Stockholm imon!

Allmänt

God kväll! Sitter här med iPhonen och bloggar. Blogg.se har nämligen gjort en app så man kan enkelt blogga från mobilen så detta blir mitt första inlägg från appen.

Imorgon åker jag till Stockholm och stannar där till på tisdag. Så just nu håller jag på att städa och sedan packa väskan.

Men men, måste städa vidare. Vi hörs imon! :)

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

SR P4 Västernorrland "Efter tre"

Media
Då var intervjuen b med Sveriges Radio P4 Västernorrland gjord! Det gick jättebra och jag är nöjd med resultatet, kan berätta att jag var otrolig nervös. Har tidigare blivit intervjuad på P3 men idag var jag extra nervös, kanske för att det var live över hela Norrland. Men men, det var roligt i alla fall.

Vad vi pratade om var ju såklart om utbildningen och manliga sjuksköterskor, liksom varför det är ont om manliga sjuksköterskor och varför jag vill bli det. Men mer tänker jag faktiskt inte avslöja, ni får här själva lyssna på intervjuen. Tänk på att spola fram till minuten 16.27, för det är då intervjuet med mig börjar. Tror inte ni vill lyssna på det som sägs innan, eller jo kanske om Titti som pratar också om det jag pratar. Så enjoy, nu ska jag iväg och plugga med Maria! Vi hörs :)Det togs lite bilder där också, här bjuder jag på några bilder :)

Åkte med taxi fram och tillbaka vilket SR hade beställt och stod för kostnaden, det var ju bra! Är ju redan en fattig student ;)
Ingen har kommenterat än bli den första!

Ska vara med på radio idag!

Media
God morgon! Sitter i skolan med Fille och pluggar som vanligt på C-uppsatsen vilket rullar på som vanligt. Snart ska vi upp till läraren för att se vad hon tycker om det vi har kommit fram till.

Blev uppringd tidigare idag av, Efter Tre, som är ett aktualitetsmagasin på radio. Jag vet inte riktigt om det är live eller om de spelar in intervjuen och spelar upp det imon efter redigering och sånt. Men det vi ska prata om killar som pluggar och jobbar som sjuksköterska. Liksom vad jag tror anledningen är till att killar söker till sjuksköterskeutbildningen när det är så kvinnodominerande jobb. Så som sagt, kommer bli en rolig och intressant dag idag. Jag kommer såklart uppdatera på Twitter, ni ser ju ändå uppdateringen på twitter precis här ovanför inlägget. Bra va? :)

Men men, ska röra mig mot läraren nu. Vi hörs väl senare på Twitter, ciaoo! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!