Mötet

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll alla. Allt bra med er?


Några spelare från laget

Kom precis hem från spelarmötet och det gick jättebra på mötet. Vi snackade mycket om hur spelarna ska betee sig, hur vi ska göra för att komma på bättre placering på cuper o.s.v alltså top 3. Vi pratade alltså mycket om vad vi ska tänka på nu inför den nya säsongen. Vi har nu en turnering kvar innan det nya året 2009 och det är St cupen vilket vi siktar på guld förstås :D.
Kan passa på att berätta att jag vill tacka min farbror som körde mig till mötet. Dessutom så kom han tillbaka och tog hem mig, Fethi och Chrisitan. Tack farbror :).

En frågade hur jag mår nu och jag kan berätta att jag mår otroligt bra. Har inte några problem med näsan heller utan allt funkar helt okej hehe. Jag kan fortfarande inte andas från näsan men det beror på att jag har några plastbitar på näsväggarna och de ska tas bort nu på torsdag.

Nu börjar snygga och smärtan så jag ska ta och titta på det och äta lite pizza som farbror hämta till mig. Kan passa på att lägga upp en bild på mig. Så här ser man ut just nu, inga blåtiror kvar nästan :D.Ses ikväll

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Min farbror ringde nyss så vi ska åka snart. Så vi ses ikväll efter mötet. Är hemma runt kl.20.00 tror jag :D


Kommunalt

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God eftermiddag alla.

Sitter här lite stressad och vet inte om min farbror ska köra mig till mötet eller om jag måste åka själv kommunalt. Har ringt honom flera gånger men han svarar inte. Om han inte ringer inom en timme så åker jag själv för jag vill inte komma annars försent till mötet. Så idag ska jag alltså ut för första gången sedan operationen haha. Mötet börjar kl.17.30 och slutar runt kl.19.00 därefter kanske kommer min morbror och kör hem mig från mötet.

Jag satt och funderade idag på att göra en ny tävling. Den här tävlingen kommer vara helt annorlunda och jag tror ej att någon annan blogg har haft en sån här tävling. Det är alltså en Quiz tävling. Mer om det får ni veta ikväll tror jag. Så det blir altlså en helt annan tävling. Den tävlingen jag hade sist avslutades för länge sedan då det var jättefå personer som deltog haha. Ni kan inte ana hur många.

Fick för en stund sedan en bild av min kusin, Cemil. Det är en bild på mig när jag var inne på sjukhuset. Han tog kortet precis när jag hade kommit upp till avdelningen efter att jag hade vaknat från narkosen. Men på bilden ser ni själva hur slut jag var haha.


Aja, ska testa och ringa farbror igen så får vi se om han svarar. Vi ses snart igen.


God morgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon bloggen. Allt bra med er? Själv mår jag otrolig bra. Har aldrig sovit så här mycket och skönt sedan jag blev opererad faktiskt. Jag la mig igår runt kl.01.00 och trodde att jag skulle vakna runt kl.06.00 för de här närmaste dagarna har jag sovit i typ bara 4 timmar varje dag. Så idag sovj ag alltså i 8 timmar, vilket är bra :D.
Igår fick jag skölja näsan med nasaline flera gånger då det slutade aldrig blöda, alltså blod från operationen. Dessutom så var det lite jobbigt och sova i början för så fort jag la ner huvudet så hostade jag och gammalt blod kom upp så jag fick alltid gå till toaletten för att spotta ut. Men idag kommer det troligen inte vara så för jag ska skölja flera gånger idag.

Idag har laget, som jag är sjukvårdare för, spelarmöte där vi tränare ska prata om hur säsongen har varit och vad vi ska nu göra inför nästa säsong. Tyvärr missar jag mötet pga näsan för jag får inte vara ute så mycket.
Ifall min morbror eller farbror kör mig dit så åker jag förstås för jag vill verkligen inte missa det här, det är ganska viktigt nu när spelarna har blivit äldre. Men som sagt, får se hur det blir, får först ringa morbror och se om han kan :D. Mamma vill inte att jag ska gå men jag vill det för det är viktigt att näsan får lite ''friskluft'' också och jag ska inte bara vara inne väl? Men jag förstår henne.


Lagbild, jag står i mitten haha

Juste, jag glömde berätta det här. Det är så att bloggens team på Facebook har nu 130 medlemmar, grymt va? :D. Är du fortfarande inte medlem i teamet, klicka då på bilden här nedanför:
Dagens låt

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
En otrolig bra låt faktiskt så denna får bli dagens låt.

Tupac - Ghetto Gospel


Nasaline

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Har ni märkt att mina kinder har också svullnat upp? Haha, ser så j*vla rolig ut, det är som om att jag har gått upp i kilo. Men i alla fall, jag har sovit ganska mycket sedan jag kom från sjukhuset. Varje gång jag vaknar så känns det som om att jag har slem och när jag hostar upp det så är det nämligen blod, gammal blod. Det känns och smakar så j*vla äckligt. Alltså det är typ slem tillsammans med blod som är helt svart vilket betyder att det är alltså gammal blod. Så nu måste jag upp och skölja min näsa med Nasaline. Så här ser den ut:Svar på din fråga Malin. Jag har haft på mig samma tröja eftersom att jag inte har vågat ta av mig pga näsan. Men nu när näsan mår bra så har jag kunnat byta tröja


Tamponader

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tamponader hette det och inget ''bomull''-grej som jag kallade det för haha. Men i alla fall, jag kom hem för nån timma sen från sjukhuset efter att jag tog bort tamponaderna jag hade i näsan. Anledningen till att jag inte bloggade tidigare var för att jag hade ont och inte orkade utan jag gick och la mig. Det gjorde alltså ont när de drog bort tamponaderna, j*vligt ont. Fick sitta där på sjukhuset i typ 10min för det slutade aldrig blöda. Det var alltså fyra stycken tamponader i min näsa, två på varje.
Men nu mår jag bra och näsan också. Kommer från och med idag börja skölja näsan med en nässköljare som innehåller koksalt. Så jag hoppas bara att det inte svider om jag använder den nu men vi får se :D. Så här ser jag ut nu utan tamponaderna:Se hur trött jag ser ut också haha. Nu var det värsta över i alla fall. Det som återstår bara är plastbitarna som sitter fast i näsväggarna. Jag vet inte än när de ska tas bort men det gör iaf inte ont när de tar bort det.

Nu ska jag ta och äta piggelin, för det är bra om man äter det när man har ont och blöder i näsan.


Dags

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu är det dags och åka iväg till sjukhuset för att ta bort bomullet och bandaget. Jag skriver mer när jag har kommit hem från sjukhuset och lägger dessutom bild också :D.


Bomullen i näsan

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Gäster gick hem för en stund sedan så jag fick äntligen ligga i lugn och ro på soffan och titta på TV. Så nu sitter man här och har precis tittat på idol. Idag var det Johan som fick åka hem vilket jag tyckte var rätt. Hans fjortisfans hade ju många gånger hotat andra deltagare men i alla fall, det är inte om det vi ska prata om nu haha.
Imorgon ska jag som sagt äntligen åka till sjukhuset där de ska ta bort både bandaget och bomullet som jag har i näsan. Ska bli äntligen skönt och andas från näsan efter flera år. Så det jag mest är nervös för nu är om det gör ont när de ska dra bort bomullet. Ifall det gör de så får de ge mig smärtstillandemedel haha.

Så här ser jag ut utan bandaget.


Ni kanske undrar nu vad det är för trådar jag har från näsan till kinden. Det är nämligen den man drar i för att få ut bomullet från näsan, så kan ni tänka er :P. De borde väl göra ont då? :P. Som ni ser också så har blåmärket runt ögonen blivit lite bättre eller hur? Igår var det ju mörkt som fan men nu har det blivit ganska ljus. Kan berätta också att det kliar mycket under ''gipset'' och det innebär ju att det håller på och läker :D. Aja, imorgon får ni se hur ajg ser ut efter att jag har varit hos läkaren.


Gäster

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Har inte haft tid och blogga pga att vi hade många gäster idag. Det är fortfarande gäster här och snart kommer fler. Ibland brukar det vara roligt att få gäster men vid såna här situationer som jag är i nu så känns det inte lika roligt. Man vill typ vara hemma och vila bara utan att nån stör men tyvärr blir det inte så för min del :).
Imorgon ska jag äntligen ta bort bomullet från näsan och de ska suga rent näsan så vi får se om jag kan äntligen andas igen.
Så idag har jag alltså inte gjort något speciellt förutom att bara ha suttit med gästerna.

Nu måste jag skriva ett mail och sedan sitta med gästerna.


XBOX live

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Länge sen jag gjorde en magictrick så nu har jag bestämt mig att göra en så fort jag har blivit frisk. Sist jag gjorde en var det ju för snart två månader sedan så nu är det dags för en helt ny :D. Under tiden jag blir frisk kan jag ju träna på att göra tricket hehe. Är det något speciellt trick ni vill se alltså om det ska ha med mynt, kort, papper eller något att göra?

Teamet jag skapade på Facebook för en månad sedan ökade under dessa dagar med över 50 medlemmar vilket är helt otroligt. Det är ett team om min blogg, alltså att de som läser min blogg eller har läst kan bli medlem. De som aldrig har hört om min blogg heller kan ju förstås också bli medlemmar haha. Men i alla fall, sist jag skrev om teamet här på bloggen så var det 72 medlemmar men nu är det 123 medlemmar. Nu siktar vi mot 200 medlemmar, så be era vänner att börja läsa bloggen samt bli medlem i teamet :). Är du inte medlem i teamet än klicka då bara på bilden här nedanför:Nu ska jag spela XBOX 360 live, kan samtidigt berätta att jag mår fortfarande bra och tog precis mina mediciner :D. Vi ses senare på dagen ;)


Uppsvullen

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon. Igår kväll kunde jag inte blogga eftersom att jag somnade på soffan och när jag vaknade orkade jag inte blogga utan bara stängde datan.

Idag sov jag inte så mycket, bara 4 timmar. Vaknade alltså kl.04.15 och har varit vaken sedan dess. Idag mår jag fortfarande bra men att högra ögat har svullnat lite mer och svider lite när jag får tårar. Det är bara det som är problemet men annars mår jag helt okej.
Imorgon ska jag åka till Karolinska sjukhuset i Solna där de ska ta bort bomullet i näsan samt bandage. Det känns fortfarande som om att det blöder i näsan för man känner hur det rinner ner och hur bomullet suger upp blodet. Men vi får som sagt se imorgon om jag blöder eller inte. Jag hoppas bara att det inte ska göra ont när de tar ut bomullet ur näsan.

Ni ser själva på denna bild hur min högra öga är uppsvullen:Operationen

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll alla glada läsare.

Sitter här och mår faktiskt bra, ingen smärta än och kommer troligen inte komma något heller eller jo det svider bara lite runt om ögonen. Jag trodde att bandaget och det som finns i näsan skulle tas bort idag men så var det inte. Min sjuksöterska sa att den kommer tas bort på lördag kl.09 så tills det får jag andas från munnen som jag brukade alltid göra.
Detta var alltså en stor operation, läkaren berättade att han hade tagit bort näsmusslorna, fixade till bihålorna och sedan gjorde de näsan rakt. Han kom in idag till mitt rum och sa ''Det ser ju jättebra ut'' så det verkar som att han förväntade inte säg att det skulle se så här bra ut..
Jag har märkt att svullnat upp lite till runt ögonen vilket inte gör ont än. Det rinner mycket tårar vilket gör att det svider lite under ögonen. Igår var det värre faktiskt, jag fick blod-''tårar'' men då gjorde det inte ont. Dessutom kräkte jag blod ut men det var inget farlig grej för det blod som fanns i magen var från operationen.

Men aja som sagt, idag mår jag bra och det har jag gjort sedan jag vaknade igår efter narkosen. Var trög hela dagen igår efter narkosen, var otrolig trött och senare på natten kunde jag inte sova. Var vaken framtill på morgonen.

Vi fick lite gäster under dagen också som kom hit för mig och dessutom fick jag många samtal och sms samt kommentarer och mail. Så tack alla som skrev och ringde.

Nu ska jag ta och äta piggelin och kan samtidigt lägga upp en bild på mig, så här ser jag precis ut nu:

Hemma

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Kom hem nyss och operationen gick jättebra, har inte nån smärta men har fått lite blåmärke under ögat o.s.v. Jag bloggar mer ikväll men så här ser jag ut just nu:


Vi ses senare ikväll, ska gå och vila nu.


Operation idag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon alla glada läsare. Hur är det med er idag? Själv är det otroligt bra här men bara nervös :D.

Idag är det onsdag den 26 november 2008 och ni fattar säkert vad det gäller för mig idag. Ska nämligen bli opererad i näsan, som jag har tjatat om i en hel vecka haha. För er som inte vet varför jag ska opereras så är det för min näsa är sne samt täppt vilket gör eller har gjort att jag inte kunnat andas bra från näsan ordentlig. Det visade sig att näsmusslorna var infekterade och blivit förstorad. Så det som ska hände på operationsbordet är att de ska först och främst ta bort näsmusslorna därefter ska de göra näsan rak. Så det är inte en enkel operation utan det blir troligen en svår och lång. Jag kommer dessutom vara kvar i sjukhuset till imorgon ifall det inte händer något men när jag är hemma imorgon är svårt att svara på. Men troligen efter kl.15.

Så detta blir alltså min sista inlägg innan operationen. Nästa gång jag kommer blogga är kanske redan imorgon efter att jag har blivit utskriven. Kommer ta bilder också som jag kommer lägga upp, jag hoppas bara att jag inte skrämmer er haha :D.


Klicka på bilden för att nominera min blogg :)
Klicka HÄR om du vill läsa mer om BLOGG SM som jag har skrivit här på bloggen

Nu när jag är borta så missar jag Rix FM's BLOGG SM. De nominerar nämligen 4 bloggar varje dag så eftersom att jag inte kommer ha tillgång till dator så får ni titta in på den HÄR SIDAN, där klickar ni på ''Rösta på bidrag'' för att se om jag är nominerad. Om jag är det så är det bara att rösta på tills nästa dag för varje dag visar de upp nya och på fredag är det final. Har du inte nominerat mig än så NOMINERA MIG HÄR DÅ. För att jag ska bli nominerad måste du fylla på några grejer så titta in på sidan, det räcker inte med att du bara klickar på länken :D.

Aja alla läsare, nu måste jag avsluta denna inlägg och behöver göra mig i ordning. Så vi ses som sagt imorgon när jag har blivit utskriven. Kan hända att jag blir kvar en dag till ifall det händer något men blir det så då ber jag någon blogga åt mig och skriver det så ni vet om det.Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0