Torsdag

Allmänt
God morgon vänner. Sov ni bra inatt? Själv sov jag otrolit skönt, länge sen man sov så här bra. Typ första gången jag inte tänkte på att jag måste vakna tidigt och plugga utan istället fick jag bara sova och njuta av det :).

Är som sagt i Stockholm för er som inte vet. Vädret här är nästan likadant som Sundsvall faktiskt. Men Stockholm kanske är bara lite varmare men annars är det ingen skillnad :).
Idag har jag planerat att först gå till frisören jag alltid går till för att klippa mig. Därefter kommer jag komma hem för att duscha och sen åka till Skärholmen för att bland annat lämna jackan morsan köpte till mig förra veckan. Tror jag ska köpa ett par jeans också eftersom att jag behöver.

Inatt hade jag en fruktansvärt äcklig dröm och det handlade om min lilla kusin Mirhan. Ska inte gå in på vad som exakt hände i drömmen eftersom många säger att det inte är bra att berätta om sina drömmar för andra. Speciellt när ni är så många haha.
Masallah, min lilla kusin Mirhan :)

Aja, klockan är bara 9.50 så jag har tänkt att äta frukost och sedan sitta vid datorn och TV. Men ni får ha det så bra, jag bloggar när jag har kommit hem från Skärholmen =).
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Är i Stockholm

Allmänt
God kväll bloggen. Äntligen så är man hemma här i Stockholm. Känns så skönt och vara här. Resan hit gick bra men det var jobbigt. Grejen var att när jag bokade biljetterna så skulle jag ta tåget från Sundsvall C till Gävle där jag byter tåg. Men det visade sig att tåg inte åker från Sundsvall pga banarbete så istället fick vi ta BUSSEN till Gävle. Jag gillar egentligen inte att åka buss men den här var skön. Iaf, efter ca 2 timmar och 40min var man framme i Gävle och skulle sedan ta tåget som åker i 1 timme och 30 min. Väl inne i tåget träffade jag min klasskamrat, Asha, med hennes son, Victor. Så resan från Gävle var åtminstone mycket roligare och tiden gick snabbare också. Så jag var framme i centralen 18.30 och fick sedan åka hem med tunnelbanan.
Är otroligt hungrig och ska äta spagetti med köttfärssås nu. Ska bli skönt att äta mammas mat haha. Ska kanske senare gå hem till min farbror :).

Imorgon ska jag klippa mig och gå till Skärholmen för att köpa kläder mohaha :). Jaja, vi ses nu ;)
Ingen har kommenterat än bli den första!

Stockholm today

Allmänt
Då var de två tentorna klara och nu är det bara att vänta på svar, som tar ca 3 veckor. Tentan gick rätt okej och matten som jag sa att jag inte kunde något alls kändes som om att jag hade alla rätt haha. Men jag vet på ett sätt att jag inte kommer klara matten då man måste ha 90 % rätt, d.v.s 9 av 10 rätt ska man få. Tro nu inte att det är typ 4 x 3 + 2 - 1 = 13, nej nej utan det är att hur man ska späda ett läkemedel och allt möjligt. Rätt jobbigt. Men klarar jag inte det den här gången kommer jag ju göra det nästa gång :).

Idag åker jag till Stockholm och det ska bli så kul och få träffa alla. Skönt att man den här gången inte har nån plugg med sig utan istället är det bara att njuta av dagarna i Stockholm. Fick veta idag att en tjej från min klass åker till Stockholm idag också och samma tid. Så nu har man nån och snacka med på vägen till Stochkolm. Annars är det tråkigt när man sitter själv och har inget att göra.
Jag är framme i Stockholm 19.30 och då åker jag själv med tunnelbana hem eller så kommer morbror och hämtar mig. Hatar att åka tunnelbana då det tar ungefär 45 min tills jag kommer hem :P.

Nu när jag åker till Stockholm ska jag passa på att köpa kläder. Behöver speciellt t-shirt och byxor samt en solglasögon haha. Har gått lite runt här i Sundsvall men finns inte så mycket fina kläder just nu. Men Stockholm borde ha grymma kläder nu när våren är här samt att sommaren närmar sig :). Tror jag åker först till Skärholmen om jag inte hittar något där åker jag in till stan, eller så blir det tvärtom.

Aja nu ska jag inte sitta här och bara babbla. Måste sätta igång och packa resväskan. Så vi ses när jag har kommit till Stockholm. Jag kommer blogga på kvällen typ vid 21 tiden tror jag. Vi ses då =).
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!