Arlanda imon

Allmänt

 

God kväll! Det var en lugn dag på jobbet idag, började kl.7 och fick inte första patienten förrän kl.10. Men under tiden fick jag städa rummen och hjälpa till på kirurgen som hade lite mycket. Men strax efter kl.11 började det rullar in patienter. Annars var det kul på jobbet idag, jobbade med trevliga och roliga personal idag...som alltid! :)

Mor och son! :)
Efter jobbet kom jag hem och råkade somna på sängen, not good! Men blev väckt av F och drog ner till Sätra badet med hennes vänner. Var ganska mysigt och roligt. Sen så åt man jordgubbar, ni kan inte fatta hur mycket jordgubbar jag har käkat de senaste dagarna.


Just nu tittar jag på Big brother och direkt efter det blir det sängdags för mig för jag jobbar dag imorgon och efter jobbet ska jag åka till Arlanda för att träffa Fille och Lisa, ska bli kul! :)

 

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Lördag!

Allmänt
God morgon! Då var dags för ännu en kvällspass på jobbet. Det gick bra igår fastän det blev lite mycket och rörigt på kvällen, strax efter 19. Jag skulle ha slutat kl.21.30, som jag alltid gör när jag jobbar kväll, men så blev det inte igår. De saknade en personal som skulle jobba till kl.23 och då jobbar man som resurs, dvs att man hjälper den klinik som behöver mest hjälp. Jag valde då ta det passet och var kvar till kl.23, det gick hur bra som helst! :)

Varför ska det alltid vara så fint väder när jag jobbar? Speciellt när det är kvällspass jag har!! Ni kanske har också förståt att de dagarna jag är ledig så är det skit väder och tvärtom när jag jobbar då är det fint. Varför är det så just för mig gud? Jag vill också ha sol och värme!


Fittja

Imorgon blir det morgonpass och då hoppas jag verkligen att det här vädret håller sig kvar! Men men, nu ska jag fortsätta äta frukost och sedan åka iväg. Vi hörs, hoppas ni får en bra dag. Ta det lugnt där ute! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!

Nya jobbskor

Allmänt
God morgon! Nu får jag se till att kopiera hela texten i detta inlägg innan jag publicerar, så det inte händer som igår kväll att allt försvann när jag spara. Men men..

Hoppas ni har haft det bra de senaste dagarna för det har jag haft och inte nog med det har jag haft mycket att göra. Förr igår åkte jag till Ekerö efter jobbet och köpte nya sommardäck till min bil. Blev 3200kr fattigare, inte kul! Men dagen efter kom lönen och jävlar vad bra det kändes :). Så nu är de nya, dags att tona rutorna på bilen ;).


Mina gamla och slitna däck, böt och köpte nya däck på GusonDäck i Ekerö

Efter flera veckor åkte jag äntligen iväg till Solna och köpte ett par skor till jobbet. Man har hört många butiker som säljer vårdskor men just butiken ShoeMed fick jag höra mycket om så jag valde att åka dit. När jag kom dit var det en massa skor man kunde välja på. Jag testade många skor innan jag bestämde mig för vilka skor det skulle bli. Blev ett par mjuka vitskor för 600kr, som är ganska populärt inom vården. Men tyvärr kände jag på kvällen att jag måste nog åka tillbaka och byta till en större storlek för den var ganska liten :P. Så jag ringde och de bad mig komma nästa vecka när de får in större storlekar :).
600kr på ShoeMed :)

Den här helgen jobbar jag och även idag. Blir kvällspass idag, imorgon och på söndag blir det morgonpass. Så det är bara att fortsätta jobba och längta till nästa månad när jag ska åka till Paris i en vecka...det här känns bra!! Nu ska jag röra mig, äta frukost och sedan åka till jobbet. Vi hörs! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!