GOTT NYTT ÅR!

Allmänt
Tjenare alla! Var ett tag sedan jag bloggade men har för tillfället inte tid eftersom jag har haft/har så mycket o göra. Har inte ens hunnit svara på kommentarerna. Därför kommer det inte bli några inlägg än, får väl börja skriva något om några dagar. Men nu ville jag bara önska er alla ett RIKTIGT Gott Nytt År. Det här året har varit ett helt okej år för mig, är iaf inte missnöjd med åren men jag hoppas, som man alltid gör, att detta år blir ett bättre och grymmare år. Kommer nog vara det i slutet i alla fall, då jag börjar närma examen :). Men men, hoppas ni får det trevligt med nära och kära ikväll/natt.

CIAOO, Vi hörs nästa år, 2011, :)

Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

Helgen som har gått..

Allmänt
Vilken helg det var! Haft otroligt mycket att göra och stressigt blev det förstås. Ska försöka berätta så kortfattat som möjligt :)

Fredag: Kommer inte ihåg haha.

Lördag: Jobbade som vanligt på dagen och senare på kvällen blev det bio. Sen hände det inte så mycket förutom at jag gick hem och sov.

Söndag: Jobbade hela dagen, från kl.7 till kl.20.30. Dagen började med att jag försov mig men som tur hade jag bilen så det var bara att ta på sig kläderna och köra. Kom ca halv timme sen så det var inte stor grej. Men det jobbiga var att jag inte alls var på humör den dagen. Väl vid middagen blev det bättre. När jag slutade åkte jag genast hem, duschade, tog på mig kostymen och drog till min kusins (fastersson Hakan) bröllop. Det var trevligt men tråkigt bara attjag missade så mycket. Ville ha ledigt från jobbet men fick inte det eftersom att det var en långpass jag hade. Men jag var på bröllopet i 3 timmar och under de tre timmarna blev det bara dans, kul var det!


Hakan, Yasemin & jag :)

Måndag: Jobbade idag också, från 7.30 till 14.00 vilket gick hyfsat bra fastän att jag var skit trött. Efter jobbet åkte jag hem och sov i nån timma. När jag vaknade var jag hungrig och det fanns inga färdig mat, eftersom mamma och de åkte till Tyskland idag och eftersom jag inte hade lust att laga mat drog jag, storebroshan och kusinen Erol till Heron City. Blev Tacobar där och därefter mötte vi upp Yasemins bror, Yasin, och bestämde oss för att bowla. Jag och Erol var i samma lag och vi krossade broshan och Yasin. Men det jag kan berätta är att jag själv krossade alla tre hehe. Försöker inte skryta men jag är bäst, så är det bara ;).


Nu blir det läggdags för mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att plugga. Har inte hunnit plugga något sedan jag kom till Stockholm och nu börjar jag känna mig stressad. Så imorgon börjar jag på allvar! :) Så vi hörs någongång i veckan, god natt!
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Önskar er en riktig God Jul

Allmänt
Goooood kväll!

Idag är det julafton, som många av er inte kan ha missat. Jag firar inte jul här hemma men har alltid velat uppleva det nån dag vilket jag fick göra det på jobbet idag. Blev jobb för min del mellan kl.12-21 och då hann jag vara med under hela ''firandet''. Blev mycket julmat, dans, julsång m.m. Det som fattades var ju bara julklappar hehe. Men det kanske kommer nästa år istället, när jag samtidigt tar examen typ :). Det var i alla fall kul och få uppleva julen! :)


Just nu sitter jag bara här och gör inte så mycket. Ska lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp imorgon tidigt och jobba, börjar kl.8 och slutar kl.13 kort men ändå jobbig dag hehe. Därefter blir det en snabb besök på Skhlm för att titta efter jeans. Har bara 3st med mig, glömde två stycken hemma men jag behöver ändå ett par nya. Så det är bl.a jeans jag ska kolla på. Blir tidigt kväll för mig imorgon med eftersom på söndag jobbar jag 12 timmar, kl.8-20.30 och därefter ska jag på min kusins bröllop. Det är vad som ska hända i helgen. Men nu orkar jag inte blogga mer, är helt slut. Vi hörs på måndag! Men jag önskar er alla en RIKTIG RIKTIG God Jul :D

Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!