Bild på Mirhan

Allmänt
Of, hatar att bli sjuk och jag hoppas på att inte bli det. Det värsta jag vet är just förkylning. Har ju redan problem med näsan, ska bli opererad under hösten, och när jag blir förkyld blir min näsa mer känslig vilket är så jobbigt på nätterna. Men som sagt, jag är lite förkyld nu men hoppas att det bara inte blir värre.

Var ute en stund med Halil, Halils pappa, Mahsum och min farbror Nihat. Jag gillar att var med Halils pappa för han är faktiskt en rolig person. Med honom har man aldrig tråkig jag lovar er. Kommer ihåg när jag åkte med de till Skara sommarland, fan vad vi hade roligt på kvällarna. Vi sov aldrig utan vi bara garvade åt Halils pappa för han är så ROLIG hahaha. Så vi var ute nyss och ja, chillade bara och det var skönt väder faktiskt. Det blåste också lite.
Tog en bild på min farbror och de. Vi hade också min lilla kusin MIRHAN vid oss, fan vad söt han är. Tog några bilder och här får ni se honom hur han ser ut nu.

VIKTIGT! För att få bilden bli större så klickar ni bara på bilden.

Halils pappa Gundus, Halil, Mirhan och farbror Nihat.
Så där fick ni äntligen en bild på MIRHAN. Visst har han blivit både stor och söt? :D Masallah. Aja ska spela lite spel men vi ses väl senare på kvällen. Ha det så bra än så länge alla :d.
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Mår inte bra

Allmänt
Mår fortfarande dåligt och pga det har jag inte bara orkat blogga. Har varit bara hemma idag och vilat men har gått ut också en stund för att ta lite friskluft. Så annars har jag som sagt varit bara hemma och vilat. Om jag mår fortfarande så här dåligt att ha ont i huvudet samt lite förkylning så kommer jag inte gå till träningen imorgon heller. Men jag hoppas på att bli bra till dess.

Mina kusiner kom tyvärr inte idag utan de kommer imorgon istället. De tyckte att det var inte bra om de kom idag eftersom mamma jobbar o.s.v så de kommer som sagt imorgon och kommer vara hos oss under helgen. Har inte sett de på nästan ett år fastän att de bor bara i Göteborg :P. Men men, sånt är livet.

Aja nu ska jag gå ut och ta en friskluft igen. Ska dricka lite te ute också så jag håller mig lite varm. Håller ju på bli förkyld så ska försöka stoppa förkylningen med hjälp av te. Det är faktiskt bra att dricka te när man håller på eller är förkyld.

Vad har ni gjort idag?

Men vi ses nu. Bloggar senare på kvällen. Ses då

Fortsätt att rösta.
För att rösta klickar du på denna bild här nedan.
image138
Ingen har kommenterat än bli den första!

Torsdag 31/7

Allmänt
God morgon!

Idag är det torsdag och jag mår faktiskt inte så bra idag. Har fortfarande lite ont i huvudet. Senare idag kommer mina kusiner från Göteborg till oss och de kommer sova över oss. Så idag kommer jag vara hemma pga huvudvärken och kusinerna. Jag kommer alltså då inte gå på träningen idag så jag får ringa Raul eller Dennis sen och berätta att jag inte kommer.

Är fortfarande trött, ville sova lite till men det gick inte. Det är alltid så med mig, vaknar jag en gång så kan jag inte sova igen :P. Har varit så sen jag var lite.

Men men, jag vet inte vad mer jag ska skriva just nu så vi ses senare. Ska äta också så ha det bra alla.

Fortsätt att rösta.
För att rösta klickar du på denna bild här nedan.
image138
Ingen har kommenterat än bli den första!