Träning

Allmänt
Kom hem för ca en timme sedan och försökt blogga men blogg.se ville inte funka. Så därför blev det lite sent inlägg.

Men jag var och tränade med Eric på Friskis och Svettis. Träningen gick jättebra. Har hittills inte så ont i kroppen men det kanske beror på att jag tränar ju annars hemma alltså situps och armhävningar. Men i alla fall, jag tränade armar, bröst och ben. Inte nog med det så köpte jag ett gymkort så nu blir det träning typ varje dag med Eric :). Kortet har jag inte fått än men det får jag troligen imon och det kosta 590kr.
Tog bara två bilder från träningen så här får ni de:
Jag och Eric :)

Så imorgon blir det träning igen med Eric. Den här gången ska jag köra lite hårdare ;). Måste dessutom börja träna rygg också.

Nu ska jag sitta framför TV och titta på Barcelonas match. De möter Sporting ikväll och det är deras första liga match. Inte nog med det är det Zlatans första liga match också, så det ska bli kul och se. Hittills har Zlatan inte gjort några mål för Barcelona. Men frågan är nu:

Kommer Zlatan Ibrahimovic göra sitt första mål, i Barca tröja, idag??
Kommentera
Läs 30 kommentarer eller kommentera du också!

Näsa

Allmänt
Berättade jag för er idag att vänstra sidan av min näsa har svullnat upp?? Nää, det tror jag inte att jag har gjort. Men i alla fall, det är nämligen så att jag hade ju opererat min näsa för ca 7 månader sedan. Sen dess har jag inte haft problem med näsan men det har gjort ont lite då och då.
Häromdan så såg jag att min näsa har svullnat upp men jag trodde inte att det var något särkilt men nu har det blivit värre känns det som. Inte nog med det så känns det som om att det finns nåt litet grej i näsan som är hårt och det gör ont när jag rör den. Så jag vet inte om det är nåt sorts skruv från operationen eller om det kan vara finne haha.
Så här ser det ut iaf just nu:

Ser ni?

Jag har i alla fall bestämt mig att vänta i ca en vecka till och se hur det ser ut då. Om det har blivit värre så får jag söka upp läkare annars så skippar jag det och får berätta det för läkaren när jag träffar honom :).

Eric smsade nyss så jag ska till gymmet och träna. Men vi hörs senare ikväll, jag bloggar när jag har kommit hem. Ha det så bra alla.
Läs 37 kommentarer eller kommentera du också!

Wayne's Coffeé

Allmänt
God eftermiddag alla läsare. Gick det bra i skolan eller jobbet? För mig gick det ju galant. Jag hade alltså inga lektioner men jag och Louise behövde gå ner för att fixa klart en grej på projektet så den fixade vi klart på bara 20min. När vi var klara satt vi i skolan med några klasskamrater och bara chillade en stund.
Kan berätta att det var otrolig många nya elever och det är ju de som ska börja i ettan. Louise kallar de för ''småttingar'' haha.

I alla fall, efter det gick jag och Louise till en loppis eftersom hon ville titta vad som fanns där. Louise ville köpa rivjärn men det som fanns där såg så äckliga ut så vi skippade det och gick mot stan istället. Där fikade vi på Wayne's Coffeé. Det fick bli äppelpaj och cola, shit gott. Väl där satt vi en stund och snacka bara som vanligt. Senare gick vi in mot stan och tittade på skor för jag behöver ett par men jag köpte inga än. Men Louise köpte 4 st nya tallrikar i rosa färg, de va fina :P.

Det var otroligt fint väder idag, varmt och skönt


Loppis och Louise's skugga


Tallrikana Louise köpte


Fan vad gott det var med äppelpaj

Så efter att vi hade fikat och gått runt i stan gick vi hemåt. Jag gick hem och la mig genast på sängen för jag kände mig lite trött samt att jag sov bara 4timmar i natt. Så när jag la mig somnade jag genast och vaknade precis. Jag sov alltså i några timmar och det va skönt. Nu ska jag se vad jag ska äta till middagen, får kanske bli potatisbullar :). Men vi hörs senare.

Glöm inte att följa bloggen via bloglovin:

bloglovin
Läs 39 kommentarer eller kommentera du också!