Träning - Det går bra

Allmänt
Det är så härligt att träna, har nu tränat i 4 dagar i streck och det känns bra! Träningsvärk i hela kroppen typ och konditionen blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Idag blev det löpning i 20 min och sedan tränade jag rygg. Btw, jag köpte ett par löparskor från löplabbet och det känns så bra att springa med de. Billiga var det inte förstås :P


Har jobbat hela helgen och det har varit rätt lugnt, speciellt idag. Så har inte hänt så mycket. Har nästa vecka utvecklingssamtal med chefen så det gäller att vara förbredd inför samtalet. Kommer bli intressant, min första utvecklingssamtal på jobbet. Kommer nog inte vara några problem alls ;).


På onsdag avslutas tävlingen och på torsdag utser jag vinnaren som vinner studentpaketet. Ser att många väntar på att det ska avslutas, men som sagt det är bara 3 dagar kvar. Ni som inte har deltagit, gör det innan det är försent. Inlägget hittar ni lite längre ner på bloggen :)

Dags att sova för imon ska jag träna, byta däck och förhoppningsvis åka till min gamla gymnasium för att träffa mina gamla lärare. Så vi hörs väl innan onsdag men om det inte sker så hörs vi som sagt på torsdag när jag utser vinnaren :)

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

31:a avslutas tävlingen!

Allmänt
Vill börja med att säga att tävlingen skjuts upp till slutet av oktober pga att jag har inte hunnit titta igenom alla kommentarer och sedan lotta fram en. Så ni som inte har deltagit i tävlingen här på bloggen har fortfarande chansen, klicka HÄR för att delta!

I helgen var jag uppe i Sundsvall och träffa Fille, Maria och de. Hade det sjukt trevligt och det var kul att träffa alla efter så många månader. Sov två nätter hos Fille och Lisa och en natt hos Maria och Peter :). Vädret var inte det bästa kan jag säga, kallt var det men inget snö. Får kanske snart åka upp dit igen :)


Mina inskolningar på medicinakuten är över och jag har redan jobbat några pass där och det har gått jättebra. Det är mycket intressant och roligt att vara på medicin. Nu gäller det bara att bli duktig inom medicin också innan man går vidare till nästa klinik vilket blir troligen infektion annars kirurgen :).

Annars rullar livet och träningen på. Tänkte åka iväg till Löplabbet imon för att köpa nya löparskor. Har varit i Stadium men de har så inkompetenta personal vad gäller löparskor. Så därför tänkte jag vända mig till löplabbet som ska vara experter på löparskor men billigt är det.

Nu måste jag sova för imorgon jobbar jag dagpass så ska vakna typ om ca 6 timmar. Så god natt, vi hörs! :)
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Sundsvall!

Allmänt
Befinner mig i Sundsvall nu! Kom hit igår och är kvar till på måndag. Har inte gjort så mkt än förutom atvajar var på himlabadet vilket var sjukt kul. Ikväll blir det middag ihop med några klasskamrater från universitetet. 
 
Tänkte inte skriva så mkt för jag måste göra mig i ordning. Ville bara informera så ni vet vrf jag inte blogglör. Men vi hörs på Instagram (FerhatRobin), om ni inte har det så hörs vi på måndag kväll eller tisdag :)
 
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!