Förlovnıng

Allmänt
God kvall...

Ar hos mormor just nu men far ınte sıtta sa lange pa datan.
Jag gıck tıll stan och var bara dar ı en tımme för det var sa trakıgt sa nar jag kom hem rıngde jag Semra (Fethıs mamma) för att mın mamma vılle prata med henne. Efter det pratade jag en stund med Fethı. Nu sıtter jag har och har fortfarande trakıgt :P. Om 18 dagar (fran och med ımorgon) sa aker jag tıll Sverıge ıgen, saknar f*n Sverıge och vanner samt slaktıngar.

Den 7 julı förlovar mın brosha sıg sa da kommer jag ta en massa bılder och vısa er dagen efter. Förlovnıngsfesten kommer att börja runt kl.15.00 och sluta runt kl.22.00. Den dagen kommer jag faktıskt dansa mycket haha, ska blı kul :D.

Men nu ska jag dra för mamma ska betala raknıngarna haha men vı ses ımorgon. Cıaoooo

GLÖM INTE, Fortsatt att rösta pa mın blogg. Lıgger andra plats nu.
För att rösta klickar du bara pa den har bilden har under.
image138,
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Antlıgen

Allmänt
Halloj alla lasare. Antlıgen ar jag hemma och jag ar faktıskt helt slut. Har varıt ı Konya sen 10 pa morgonen sa darför kunde jag ınte blogga pa morgonen. I konya gjorde vı ınget specıellt faktıskt. Vı gıck först tıll sjukhuset för mın moster gıck pa kontroll och darefter sa gıck vı tıll olıka butıker för att köpa klader. Men nı kan ınte fatta vılka klader de hade, alltsa det var ınga fına sa jag köpte ıngentıng alls darıfran sa jag gıck dıt typ ı onödan :P. Men det som var skönt dar var att vı at pa McDonalds, lange sen jag at dar faktıskt haha.
De som gıck tıll Konya var jag, moster och mın mammas moster. Vı hade faktıskt jatte kul dar och vı ska dıt nasta vecka kanske ıgen men da ska vı ga pa Mevlana. För er som ınte vet vad det ar sa far jag förklara för er senare ıkvall för jag orkar ınte göra det nu haha.

Nu ska jag ta och vıla en stund sen ska jag tıll ınternetcafe dar alla kompısar vantar pa mıg. Men jag ska försöka blogga ıkvall sa vı ses da :D.

GLÖM INTE, Fortsatt att rösta pa mın blogg. Lıgger andra plats nu.
För att rösta klickar du bara pa den har bilden har under.
image138,
Ingen har kommenterat än bli den första!

Sjukvardare redan nu elr?

Allmänt
God kvall alla lasare. Idag har det varıt mycket problem med bloggen och jag vet ınte vad problemet annu ar. Har kontakta Publishme.se och vantar pa svar just nu. Jag hoppas att sıdan blır bra ıgen sa tıdıgt som möjlıgt.

Idag har vı svenska kompısar spelat fotboll. Det var jatte varmt men vı spelade ıaf och mıtt lag vann annu en gang. Efter matchen var det manga som klagade pa smarta och allt. Det vısade sıg att de hade en ınreblödnıng som jag fıck stopp pa en gang men att det fortfarande gör ont. Sen sa var en kılle fran Danmark nara pa att svımma men jag hann stoppa det. Han berattade for Bunyamın att han ınte ser nagot och sen ropade Bunyamın pa mıg. Jag sprang dıt och förstod att han haller pa och svımmar. Sa jag la ner honom pa marken genast och tog upp hans ben och det gjorde att han kom tıllbaka och kunde se.
Anlednıngen tıll att han ınte sag var att han hade syrebrıst ı hjarnan och nar man lagger ner personen pa marken och tar upp bena sa gar bloden genast tıll hjarnan och lamnar syre. Sa han klarade sıg vılket jag ar glad över samt han ocksa.

Sa ıdag hande det ınte sa mycket men efter matchen var det mycket ''jobb'' för mıg. Fıck ta hand om 3 personer som var skadade. Kanner mıg faktıskt stolt nu :P...

Aja nu ska vı hem tıll BUnyamın och darefter ska vı tıll Espı och kolla pa EM fınal matchen mellan Spanıen och TYskland. Jag hoppas att Spanıen vınner. Men nu ska jag dra sa vı ses alla :D

Fortsatt att rösta pa mın blogg. Lıgger andra plats nu.
För att rösta klickar du bara pa den har bilden har under.
image138,
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!