Tyvärr!!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tja bloggen! Idag är det dagen jag skulle börja blogga och vilket jag gjorde också. Men nu efter ett tag har jag tänkt om jag verkligen orkar fortsätta blogga och jag har kommit fram att jag inte har orken, lusten samt tid för att blogga. Nu börjar skolan och det blir två månaders praktik, samtidigt håller jag på med körkortet så därför kommer jag nästan aldrig ha tid för att blogga.

Så det jag vill säga nu är att det blir inga fler inlägg och jag slutar blogga. Vill ni mig något är det ju bara maila på Ferhat-b89@hotmail.com eller så kan ni adda mig på Facebook och följa mitt liv ;). Heter Ferhat Robin Baysal så som sagt, det var tråkigt men tyvärr. Ni får ha det bra nu så hörs vi!!


Tillbaka!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu är jag tillbaka efter att ha haft bloggpaus i nästan 3 månader men nu tänker jag inte skriva ett riktigt inlägg utan det får vi ta imorgon. God natt, vi hörs när vi hörs :DFerhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0