Mötet

Allmänt
God kväll alla. Allt bra med er?


Några spelare från laget

Kom precis hem från spelarmötet och det gick jättebra på mötet. Vi snackade mycket om hur spelarna ska betee sig, hur vi ska göra för att komma på bättre placering på cuper o.s.v alltså top 3. Vi pratade alltså mycket om vad vi ska tänka på nu inför den nya säsongen. Vi har nu en turnering kvar innan det nya året 2009 och det är St cupen vilket vi siktar på guld förstås :D.
Kan passa på att berätta att jag vill tacka min farbror som körde mig till mötet. Dessutom så kom han tillbaka och tog hem mig, Fethi och Chrisitan. Tack farbror :).

En frågade hur jag mår nu och jag kan berätta att jag mår otroligt bra. Har inte några problem med näsan heller utan allt funkar helt okej hehe. Jag kan fortfarande inte andas från näsan men det beror på att jag har några plastbitar på näsväggarna och de ska tas bort nu på torsdag.

Nu börjar snygga och smärtan så jag ska ta och titta på det och äta lite pizza som farbror hämta till mig. Kan passa på att lägga upp en bild på mig. Så här ser man ut just nu, inga blåtiror kvar nästan :D.

Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!

Ses ikväll

Allmänt
Min farbror ringde nyss så vi ska åka snart. Så vi ses ikväll efter mötet. Är hemma runt kl.20.00 tror jag :D
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Kommunalt

Allmänt
God eftermiddag alla.

Sitter här lite stressad och vet inte om min farbror ska köra mig till mötet eller om jag måste åka själv kommunalt. Har ringt honom flera gånger men han svarar inte. Om han inte ringer inom en timme så åker jag själv för jag vill inte komma annars försent till mötet. Så idag ska jag alltså ut för första gången sedan operationen haha. Mötet börjar kl.17.30 och slutar runt kl.19.00 därefter kanske kommer min morbror och kör hem mig från mötet.

Jag satt och funderade idag på att göra en ny tävling. Den här tävlingen kommer vara helt annorlunda och jag tror ej att någon annan blogg har haft en sån här tävling. Det är alltså en Quiz tävling. Mer om det får ni veta ikväll tror jag. Så det blir altlså en helt annan tävling. Den tävlingen jag hade sist avslutades för länge sedan då det var jättefå personer som deltog haha. Ni kan inte ana hur många.

Fick för en stund sedan en bild av min kusin, Cemil. Det är en bild på mig när jag var inne på sjukhuset. Han tog kortet precis när jag hade kommit upp till avdelningen efter att jag hade vaknat från narkosen. Men på bilden ser ni själva hur slut jag var haha.


Aja, ska testa och ringa farbror igen så får vi se om han svarar. Vi ses snart igen.
Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!