Operation!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Ja, jag skulle ha bloggat igår kväll men nu blev det inte så tyvärr. Var ganska trött och satt inte vid datorn helt enkelt!
 
Dagarna har rullat på som vanligt på jobbet och jag har precis fått veta att jag ska inskolas på infektionsakuten nu i mars. Ska blir sjukt kul! Sen har jag även planen att bli inskolad på kirurgen innan sommaren eller det är chefen som vill att jag ska bli inskolad där. Förhoppningsvis är jag inskolad på alla kliniker till nyår. Då är det bara larminskolningen kvar :).
 
Ni som har följt min blogg i flera år vet om att jag har opererat näsan två gånger. Har berättat några gånger om att jag har fortfarande problem med näsan, bl.a att jag har jobbigt att andas via näsan och det är täppt jämt. Så jag träffade min läkare förra veckan och vi kom fram att det blir ytterliggare operation. Är ganska nervös men det ska nog gå bra...förhoppningvis riktigt bra!
 
I helgen jobbar jag, kväll och dagpass. Nu när det är löning så lär det kommer fler patienter till akuten. Då har ju alla pengar för att kunna söka akut. SÅ med andra ord tror jag inte det blir en lugn helg, snarare tvärtom. Men vi får se! ;)
 
Nu blir det att bara sitta vid datorn och inte göra så mycke. Så jag önskar er alla en riktigt trevlig fredag och även helg. På återseende! :)
 
 


Skriver ikväll!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tänkte bara informera att jag kommer blogga ett inlägg lite senare på kvällen efter jobbet. Hörs då! :)


Har INTE slutat...

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
 
Som sagt, jag har INTE slutat blogga helt och hållet utan tagit bara en paus. Kommer såklart skriva om det händer något speciellt eller vill skriva något särskilt. Så som sagt, mig blir ni inte av med än ;)


För exakt ett år sedan...

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
var det en dag jag aldrig kommer glöma. Det var nämligen den dagen jag då tog min sjuksköterskeexamen i Sundsvall. Jag kan inte fatta än att det har gått ett HELT år, sjukt! I februari har jag då jobbat på akuten i ett år och jag är grymt nöjd över mitt jobb. Jag vet att jag inte har valt fel yrke för inte kan man väl älska sitt jobb så mycket som jag gör? Hm, vet inte!
 
Klassen på examendagen! :)
 

Fille och jag på examendagen! :)

Jag har jobbat i 3 nätter nu och inatt blir det min 4:e. Hittills har det gått bra och jag tycker det är kul att jobba natt, det är nattpersonalen som gör att man tycker om att jobba natt. Så jag tror att jag kommer framöver försöka jobba så många nätter som möjligt. Men för många nätter är inte roligt heller, för hela dagen går åt att sova. Så det är ju inte så jätteroligt att vakna runt 16, äta "frukost" sedan strax innan jobbet försöka äta middag och sedan börja jobba, kl.21 till kl.7.15. Än så länge funkar det ;)

Jag har valt att ta paus från bloggen från och med idag då jag inte har så mycket tid att blogga eller lust. Vi får se när jag kommer tillbaka för att skriva inlägg, bäst är ju att ni kan följa mig via BlogLovin. Via det kommer ni få ett mail på e-posten när jag har skrivit ett inlägg eller följa mig på Instagram (heter FerhatRobin).
Så än så länge tackar jag för mig och det var kul att ni hundratalsläsare har följt med mig min resa genom utbildningen. Men en sak som är säkert är att jag kommer komma tillbaka nån dag för att fortsätta blogga. Vi kommer ju överens att jag ska försöka blogga tills jag blir ambulanssjuksköterska eller narkossköterska ;).

TACK ALLA! Vi hörs väl snart igen!!!! :)


Natt vecka kommer!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Är ledig denna helg och sen kör jag min första natt på jobbet. Hela den här veckan kommer jag bara jobba natt och jag ser framemot det. Är ganska nervös men jag hoppas att det går bra. Jag tror att jag kommer jobba natt på neurologen just för att det är där jag har jobbat längst på. Men jag tror att jag kommer även vara på medicin.
Efter natt veckan kör jag på som vanligt igen att jobba dag och kvällspass. Jag har schemalagt mig två veckor natt på nästa schemaperiod som börjar i februari och sträcker sig fram till april :)
 
 
 
Fått många frågor om jag vet vilka personerna i rånet är, då det går rykten om att personerna är från Fittja. Svar på er fråga, ja, jag känner bara han som blev skjuten. Det har även stått på några hemsidor om att han har dött och NEJ, han lever fortfarande men är i koma. Må gud vara med dig H! 
 
Nästa vecka börjar vi köra en ny tävling från vårdväskan, den här gången gäller det STÖDSTRUMPOR. Mer om det tar vi i början av veckan :) 


Jobb!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon! Hur står det till med er? Själv mår jag bra och gör mig i ordning för kvällpass på jobbet. Ganska skönt att åka till jobbet nu när det börjat snöa. För då vet man att alla andra kommer vara hemma och ingen kommer orka gå ut just pga kylan och snön.

Jag hade en bra nyår, fick fira in det nya året tillsammans med Maria och Peter som var på besök i Stockholm. VI hade det faktiskt sjuktkul ihop. Det brukar vi iofs alltid ha. Så strax efter 1 var jag tvungen att åka hem för att jag skulle jobba tidigt dagen efter. Kan säga att jag var rätt trött på morgonen men efter nån timma så vaknade man till. Nästa gång vet jag hur jag ska planera. Skulle bjuda på några bilder men hinner inte lägga upp de, så vi får ta det en annan gång.

Fått hittills bra respons ang. designen men som jag skrev så är det fortfarande små saker kvar att göra. Men det blir ju bara bättre o bättre med tiden. Nu ska jag göra klart mig och sedan röra mig på jobbet. Vi hörs och jag hoppas att ni får en bra dag! :)

Nästa vecka ska jag börja jobba natt :o....


Äntligen, designen är här!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Ja, nu var det äntligen DAGS att publicera designen, som Nicklas (nicklasnor@gmail.com), fixade till mig. Jag är faktiskt sjukt nöjd med designen men det finns förstås små fel här och där som kommer under tiden fixas. Så om ni ser att något är konstigt så är det bara att kommentera eller så väntar ni en dag och se om jag har gjort något åt det. Om inte, kontakta mig :). 
Ni som inte kan se den nya designen, klicka på uppdateringsknappen eller så klickar ni bara på F5 när ni är inne på bloggen. Då uppdateras bloggen och ni borde se den nya designen.

Jag hoppas att ni också är nöjda med designen och nu kommer jag ha detta ett tag. Stort tack till Nicklas som hjälpte mig och även ni läsare som haft en sååååå lång tålamod. Många av er har tjatat om den nya designen jag pratade om för några månader sedan. Så nu är den äntligen här. Bra start på det nya året!! ;)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0