Gordon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har man pluggat i några timmar och det är dags för lite break. Hittills har plugget rullat på och man börja nu förstå alla psyokologer och deras teorier. Ändå så finns det en del saker man blandar ihop men jag tror om jag pluggar i några timmar till ikväll och sedan imorgon morgonen så kommer jag klara examinationen utan problem :). Har alltså examination imon kl.13.15 så jag har hela morgonen och förrmiddag på mig att plugga :D.

Jag var nyss ute på en promenad och sedan gick jag förbi ICA och köpte lite tacos grejer för jag ska nämligen för första gången laga tacos själv. Ska bli mysigt. Så efter examinationen ska jag fira att denna kurs är äntligen över, om man nu klarar, och att det ÄNTLIGEN är helg för mig :). Jag längtar nu till nästa kurs som börjar nästa vecka. Blir en massa metod övningar, så som venprovtagning, hjärt- och lungräddning och massa sånt. KUL!


MUMS
Juste, idag åt jag kebab med ris till middagen. Jag lagade alltså kebaben så tro nu inte att jag köpte det ute i kebabcity eller något sånt :).

Försökte spela Gordon Ramsay men jag lyckades kanske inte så bra. Haha

Ska ta en glass och äta samtidigt som jag tittar på TV en stund innan jag sätter igång med plugget. Blir inga fler inlägg idag så vi hörs imorgon ;).


Plugggg

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tjaba bloggen. Hur mår ni? Själv mår jag som vanligt bra :).

Har varit hemma sedan kl.14 men jag har bara inte orkat sitta vid datorn för att blogga eller göra något annat. Så istället spelade man fifa10, skit grym spel, och åt McDonalds eftersom att jag inte hade lust och laga mat idag. Måste börja sluta äta skräpmat men inte just nu :). Efter det la jag mig i sängen och somnade om i nån timma så jag vaknade precis och insåg att jag måste börja plugga för det har jag inte gjort.

Idag hade jag som sagt två lektioner och det var omvårdnadshandledning. Allt hon sa var jätteintressant så det var inte jobbig lektion i alla fall :). Sen efter lunch så blev klassen delade i grupper med 7-8 personer. Så då träffades vi i gruppen och pratade lite kort om oss själva. Omvårdnashandledning är som ett möte då gruppen sitter och snackar hur det har gått i praktiken o.s.v. Så det var i alla fall en intressant lektion :).

Imorgon är det dags för examinations seminarium på utvecklingspsykologin. Jag är fortfarande nervös men på ett sätt så tycker jag att jag inte borde vara det eftersom att jag har en känsla på mig att det kommer gå bra för mig. Men men, imon kommer jag vara mer nervös ;).

Tyvärr blir det inga bilder i denna inlägg eftersom jag inte har tagit nå bild idag. Men som jag skrev igår, när utvecklingspsykologin är över då är jag tillbaka och kommer blogga mycket bättre. Vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det är pga all plugg. Jaja, nu avslutar jag det här. HÖRS SENARE :D


Omvårdnashandledning

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon!

Visade sig att jag har två lektioner idag och jag som tänkte vara hemma idag och plugga hela dan men nää, det får jag göra efter skolan. Det var Eric som sa det igår kväll när han kom förbi hit. Så ena lektionen börjar kl.10.15 till kl.12.00 och nästa börjar kl.13.15 till kl.14.15. Lektionen handlar om omvårdnadshandledning så vi får se vad det innebär :).

Efter skolan ska jag genast komma hem och sätta igång med plugget. Ska sitta idag hela dan och läsa igenom alla mina anteckningar jag har gjort o.s.v. Så jag tänker stänga av mobilen och allt för att inte bli störd, ska som sagt isolera mig ;). Sen så har jag examination på det jag ska plugga idag och jag är jättenervös. Jag brukar bli så nervös fastän att jag vet att jag kommer klara men men, sånt är livet :).

Klockan tickar iväg så det är dags för mig att äta frukost, plugga och sedan gå till skolan. Vi hörs efter skolan, ha det bra nu alla :)


SVAR

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Har försökt plugga i ett par timmar men det har inte gått så bra. Först började jag ju plugga efter att jag skrev inlägget. Det gick bra men sedan började jag tappa koncentrationen så jag satt och titta på TV. En stund senare smsade Fille och sa att han är på väg till mig för att plugga. Så jag var tvungen och städa en snabbis innan han kom. När han väl var här så började vi plugga och det gick rätt bra i början men sen tappade båda koncentrationen, haha. Så ena satt och kolla på idol medan den andra stod och lagade mat, kebab med ris. Sen när båda var mätta orkade ingen av oss att plugga. Så ena åkte hem och den andra är kvar hemma och ska försöka plugga själv :D.

Tog bort all text för att ni inte ska se vad jag har skrivit haha :D

Nä, nu ska jag ta och dricka lite ur min Monster energy dryck och sedan plugga. Men innan det så vill jag bara svara på en kommentar jag fick tidigare idag:


SVAR: Jag vet faktiskt inte eller är det inte så som jag alltid säger till dig, ''Kan bero på att jag är populär?'' haha. Nä men allvarligt talat så vet jag faktiskt inte. Har inte ens fått med fakturan så jag kanske fick den gratis och får den jag beställde på torsdag när den släpps :D


Happy day

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tjenare alla läsare. Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft det bra.

Dagen började med att jag, Eric och Beti träffades och gick ner till en restaurang som heter Texas där vi åt mat. Skulle äta buffé men de hade nästan bara fläsk så det fick istället bli en pizza med tonfisk, mums. Åt inte allt och nu känner jag att jag borde ha gjort de för då hade jag inte känt mig hungrig :).


Efter maten gick vi ner till stan för att titta på lite kläder, mössa o.s.v men som vanligt hittade jag inget fint. De hade heller inga bra modeller på mössor så jag får vänta ett tag till :). Så vi gick i alla fall runt gallerian ett tag och tittade på allt vi såg framför oss haha. Men kul var det.


Jag och Beti. Se på mig, så glad, lycklig, stolt och pigg jag ser ut och det är jag faktiskt fortfarande :). Första gången jag ler på en bild ;). Men visst ser man söt ut? haha :D. Förresten, det är Eric's solglasögon :P.


Eric och Beti :D

Efter det gick jag till skolan vilket var lite onödigt så jag fick gå hem hela vägen och nu är man hemma. Ska snart sätta ner mig och plugga men först måste jag spela fifa 10 som jag fick idag. Skulle få spelet på torsdag då den ska släppas i butiker o.s.v men jag fick det i förväg, NICE. Inte nog med de så har jag inte fått med något fraktura som jag skulle ha fått. SÅ man vet nu inte hur jag ska betala, kanske har jag fått spelet gratis? :o nää men jag ska kontakta och höra med de.Nu ska jag spela klart och plugga sedan. Vi hörs senare, ciaoooooo :D


Snart snart

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon på er. Hoppas allt är bra med er idag för jag mår otroligt bra, pigg och glad som vanligt :). Jag vaknade för en stund sedan men jag skulle egentligen ha vaknat runt kl.8 för att plugga men det blev inte så för jag orkade inte gå upp. Nu är man vaken i alla fall och ska snart sätta sig vid plugget och göra klart den sista biten innan jag går till stan med Eric och shoppar lite :D.

Vad mer kommer hända i mitt liv idag förutom plugg?? Hmm, det vet jag faktiskt inte. Det enda jag har på planeringen just nu är plugg, plugg, plugg, plugg, framtill på torsdag då jag har examinationen. Efter det är det chill igen med skolan, då är man tillbaka och kommer blogga som vanligt :).

Nu ska jag äta och plugga. VI hörs senare :DX-ray

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Efter flera timmar har man äntligen blivit klar med sammanfattningen av alla psykologers teorier. Det som återstår är bara krissituationer och den gör jag imon på nån timma. Jag har funderat på att vakna tidigt imorgon och göra det så jag kan börja läsa igenom mina sammanfattningar inför examinationen på torsdag.
Jag drack 2 X-ray energidryck för att hålla mig vaken och samtidigt åt jag Marie Guld kex, egologisk. MUMS. Jag vill gå och sova men tror att jag kommer ha lite svårt för det eftersom att jag är ju hur pigg som helst av dessa energidryck :P.Imorgon har jag som sagt inte skola men ska till stan med Eric och köpa mössa sen ska vi fika också, om vi orkar :D. Men nu ska jag försöka sova så vi hörs imorgon när jag har vaknat. God natt alla :D

FB = Ferhat Baysal. Visst var den nice? Jag gjorde den idag :D


Träning

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom precis hem från träningen och det gick faktiskt inte så bra. Kände som om att jag inte hade nån kraft i kroppen men det var ju ett tag sedan jag tränade också. Men nu måste jag ta tag i träningen igen.


Eric och jag

Det är jävligt kallt ute just nu. Jag frös hela vägen hem efter träningen och jag hade varken mössa eller vantar. Men nu har jag bestämt mig och ska imon med Eric till stan och köpa mössa samt vantar. Det kanske är snart dags och ha på sig fjällräven också, jag menar det. Man hoppas nu bara att det inte snöar nästa vecka :P.

Nu ska jag fixa en kopp te och sedan fortsätta plugga med utvecklingspsykologin. Jag hoppas att jag blir klar idag men det är lite svårt. Jaja, vi hörs senare ikväll. Ciaoo :D


Klarade

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Examination seminariet gick jättebra och jag klarade mig. Innan lektionen var jag nervös och när lektionen väl började så hoppades jag på att inte få börja berätta sammanfattningen jag gjort. Men ändå blev det jag så då blev det tyst i några sekunder och sen körde jag bara på och det gick jättebra faktiskt :). Så min grupp klarade sig och det gjorde andra också.

Jag är glad över att den examinationen är över nu är det bara ta tag i den sista som är om utvecklingspsykologin och den är nu på torsdag. Denna verkar mycket jobbigare eftersom det är så mycket man ska kunna. Så det är bara att plugga på som vanligt och hoppas att denna går också bra :D.

Jag berättade på morgonen att det var jättefint väder, solen sken och allt men när jag senare gick till skolan. Kan ni gissa vad som hände? Jo, det började regna och blåsa från ingenstans och tills jag kom framtill skolan frös jag ihjäl. Imorgon tänker jag gå ner till stan och köpa mössa och vantar.

Man kanske inte ser regnet så bra men kallt var det iaf.

Just nu sitter jag och äter. Efter det ska jag ner till friskis och svettis med Eric för att träna, vi har inte tränat nu i 4 dagar pga all plugg. Så det ska bli skönt att träna idag. EFter träningen kommer jag sitta uppe hela kvällen och plugga på utvecklingspsykologin. Det är så min dag kommer se ut idag. Nu måste jag äta klart och sedan iväg, vi hörs senare :D


Måndag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon bloggen!

Då var man vaken igen och ska snart sätta sig vid plugget och plugga i ett par timmar innan jag går till skolan och har examinationsseminariet. Är jättenervös för jag har svårt för att redovisa för klassen fastän att jag har känt de nu i över ett halv år. Blir som sagt nervös, känns som om att jag blandar ihop allt jag ska säga och då skämmer man ju ut sig. Men nej, jag ska klara det här redovisningen. Det ska gå bra, inga misstag och fel kommer ske ;), hoppas jag.

Jag har examinationen kl.13.15 och den håller på framtill kl.17. Så efter skolan blir det att gå raka vägen hem, laga mat och sedan sitta hela kvällen och plugga på psykologin. För sen har jag ju examination på det också men det är inte förrän på torsdag eftermiddag :). Jag är lika nervös inför den examinationen också eller mycket värre. Men jag kommer säkert klara båda utan problem :D.

Vädret ser ut vara helt okej idag. Klar himmel, solen skiner och så är det just nu 8 grader. Undrar om det kommer bli varmare senare på dagen eller om det kommer vara så här hela dan framtill på kvällen när det då blir kallt. Men men, här får ni i alla fall två bilder.
Juste, för nån dag sedan frågade Amanda varför jag tar samma bilder hela tiden när jag pratar om vädret. Då vill jag säga att det är bara det enda utsikten jag har från lägenheten haha. Så här ser det ut:


Utsikten till vänster


Utsikten i mitten


Utsikten till höger

Så nu vet ni varför det blir liknade utsikts bilder hela tiden :D. Ska äta nu och sedan plugga. Men vi hörs senare på dagen efter att jag har kommit hem från skolan .Russian

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu har jag tagit lite break från plugget och sätter mig istället här framför datorn och lyssnar på musik :).

Jag titta för en stund sedan igenom alla bilder jag hade tagit med min digitalkamera. Man hittade ju en massa roliga bilder som jag hade tagit både här i Sundsvall och Stockholm. Men det var en bild som jag hittade på mig och som jag verkligen blev chockad över. Bilden togs förra året, den 12 augusti, när jag gjorde en magic trick. Men kan ni gissa vad i bilden som gjorde mig så chockad??? Nää, tror inte ni kommer kunna gissa rätt. Här får ni bilden:

Ser ni min arm? Kan inte fatta att jag har varit så smal och det var bara för ett år SEDAN. Men sen så ska ni inte glömma att jag inte åt så bra förut för jag kände mig typ aldrig hungrig :/. Folk sa jämt till mig att jag är smal och borde äta men jag själv såg mig inte smal. Men jag kan fortfarande inte fatta att jag hade så smala armar, helt sjukt.

Sen jag har flyttat har jag förstås ätit bättre. Vad det beror på vet jag inte riktigt men sen så har jag ätit mycket skräpmat att det kanske fått mig att gå upp i vikt. Om man tittar på min vikt nu jämfört innan jag flytta så har jag gått upp 8 kg vilket jag är glad över. Mina armar ser bra ut, kroppen ser bra ut och själva jag ser bra ut ;). Sexig och snygg ni vet haha. Den här bilden nedanför tog jag i fredags så ni kan ju jämföra mina armar där med bilden ovanför, HERREGUD säger jag bara:

Fredde och jag i fredags

Så ja, det var de. Se hur allt kan ändras på bara ett år. Men nu ska jag sitta och dricka min favorit te, Russian Earl Grey. Vi hörs kanske senare ikväll, om vi inte gör det så hörs vi imorgon :D. Ciaooo


Plugggggg

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Början av dagen så kände jag mig otrolig pigg och var hur glad som helst. Men nu är jag så less att jag inte orkar med något. Detta beror på plugget. Det är så sjukt mycket vi ska kunna och jag känner mig så stressad just nu. Har sedan morgon suttit vid plugget men det känns som om att jag inte har kommit någonstans med det.
Tidigare kunde jag må hur bra som helst bara att tänka på en grej men nu funkar inte det heller. Känns som om att jag har blivit psykat av den här psykologi boken, jag menar det.


Plugg, plugg, plugg, plugg....

Nej, nu ska jag inte låta deppig. Får ta och laga mat istället och tänka på något annat:). Sedan ta en promenad själv runt sjön så man glömmer plugget i ett tag. Sen när man kommer hem får man ta tag i plugget igen och bara köra på det hela kvällen. Vi hörs senare ikväll!


Morgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon. Hur är det med er? Själv mår man bra men är bara så trött idag.

Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagar och det kommer jag vara under hela veckan. Detta är pga att jag har just nu mycket att göra, bland annat plugget men sen finns det ju andra saker också men det tar jag förstås inte upp på bloggen. Kommer från och med nu inte dela med mig allt som händer i mitt liv, men men så kommer som sagt inte bli som bra uppdatering den här veckan.

Annars, igår var jag bara hemma och pluggade typ hela dagen. Var helt slut men jag har fortfarande mycket att läsa och skriva. Börjar verkligen känna stressen och nervositetet. Imorgon ska jag redovisa en hel kapitel för klassen och jag hatar redovisningar. Sen efter det blir det att plugga bara på psykologin framtill på torsdag då det är examination. Men men, som jag alltid säger, så kommer jag klara detta :). Det är bara att tänka positivt ;).

Nu ska jag äta frukost, sedan städa lite här för Fille ska komma hit senare så då är det bra om det ser fint ut här haha. Men vi hörs senare på dagen :D


Fille


Jag och Gurra i fredags


Lördag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vilken härlig dag det har varit idag. Solen sken, var varmt och så var jag på en otrolig bra humör, förstår inte riktigt varför. Inte nog med det så har jag pluggat jättebra idag. Som sagt, har varit en otrolig bra dag idag :).
Bakgården

Jag har inte gjort något speciellt idag förutom att jag har pluggat på psykologin. Sen har jag städat lite här och där och tagit en promenad själv och senare tog jag en lång promenad med Maria, 2 timmar. Varje gång jag tar promenad med Maria så flyger tiden iväg, de 2 timmar promenad vi alltid tar känns som 30min. Jag lovar. Så nu är jag hemma igen och ska snart fortsätta med plugget. Sen blir det att titta på Barcelonas match också ;).


På väg hem efter att ha tagit en kort promenad själv

Nu ska jag sätta igång med plugget igen så vi hörs ikväll. Förresten, blir ingen utgång är mig ikväll tror jag. Ska bara plugga och ta det lugnt ;)


Kvällen <3

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon alla läsare. Hade ni en bra fredags kväll? Själv hade jag en otrolig kul kväll, shit vad mycket det hände :).

Kvällen började med att jag gick hem till Fille där jag och han bara chillade och snackade och tittade på IDOL eller det var jag som tittade på den och Fille vägrade så han satt vid datorn :P.
Vid 21 tiden åkte vi från Fille hem till Fredrik D för att några från klassen var där och de hade vinkväll så vi gick dit och där var det rätt kul. Blev mycket snack och skratt. Jag drack förstås inte vin utan det fick bli mina vanliga energidryck :).
När tiden närmade sig kl.23 började vi göra oss iordning inför festen på Oscars. Dogge Doggelito hade också kommit dit. Jag trodde att han skulle vara grym men ska jag vara ärlig så var han det inte ikväll, han sa hela tiden samma sak ''Alla hoppar, alla hoppar, alla hoppar, tey, tey, tey...'', det kunde jag lika gärna säga ;). Men det var ändå roligt, man kan ju inte dit bara för honom utan för andra också. Så som vanligt blev det mycket dans eller otroligt mycket dans ikväll. Helt sjukt, känns som om att jag dansar mer och mer för varje gång jag går ut.
Fille gick hem rätt tidigt men jag stannade kvar och fortsatte dansa med några från klassen och folk jag inte känner haha. Det var egentligen då det hände mycket, dans med andra, skratt och ja, allt ni kan tänka er :).
Den här kvällen kommer vara en kväll som jag kommer aldrig och glömma faktiskt, så kul hade jag. Det hände ju mycket mer men det är inget man vill ta upp här.
Nu får ni bilder både från vinkvällen och när vi var ute i Oscars. Här är iaf några bilder jag tog igår, jag kanske lägger fler senare på dagen. Eftersom att ni gillar att jag lägger upp många bilder så gör jag det:
Jag, Anna N & Gustav


Sofia och Kristin dansar :)


Rebecca och jag


Långben och jag, eller jag är inte kort, är 171cm ;)


Larry och jag haha. Vadå han skrämmer mig?


Kristin, Mika och Monica


Jag och Sofia


Kan ni hitta min energidrickan bland vinen? :)


Gurra


Fredrik, Fille, Sofia och Anna N


Beti och Mirja


Grabbarna, Fredde, Fille och Eric ;)


Fredde D, Monica och Mika :D

Sen ska man förstås inte glömma dessa bilder:

Dogge och jag ;)


Fille, Dogge och jag igen :P


Eric och Fille på dansgolvet :)Så, det var alla bilder och lite beskrivning på hur min kväll var. Nu ska jag äta frukost och sedan fortsätta plugga. Men vi hörs senare som vanligt. Sköt om er till dess ;). Juste, måste bara säga tack till Fredrik D och alla andra för en kul och trevlig kväll :D.
Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0