Happy Halloween

Allmänt


Hinner inte blogga så jag ville bara önska er alla en trevlig Halloween kväll.
Vi hörs antingen ikväll, när jag har kommit hem, eller imorgon :)
Läs 22 kommentarer eller kommentera du också!

Grattis!

Allmänt
God morgon, hur mår ni idag? Själv mår jag bra men är bara lite stressad.

Igår kväll åkte jag till Fridhemsplan för att träffa mina gamla arbetskamrat på McDonalds men när jag väl kom dit så var det inga jag kände förutom Nawal. Men det var ändå kul och träffa henne eftersom det var ett tag sedan. Väl på rasten satt vi och snackade om allt möjligt.
Runt kl.02 åkte jag därifrån och var hemma runt kl.02.30. Sen satt jag vid datorn hela natten till kl.04.30 och gjorde inte särskilt. Var som sagt pigg hela natten pga att jag sov så mycket på dagen.

Idag åker jag tillbaka till Sundsvall och det känns jätteskönt. Jag tar tåget kl.18.30 och är inte framme förrän kl.22. Jag ville ta en tidigare tåg, runt kl.16, men det fanns inga sista minut-biljetter kvar.

Juste, idag är det ju 31 oktober och nån fyller år. Kan ni gissa vem?? Kanske lite svårt men det är nämligen Filip som fyller 21år idag. Grattis!! Skulle ha åkt upp till Luleå och fira hans födelsedag om jag inte hade åkt hit till Stockholm. Men vi får istället fira det nästa helg i Sundsvall :).


Fille

Jag har under några dagar inte svarat på dagens fråga men det ska jag försöka hinna med idag innan jag åker till Sundsvall. Sen kan jag samtidigt berätta att det inte är säkert att jag bloggar ikväll när jag kommer hem. För är det så att alla går ut till kårhuset ikväll så kanske jag följer med. Det är ju halloweenfest där. Så då kommer jag aldrig hinna, men vi får se som sagt hur det blir. Bloggar jag inte innan 23 innebär det att jag kommer blogga imorgon.

Ska nu packa min väska och göra lite andra grejer. Så vi får höras senare :D.
Läs 18 kommentarer eller kommentera du också!