GOTT NYTT ÅR

Allmänt
Folk börjar smälla redan nu så det är snart dags för mig att åka iväg till jobbet innan det blir problem med tåget och de. Jag börjar kl.00.30 men hoppas på att jag får börjar tidigare. Men nu har jag inget mer och säga förutom att jag
önskar er och era familjer ett riktigt GOTT NYTT ÅRVi ses nästa år (imorgon) :)
Glöm inte att ta det lugnt med raketerna och sånt.

Läs 33 kommentarer eller kommentera du också!

Fyrverkerier

Allmänt
Jag som skulle vara bara hemma och vila haha, så blev det faktiskt inte. Mamma har nämligen blivit förkyld och hostar mycket samt har mycket segtslem i halsen. Så jag bestämde mig att åka in till Skärholmen för att köpa läkemedlet Bisolvon åt henne, den hjälper mot hostan och slemet i halsen. Efter att jag apoteket gick jag till Ö o B för att köpa fyrverkerier till lillebroshan. Jag köpte en Jackpot för 119kr och köpte inte mer än det eftersom att man vet ju aldrig vad som händer. Så jag sa tll honom att han får tända de bara med morbror och efter att han har tändt alla raketer får han genast gå hem.
Köpte det här till lillebroshan


Ni får verkligen akta er idag då det händer att många dör på nyåren pga fyrverkerier. Jag själv har inte köpt fyrverkerier sedan 2005 då jag tycker att det är bara slöseri på pengar. Det är som att man bränner pengar :S så sen dess har jag aldrig köpt förutom till lillebroshan som är 9 år.

Nu ska jag äta och sedan vila i nån timme. Så vi ses om några timmar.
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

Nyår idag

Allmänt
God morgon. Allt bra med er? Säkert så mår ni otroligt bra då det är NYÅR idag. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Dagarna har gått så otroligt snabbt. Kommer ni ihåg när jag sa att det är bara en månad kvar till nyåren? Det känns som om att jag sa det igår fastän att det var för ca 30 dagar sedan. Dagarna har kanske gått så här snabbt  för att jag har jobbat mycket och inte tänkt så mycket på nyåren.

Men i alla fall, jag kommer fira nyåren på jobbet eftersom att jag ska jobba inatt. Jag kommer ta med mig min kamera också ifall det är så att vi jobbet går ut själva och firar med fyrverkerier, vilket jag tror vi kommer göra. Så jag ska försöka ta så många bilder jag kan.
Jag börjar kl.00.30 och slutar kl.05.30. Det som dessutom är bra med jobbet idag är att vi som jobbar får dubbelt betalt. Så det är bara att passa på att jobba haha.

Så idag kommer min dag bara bestå av att vara hemma för att vila ordentligt och sen på kvällen åka till jobbet. Som jag har sagt i flera dagar nu så kommer det bli mycket jobb. Jag har aldrig jobbat på nyåren men chefen sa till mig att det kommer bli mycket jobb då han flera gånger själv jobbat på nyåren. Så vi får se hur det blir :)...

Dags för mig att äta frukost så vi ses sen på dagen :).

Ska du fira nyåren med familjen eller gå ut och festa med vänner? :)
Kommentera

GOTT NYTT ÅR ALLA MINA LÄSARE. HOPPAS NI FÖLJER BLOGGEN UNDER 2009 OCKSÅ :).

Läs 18 kommentarer eller kommentera du också!