Match

Allmänt
God kväll bloggen. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men det var för att jag aldrig var hemma idag.
Dagen började ganska segt eftersom att jag inte hade lust att göra någonting alls. Hade tänkt bara vara hemma och inte gå till stan alls. Efter frukosten gick jag hem till mormor och där somnade jag i ett par timmar. När jag vaknade var kl.15 (turkisktid) och jag kände mig piggare så därför gick jag mot stan för att möta upp andra. Inne stan hände det som sagt inget speciellt, bara internetcafét.

Senare vid kl.18 gick alla till en bröllop medan jag och Bedran, som kom hem idag från Istanbul, gick till Geylani och åt mat. När vi åt klar gick jag hem och han gick hem för att byta om eftersom att han skulle vara med och spela fotboll senare på kvällen. Så jag försökte då blogga men då funkade inte internet. Efter en stund kom Bedran med bilen och vi åkte runt i byn.

Vid kl.22 var det dags för match. Jag var inte med eftersom att jag inte hade med mig skor men mina andra kompisar från Sverige var med. Vi mötte danskarna och det gick inte så bra för oss. Vi förlorade nämligen med 10-3 men nästa gång ska jag vara med och då ska vi vinna de ;).

Sen har jag ett par video också att visa er men eftersom att internet är lite trög just nu så funkar det inte. Men imorgon ska jag försöka ladda upp på youtube och sedan lägga upp det här på bloggen =).

Nää, nu ska jag sitta en stund med morsan och sedan sova. Men vi hörs imorgon som vanligt efter att jag har vaknat. God natt =)
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Paraki haye?

Allmänt
God morgon alla läsare. Första gången jag vaknar så här tidigt i Turkiet. Men det var kanske för att jag la mig tidigt igår då jag var jättetrött.

Idag är det tisdag den 30 juni och jag åker om 16 dagar och broshans bröllop är om 12 dagar. Jag vet att broshans bröllop kommer bli stort så därför kan jag inte sluta längta till det. Ska dessutom gå till en affär idag och köpa några fyrverkerier till bröllopet. Ska bli en cool bröllop haha =). Jag kommer som vanligt inte glömma er, kommer ta en massa bilder och sedan lägga upp på bloggen. För det första så finns det några släktingar i Sverige som läser bloggen och vill ha bilderna på bröllopet :).

Annars har jag inte planerat vad som ska hända idag riktigt. Har funderat på att sola nu en stund och sedan bara vara hemma hela dan. För jag känner mig fortfarande trött och orkar inte göra något :S. Men vi får se hur jag mår efter frukosten =).

Igår ville Foo att jag skulle ta en bild på en liten fattig kille som förra året kom jämt till oss och ba ''Paraki haye??'' alltså ''har du pengar?''. Man gav honom då hela tiden och nu i år gör han samma sak. Det låter roligt när han säger det men jobbigt om man inte ger honom pengar. Han är dessutom bara 10år. Men men, här får du bild på honom Foo:


Nu blir det frukost för mig, vi hörs ikväll.
Läs 10 kommentarer eller kommentera du också!

Saknaden...

Allmänt
I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.
Ingen har kommenterat än bli den första!