Acceptera helt enkelt min åsikt!

Allmänt
Har fortfarande bloggpaus till 29 augusti men känner för att jag måste få bara skriva av mig. Sedan jag medverkade i Aftonbladets inslag om Michael Jackson och den publicerades på hemsidan och youtube tog många kontakt med mig på Facebook. För det mesta var det personer som höll med mig men sen var det några som skrev så som att jag är dum och galen för att jag tror att han lever. Men jag förstår inte varför de inte accepterar att alla har olika åsikter och tankar? Jag tror han lever och folk bör acceptera det. Jag accepterar ju folk som tror att han är DÖD. Men en sak, de som kallar mig för galen person bara för att jag tror att MJ lever så tycker jag att de är lika galen för att de tror att han är DÖD!!! MIN ÅSIKT!

Efter inslaget ringde P4 Extra mig och de intervjuade mig kort angående det här och idag, när jag var på väg hem från jobbet, ringde Rix FM mig och gjorde en intervju om det här också. Där kunde jag prata ut mer om Dave Dave. För många frågar mig hur jag kan vet att han INTE har opererat sig igen och kanske därför ser annorlunda, alltså Dave Dave. Men då är min fråga, varför går han inte ut i media och berättar att han har gjort ett par operationer till om det är så att han har gjort det, alltså den riktige Dave, för hela världen pratar ju om honom. Men han har inte gjort det och detta bevisar att det är MICHAEL JACKSON. Sen så har Dave Dave aldrig visat sig för media och hur kommer det sig att han plötsligt gör det då? Sen kan man väl förstå också varför han har just fejkat sin död, jo för att illuminati och andra människor är efter honom för att DÖDA honom. Så där är en annan anledning till att han kan ha fejkat sin död. Det går rykten om att Dave har visat sig för två MJ fans för att ''bevisa'' att han inte är MJ. Men vem ska gå och tro på de två, varför kan inte Dave gå ut i media istället än att vända sig till två fans bara? Som sagt, DAVE DAVE är Michael Jackson enligt mig själv.
Det är mycket saker jag skulle vilja skriva ner men det har jag inte tid för tillfället. Efter sommaren kommer jag lägga upp både intervjuet från P4 och Mix Megapol om de lägger upp det på deras hemsida. Så vi hörs i slutet av augusti månaden, HA EN TREVLIG SOMMAR ALLA!

Här får ni ännu en gång mina bevis på att Dave Dave är Michael Jackson


Här är intervjuet med mig på Aftonbladet
Läs 74 kommentarer eller kommentera du också!

Vi ses den 29:e augusti!

Allmänt
UPDATE 25/6 kl.13.45: Jag blev nyligen intervjuad av P4 också angående det här :)

God morgon! Kom precis hem från jobbet, McDonalds, och är helt slut. Jobbar nämligen på två olika jobb, äldreboende och McDonalds i Fridhemsplan. Men nu ska jag inte riktigt blogga, utan har ju bloggpaus framtill den 29:e augusti.

Jag har nämligen något att berätta, som många av er redan vet och sett. Kommer ni ihåg mitt inlägg där jag skrev att jag tror att Michael Jackson fortfarande lever? Det blev ju en ganska het diskussion. Efter nå vecka kontaktade Aftonbladet TV mig och ville intervjua mig angående detta. Jag ställde som vanligt upp och igår kväll kom inslaget upp på aftonbladet. Här bjuder jag er på inslaget, där ni ser hela intervjuet om mig. Det har redan blivit en massa diskussioner på olika bloggar. Inte nog med det har folk bombat mig med mail på Facebook haha.

Jag tror som sagt att han lever efter de bevis jag har fått fram. Många har sagt att jag är en idiot för att jag tror att MJ lever, men då säger jag att ni som tror är han är död, är IDIOTER! :)

Skulle vara tacksam om ni kommentera vad ni tycker om inslaget samt om ni själva tror att han lever eller är död :).Nu ska jag sova och vi hörs om två månader, den 29:e augusti och då finns det mycket att blogga om ;).Ser så ful ut på videon haha, speciellt när de filmar profil :P
Läs 82 kommentarer eller kommentera du också!