväll och sedan imorgon morgonen så kommer jag klara examinationen utan problem :). Har alltså examination imon kl.13.15 så jag har hela morgonen och förrmiddag på mig att plugga :D.

Jag var nyss ute på en promenad och sedan gick jag förbi ICA och köpte lite tacos grejer för jag ska nämligen för första gången laga tacos själv. Ska bli mysigt. Så efter examinationen ska jag fira att denna kurs är äntligen över, om man nu klarar, och att det ÄNTLIGEN är helg för mig :). Jag längtar nu till nästa kurs som börjar nästa vecka. Blir en massa metod övningar, så som venprovtagning, hjärt- och lungräddning och massa sånt. KUL!


MUMS
Juste, idag åt jag kebab med ris till middagen. Jag lagade alltså kebaben så tro nu inte att jag köpte det ute i kebabcity eller något sånt :).

Försökte spela Gordon Ramsay men jag lyckades kanske inte så bra. Haha

Ska ta en glass och äta samtidigt som jag tittar på TV en stund innan jag sätter igång med plugget. Blir inga fler inlägg idag så vi hörs imorgon ;).
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Plugggg

Allmänt
Tjaba bloggen. Hur mår ni? Själv mår jag som vanligt bra :).

Har varit hemma sedan kl.14 men jag har bara inte orkat sitta vid datorn för att blogga eller göra något annat. Så istället spelade man fifa10, skit grym spel, och åt McDonalds eftersom att jag inte hade lust och laga mat idag. Måste börja sluta äta skräpmat men inte just nu :). Efter det la jag mig i sängen och somnade om i nån timma så jag vaknade precis och insåg att jag måste börja plugga för det har jag inte gjort.

Idag hade jag som sagt två lektioner och det var omvårdnadshandledning. Allt hon sa var jätteintressant så det var inte jobbig lektion i alla fall :). Sen efter lunch så blev klassen delade i grupper med 7-8 personer. Så då träffades vi i gruppen och pratade lite kort om oss själva. Omvårdnashandledning är som ett möte då gruppen sitter och snackar hur det har gått i praktiken o.s.v. Så det var i alla fall en intressant lektion :).

Imorgon är det dags för examinations seminarium på utvecklingspsykologin. Jag är fortfarande nervös men på ett sätt så tycker jag att jag inte borde vara det eftersom att jag har en känsla på mig att det kommer gå bra för mig. Men men, imon kommer jag vara mer nervös ;).

Tyvärr blir det inga bilder i denna inlägg eftersom jag inte har tagit nå bild idag. Men som jag skrev igår, när utvecklingspsykologin är över då är jag tillbaka och kommer blogga mycket bättre. Vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det är pga all plugg. Jaja, nu avslutar jag det här. HÖRS SENARE :D
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Omvårdnashandledning

Allmänt
God morgon!

Visade sig att jag har två lektioner idag och jag som tänkte vara hemma idag och plugga hela dan men nää, det får jag göra efter skolan. Det var Eric som sa det igår kväll när han kom förbi hit. Så ena lektionen börjar kl.10.15 till kl.12.00 och nästa börjar kl.13.15 till kl.14.15. Lektionen handlar om omvårdnadshandledning så vi får se vad det innebär :).

Efter skolan ska jag genast komma hem och sätta igång med plugget. Ska sitta idag hela dan och läsa igenom alla mina anteckningar jag har gjort o.s.v. Så jag tänker stänga av mobilen och allt för att inte bli störd, ska som sagt isolera mig ;). Sen så har jag examination på det jag ska plugga idag och jag är jättenervös. Jag brukar bli så nervös fastän att jag vet att jag kommer klara men men, sånt är livet :).

Klockan tickar iväg så det är dags för mig att äta frukost, plugga och sedan gå till skolan. Vi hörs efter skolan, ha det bra nu alla :)
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!