Tyvärr, hinner inte så mycket pga praktiken

Allmänt
Förlåt, men jag kan bara säga att jag inte kommer kunna skriva något i blogget under denna veckan. Varför inte är pga praktiken, för jag slutar sent och när jag är hemma är jag trött så orkar inte skriva. Men den här veckan är det sista veckan på praktiken, så nästa vecka är det skola igen och då hoppas jag att jag orkar skriva så som förr :).

Men ja kan lova er att jag inte kommer lägga ner blogget, så kanske jag kan ha tid under denna vecka och skriva något.

Men så ni vet ;)

// Ferhat.B
Ingen har kommenterat än bli den första!

Stan idag

Allmänt
Tjaba tjena hallo alla hahah

Igår, fredag, hade jag praktik som vanligt, det gick jätte bra. Jag gjorde faktiskt ingenting igår så jag satt bara nästan och läste tidning samt kolla på ''Våra bästa år'' :). Shit, filmen blir bara bättre och bättre.

Idag var jag i stan med Cemil, Stefanie (cemil's tjej), Kristin (kompis till Stefanie) och sen min lille kusin Fethi. Vi gick först till McDonalds eftersom att C, S och K var hungriga så de gick och åt medans jag drack en cola med Fethi. Därefter gick vi till Zarah för att träffa Steffis syrra och hon var jätte trevlig jag lovar :).
Vi gick runt i ca 2 timmar och sedan var jag tvungen att gå iväg för Fethi hade träning så jag åkte dit.

Det var typ det jag gjrode idag. Orkar faktiskt inte skriva mycket för jag är så himla trött. Så ska dra och jag skriver istället imorgon.

// Ferhat.B
Ingen har kommenterat än bli den första!

Åt chinesisk mat

Allmänt
Halloj allaaaaaaaaaa

Nu har jag äntligen tid för att skriva till er. Hann nämligen aldrig när jag kom hem från praktiken. Kom hem runt 16.30, åt mat sedan vilade jag en stund och därefter åkte jag in till stan för jag hade möte med några tränare. Så det gick ju bra, och vi satt i en Chinesisk restaurang och så bjöd tränarna mig på mat. Jag valde Vårrulle vilket jag tycket var jätte gott, de hade jätte goda mat lovar er.
Jag rekomenderar till er, Restaurangen heter HO's och ligger i Hornstull. Gatan heter Hornsgatan 151 :).
På praktiken fick jag idag städa och moppa, haha och det gick bra. Eftersom att min morfar kom igår la jag mig sent igår och vaknade tidigt idag. Så på praktiken så somnade jag på soffan för jag var så himla trött, haha skämdes så mycket. Men handledaren blev inte sur för hon förstod mig :P, de hoppas jag att hon gjorde haha.

Imorgon har jag tänkt gå på bio, får se ens om jag pallar haha. Vet inte ens vilken film men vi får se. Har iaf tänkt åka med min kusin, samt kanske med Cemil och Steffie (hans flickvän).
Men nu orkar jag inget, måste sova tidigt för jag ska vakna 06.00 imorgon.

Ses imorgon :D

// Ferhat.B
Ingen har kommenterat än bli den första!