Blogg

Allmänt
Bloggen har inte viljat funka riktigt som den brukar idag så därför har jag inte kunnat blogga. Men nu är jag så trött att jag inte orkar sitta vid datorn. Så vi får ses imon istället. Go natt :)
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Scorett

Allmänt
Kommer ni ihåg när jag köpte ett par fred perry skor för ca två månader sedan??? Sen gick de ju sönder efter en månad och då gick jag ner till butiken, Scorett, där jag fick ett par nya. Men igår såg jag att dessa par hade också gått sönder. Så jag blev lite arg förstås och gick ner till butiken idag och sa att jag är här för andra gången och vill inte ha dessa skor. Så istället fick jag ett par andra skor, Fred perry också. Jag ville egentligen ha ett par björn borg skor men tyvärr fanns det inte i min storlek så jag fick ta dessa skor istället:
Så här såg de skor jag hade tidigare:


Skönt att jag fick i alla fall ett par nya skor :). Får nu hoppas på att dessa håller längre än mina tidigare.

Har annars inte gjort så mycket utan varit ute en stund och nu är jag hemma för att plugga lite. Efter det måste jag laga mat också. Tror jag ska laga ris med kycklingfilé och currysås. Men aja, vi får höras senare.

Ciaoo

Förresten, det är ju morsdag idag så grattis mamma :D
Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!

Grillparty

Allmänt
God morgon bloggen :). Det är så varmt det är ute just nu att jag dör här inne. På natten var det likadant, hade lite svårt att sova i början för det var varmt så jag var tvungen att sova med fönstret öppet istället och det var skönt.

Igår var jag på grillfest med klassen och det var som sagt hur kul som helst. Inte så ofta klassen är med varandra och har så här kul. Denna helg är alltså vår sista helg med varandra för nästa helg är det ju sommarlov och då är ingen kvar här i Sundsvall.
Jag tog tyvärr bara en bild igår men några från klassen tog en massa bilder. SÅ jag väntar bara på att de ska lägga upp på Facebook. Eller, ni från klassen som har bilderna, skicka till Ferhat-b89@hotmail.com :)


Kub

Idag har jag inte planerat att göra något speciellt förutom att bara försöka plugga. Kommer troligen gå ut och plugga eftersom att det är skönt väder. Men nu är det dags för mig att gå upp från datorn så vi får höras senare :D.
Ingen har kommenterat än bli den första!